Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo sie boje ciazy

Chyba wpadlam z murzynem :(

Polecane posty

Pojechalam na wakacje do UK do mojej cioci na miesiac. Poznalam tam pewnego Anglika, czarnoskorego. W sumie nie wiem jak to sie stalo, wyladowalismy w lozku. Nie jestem jakas puszczalska czy cos, po prostu zauroczyl mnie. Kochalismy sie bez zabezpieczenia. wrocilam do Polski i do tej pory nie dostalam okresu. ja pierdole, chyba wpadlam :(

hahahhahaha :D bedziesz mieć czarniutkie dziecko :D Nawet sie nie przyznawaj mu że to z nim, bo się o dzieciaka będziecie szarpać. PS. a tak serio- zrob test i po krzyku.

Gość przebieglaPani
hahahahahahahaahahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D

To naprawde takie smieszne? zycze wam tego samego, podla banda nieudacznikow siedzacych na forum. nienawwidze was i tego calego swiata!

Gość fdhgk
a dużego miał?

Gość wyluzujcie to
prowo :) a wy się podniecacie :D

Gość hahatka
Haha a dużego miał

najlepeij bedzie jak sie po prostu zabije. nie ma sensu takie zycie, urodze czarne dziecko, w Polsce rasisci nie dadza mi zyc, dziecko bedzie wyzywane i ponizane. Szkoda mi rodzicow, ta wiadomosc ich zdoluje totalnie. Nie mam po o zyc :(

Gość ftdrdrdr
a my nienawidzimy puszczalskich

Gość yggyggygy
zrób se badanie na hiva bo murzyny lubia to roznosic

Gość Dociskacz posratny
No i bez adresu, bez okresu. To skandal żeby rąbać się z czarnuchem.

Gość fdhgk
ale powiedz czy miał dużego :(

a nie skandal zeby rabac sie z polaczkiem? Boze co za nazistowska nacja. za granica sie z was smieja, pojebani rasisci!

Gość Dżennifer
jestes typowa polska szmata ktora pieprzy sie z obcokrajowcami jak troche wolnosci poczuje,dalas sie zbajerowac murzynowi??? ja bym murzyna nawet patykiem nie tknela,jak bys byla w ciazy i na dodatek urodzila to zaden NORMALNY facet juz nigdy cie nie wezmie .....rzucasz sie tu, wyzywasz ludzi co prawde ci mowia .....jestes zwykla suka,bez obrazy dla suk oczywiscie

wypierdalaj szmato zwana dzennifer I smien sobie nick na jakis polski a nie tu szpanujesz nam anglojezycznymi nazwami wiesniaro!

Gość gremlinka
Jesteście pełnymi jadu hipokrytami. Jakby poznała facecta w Polsce, białego i zaszła z nim po pierwszym razie to byście takiego krzyku nie robili. Murzyn, nie murzyn kurwa wszyscy ludźmi jesteśmy, co to za segregacja na lepszych i gorszych. Ciekawe co wy zrobicie za 20 lat jak wasze dziecko przyniesie bękarta z "czarnym", wyrzucicie ich na bruk?

Gość ja też byłam z czarnym
i za granicą jak byłam to ludzie troche łagodniej patrzyli ale ogólnie też uważają Cię za dziwke i gorszą tak samo jak w polsce :(

Gość to chyba nie wiesz jak
Bedziesz miała ładne dzieciatko To chyba nie wiesz jak wyglądają mulaci ...bleee mieszańcy nie są ładnie a wiem co mówię bo w uk czasem takich widuje

Gość to twoje
dziecko będzie strasznie tępe nie ma to jak skok do tyłu :D

dlatego powiedzialam juz ze usune. Rodzicom nic nie powiem. Kolezanka mi zalatwie skrobanke. A ja... pewnie wyladuje w jakims szpitalu dla czubkow z depresja

Gość kangurrrek
A moze to zmiana klimatu wplynela na opoźnienie miesiaczki? Ile ci sie spoznia?

Gość co za debilizm
zmiana klimatu O kurwa ale zmiana klimatu anglia i Polska to klimat umiarkowany żęby zmienić klimat musiałabys wyjechać co najmniej do afryki

gremlinka dziekuje :) juz myslalam ze tu zadna osoba z normalna psychika nie wejdzie. Kazda tylo udaje cnotke niewydymke, takie dwulicowe szmaty

spoznia mi sie 2 tygodnie.

Gość ja bym usuneła
w pewny sensie cie rozumiem po prostu na niego poleciałaś i straciłaś głowę ( choć ja bym tak nie zrobiła ) jeśli chcesz to dziecko to je wychowaj a jeśli nie chcesz to zdecyduj się na aborcje proste

Gość kangurrrek
Moze zle sie wyrazilam, chodzilo mi raczej o zmiane otoczenia panie/pani inteligentny/a. Ja jak pojechalam to angli to znowu dostalam okres duzo wczesniej niz powinnam

Gość Dżennifer
wez ,suko nie ublizaj mi.....mulat?? jaki mulat ona nie puscila sie z mulatem zeby dziecko bylo sniade,to bedzie czarnuch jak ch*uj....mialas czarnego w pi*zdzie i po tych wyzwiskach ,nie zycze ci zle ale zeby tylko ta ciaza we wspomnieniach zostala,,,,,wrrr,brzydze sie toba ,jak pozwolilas zeby czarnuch spuscil sie w ciebie,zero szacunku dla siebie wiec nie oczekuj szacunku od innych....

Gość co za debilizm
kangurrrek Spoko, a i wybacz za trochę za ostre słowa :)