Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo sie boje ciazy

Chyba wpadlam z murzynem :(

Polecane posty

Gość do tego rasistyy
"Rasistów należy palić albo utylizować kulą w łeb " poddaj się więc utylizacji albo na stos, bo tolerancja jest ci obca

Gość ja też znam jedną co
wyjechała do anglii i oczywiście nidoświadczona kobieta młoda i żałosna w swej naiwności też wróciła z zaokrąglonym brzuszkiem po grzaniu łóżeczka jakiemuś murzynowi ( kolejne tragiczne zafascynowanie wielokulturowością :D ), do tego prócz tego że zrujnowała życie sobie bo czarnuch ją olał i zostawił na pastwe losu ...i pewnie szuka innej głupiej którą będzie mógł zerżnąć ale tamta dziewczyna zrujnowała życie też swojej rodzinie ..... jej ojciec jest wyśmiewany .... więc ja uważam że jak popełniła błąd to powinna sama za niego odpokutować a nie jeszcze inychhc absorbuje

Gość gremlinka
Debile przybywajcie...Spalcie dziewczynę na stosie i ukamienujcie. Sami kurwa święci i rozsądni, a ktoś tworzy tę masę bzdurnych tematów na kafe, właśnie wy, Ci wspaniali erudyci i racjonaliści. Kochana nie panikuj, zrób test dla pewności bo 2 tygodnie to niby dużo ale zdarza się. Nie martw się na zapas bo tylko się niepotrzebnie nakręcasz. Masz kontakt z tym chłopakiem, czy był to jednorazowy wyskok? Ile masz lat?

Gość gremlinka
Tak mam normalną psychikę, to co tu okazuję to się nazywa empatia, uczucie jakże obce innym jak widać.

Gość gremlinka
murzyńskie pały przyjmuję we wszystkie 3 dziury

Gość do tej cofniętej umysłowo
"Tak mam normalną psychikę, to co tu okazuję to się nazywa empatia, uczucie jakże obce innym jak widać." w szczególności tobie jest obce, w dodatku obce ci jest rozumowanie i logiczne myślenie. Inni równiez mają normalną psychikę a popieranie puszczania sie z czarnymi nie świadczy o "nienormalnej psychice" umysłowa ciemnoto

Gość Dżennifer
gremlina ,co ty wiesz o zyciu,tak biedne wykorzystane dziewczyny,normalna 13 latka juz wie czym sie konczy stosunek bez zabezpieczenia a tu jeszcze z murzynem,pewnie sie naje*bala i dlatego szpary popuscila i tak skonczyl sie plonny romans.....ta,napewno dal jej adres,facet skorzystal z okazji i tyle....poza tym na obczyznie polki maja taka opinie (hmmm,ciekawe dlaczego?) z polka byc to wstyd,wykorzystal okazje i sie zmyl,

Gość kioo
dzennifer :(:( to co ty wypisujesz kobieto to sie w glowie nie miesci. takiej debilki dawno tu nie bylo. ze nie wpomne o pluciu jadem na CZARNUCHOW . jak wszyscy wiemy jest wielu wspanialych czarnoskorych mezczyzn ,ktorzy akurat ciebie tepa dzido kijem by nie tkneli.

Dzennifer odpierdol sie ode mnie. teraz piszesz ze z Polka to wstyd byc a wczesniej pisalas ze z murzynem to wstyd. Zdecyduj sie szmato, bo zmieniasz zdanie jak skarpetki, Boze co za glupia pizda z tej dzennifer :o Znam go od zeszlego roku, bo co rok jezdze do cioci na wakacje, on mieszka niedaleko jej domu, znam tez jego rodzicow, to porzadni wyksztalceni ludzie. Ale on moim chlopakiem nigdy nie byl i nie planowalam. Stalo sie. I nie, nie bylam pijana ty szmato Dzennifer, nie moge pic alkoholu, mam problemy z sercem. Jak latwo jest kogos oceniac prawda? Mam 23 lata. on ma 25. mamy kontakt na fejsie ale na razie nic mu nie pisze, nie chce wywolywac afery za wczasu. dzieki gremlinka :)

A nie lepiej jak pojedziesz do ciotki do Anglii i usuniesz legalnie i za darmo? bilet wyjdzie Ci taniej, niz skrobanka w PL. Poza tym mozliwe, ze jeszcze sie bedziesz kwalifikowac do aborcji lekami - jak sie pospieszysz. Z murzynem, czy nie, to nie ma znaczenia, ilu facetow Polakow spotyka sie tu z Azjatkami, Murzynkami itd i co w tym zlego? Jak kobieta to robi to od razu szmata? Mnie jest szkoda ograniczonych pustakow, ktorzy nadal siedza w swoim komunistycznym i zacofanym mysleniu, ze co inne to gorsze.

tez o tym myslalam, ze pojade do cioci i tam to zrobie, ale ciocia sie domysli na bank i powie moim rodzicom. Nie wiem co mam jej powiedziec? Ze co? Nagle przyjechalam do Anglii i musze isc do lekarza? Domysli sie.

