Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo sie boje ciazy

Chyba wpadlam z murzynem :(

Polecane posty

Gość tak sie sklada ze Harvard
jest w UK :D

Gość uzytkownik
nie jestem za aborcja ale ty autorko jak jestes w ciazy to po prostu musisz usunac,bo inaczej za glupote mlodosci zaplacisz cene do kona zycia,ludzi bede cie wytykac palcami,nie wspominajac jak bedzie traktowane twoje dziecko jesli planujesz zostac w polsce....mam nadzieje ze to jednak hormony ze wzgledu na stres i zmaine otoczenia...

kiedy miałas ostatni raz okres? i kiedy kochałas sie z tym murzynem?

Gość tak sie sklada ze Harvard
no nie, nie ten z US. w UK tez jest Harvard. proste

Gość dlaczego od razu leki ?
autorka zrobi co bedzie chciala, bedzie chciala usunac - nic nam do tego, skoro wpadla - nie chce dziecka, to czemu nie? niech robi co chce, jej sumienie i jej zycie

Gość Dżennifer
nie tlumacz sie.....

Gość HiF
Ejcz Aj Wi :D and ejsd ;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkssssssssss
Autorko i jak ??? Zrobiłas ten test !?? Odezwij sie i nie przejmuj się kafeteryjnymi idiotami tutaj to norma. Chętnie Ci pomogę. Pozdrawiam

Gość no sucho ma ta palma..
Autorko, kurde przez podejście w stylu "nie wiem jak to się stało ale wylądowaliśmy w łóżku..." Polki mają zrypaną opinię! Boże aż wstyd! sama byłam ofiarą kurewskiej opinii o Polkach.. :( a jakież było zdziwienie jak ostro zareagowałam na zaczepki... masakra!!!! wstyd!!!!! ogarnij się Kobieto!

Gość jsbsjsbsjsb
Nie wiem co się stało ale wyladowalismy w łóżku... To co kurde mialas "blackout"? Odjechalas, nie wiedziałas co robisz? Nawet jak nie jesteś w ciąży to co z HIV? i to nie jest rasistowskie bo w UK każdy pieprzy się z każdym, moglas złapać.

Gość ookoo999
ale bedziesz miec przechlapane na wsi u siebie. Tylko wioskowe i brzydkie leca na kolorowych, wzglednie miastowa patologia lub bardzo zakompleksione. Takie co czuja sie gorsze i mysla ze daniem d@py kolorowemu czyms sie wreszcie wyroznia.

Gość jonashxxx
hehe, kazdy wie, ze prawie kazda polka za granica odrazu pusci sie z jakims brudasem.latwe zdziry.

Gość dolphinuas
Każdy wie? Ja nie wiedziałam Prawie każda Polka? Hmmm a masz jakieś statystyki? Nigdy bym nie tknela ciemnoskorego bo to nie mój typ, ale wkurzaja mnie ludzie którzy uogólniaja, tak samo jak ludzie którzy puszczają się z wszystkim bo wyjazd za granicę, poczują trochę świata :D wioska z was wychodzi.

Gość bedwyn
Nie jestem zwolenniczką aborcji, ale po tym, co tu przeczytałam, chyba nigdy w życiu nie zdecydowałabym się na urodzenie kolorowego dziecka. Jak można tak pisać o człowieku? Wstyd...

Gość nieprawda ja wyjechalam
do Holandii i juz opoznil mi sie okres, mam nieregularnie, moich wiele tutaj kolezanek ma tak samo!

Ale to nie przez zmianę klimatu :D okres może się spoznic przez wszystko. A co ze stresem, wyjazd za granicę to zmiana sytuacji która stresuje

Gość kkkkkkkkkkkkkkssssssssss
Moja szwagierka mimo ze ma okres regularny co do dnia, to po wyjezdzie w wakacje nad morze okres spóźnił jej sie 3 tygodnie :) Takze może byc tak jak poprzedniczki piszą ZMIANA KLIMATU!! , AUtorko zrobiłaś test ?

Gość natraaa
ale chamstwo ludzi nie ma granic autorko tematu trzymaj sie wszystko bedzie dobrze

Gość tak bardzo sie boje ciazy
Zrobilam 4 testy. Nie jestem w ciazy :) Dzieki ci Boze. :) Okresu wciaz nie dostalam, dla pewnosci pojde po niedzieli do lekarza.

Gość tomek 01
wysterylizuj się

Gość dr s.Fiutancja Fiutowa
wpadła z murzynem, też odkrycie 99% Polaków to murzyny.

Gość Fanka Pharrella
Ojej, urodzisz małęgo Pharrella Williamsa :D będzie słooodziuuutki, ciesz się dziewczyno!!!

Gość a to Polska właśnie
Po wpisach widać,że większość jest umysłowo 100 lat za murzynami

Gość onawi
gral;uluje autorko ze jednak to nie ciaza i na przyszlosc przynajmniej sie zabezpieczaj jak sypiasz z kims przelotnie......trzymaj sie :)