Nie przejmuj się, będzie dobrze - zobaczysz ;) Co to murzyn, czy nie... rusek, biały czy żółty.. każdy taki sam. Ważne, aby dzieciątko się zdrowe urodziło, trzymaj się kochaniutka ciepło! Ps. każdemu może się zdarzyć, musisz wytrwać .

Gość kioo
"jak pozwolilas by czarnuch spuscil sie w ciebie?" ja pierdole,dzennifer jestes wspaniala polska kretynka

Agiantka, dziekuje. Ale sama wiesz, ze gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy, to takie czarne dziecko nie mialoby zycia z Polsce. Ja pochodze z malego miasta, u nas nie ma kolorowych. Tak jak ktos wyzej napisal, ze jakas tam urodzila czarne dziecko i wszyscy wysmiewaja jej ojca na ulicy.. ja bym tego nie zniosla zeby ktos moja mame i tate palcami wytykal. Narozrabialm, to musze po sobie posprzatac, taka prawda :(

Ciocie musialabys wtajemniczyc, bo bedzie Ci potrzebne potwierdzenie adresu i musisz byc zapisana w przychodni angielskiej-wtedy masz gwarancje, ze w Marie Stopes zrobia Ci aborcje za darmo. Pracowalam tam w recepcji i wszystko dzieje sie dyskretnie i sprawnie - oraz bezpiecznie. A dlaczego nie potwierdzisz najpierw ciazy, a potem mozesz ( jesli jestes w ciazy) zamowic sobie tabletki poronne z Womenonweb. Placisz chyba 40 euro darowizny i tabletki przychodza dyskretnie zapakowane z jakiegos odleglego kraju (np India).Mozesz podac im adres kolezanki, jesli nie chcesz, by przyszly na adres domowy. Po 24 godzinach bedzie po wszystkim, niestety bedziesz miala okres przez przynajmniej 2 tygodnie.

No nic jutro pojde rano po ten test, dowiem sie wszystkiego i ewentualnie wtedy bede sie zastanawiac co dalej.. Dzieki dziewczyny :) troszke mi lepiej

Gość Dżennifer
Poznalam tam pewnego Anglika, czarnoskorego. W sumie nie wiem jak to sie stalo, wyladowalismy w lozku. Nie jestem jakas puszczalska czy cos, po prostu zauroczyl mnie. nie badz smieszna......raz piszesz ze kogos tam poznalas a pozniej ze znasz go juz rok?? rozsmieszyl mnie fakt ze to sa porzadni wyksztalceni ludzie,sorry ale to jest po prostu niemozliwe zeby murzyn byl wyksztalcony......ok znikam i od*pie*rda*lam sie juz od ciebie,twoja du*pa twoj los.....

No bo poznalam go tam - czyli w Anglii, ty tepa dzido. Czytac nie umiesz? Poznalam go w zeszlym roku, ale dopiero podczas tych wakacji poznalismy sie lepiej. Tak, jego rodzice sa wyksztalceni. Jesli sadzisz ze murzyn nie moze byc wyksztalcony to jestes ograniczona psychicznie suka. Spadaj juz do swojej wsi paszczurze.

mówił że skończył na harvardzie z wyróżnieniem

Gość zesrałam sie ze śmiechu_____
"Ciocie musialabys wtajemniczyc, bo bedzie Ci potrzebne potwierdzenie adresu i musisz byc zapisana w przychodni angielskiej-wtedy masz gwarancje, ze w Marie Stopes zrobia Ci aborcje za darmo. Pracowalam tam w recepcji i wszystko dzieje sie dyskretnie i sprawnie - oraz bezpiecznie." ha ha ha rzeczywiście dyskretnie, rozniosło się po kafe to dyskrecja gwarantowana, już wszyscy wiedza co tam się dzieje

Gość do tej pustoty gremli coś tam
weź ty poczytaj ze zrozumieniem co wypisujesz a potem jebnij sie w ten pusty cymbał

Gość maniana 11
co za tepota a było się zabezpieczyć przed wyjazdem murzyn ma taki światopogląd jak kocur oby tylko do dziury wrazić! i nic go nie obchodzi potomstwo a ty masz problem, twój brzuch i kolejny bękart na tuska garnuszku

Gość uzytkownik
twoja ciotka mieszka na murzynowie??? sasiadami sa murzyni ???? to ku*rwa pieknie sobie byt poprawila.....patologia zwyczajna taaa,,,,,wyksztalcona,porzadna rodzina buhhahaha kogo ty oszukujesz,siebie czy innych

Gość maniana 11
oj, nawiozły polki czarnych bękartów z londynowa

Gość dlaczego od razu leki ?
od kiedy Harvard jest w UK? :D niezle prowo :) :P

Przeciez to nie ja pisalam o tym Harvardzie. Ludzie... wy myslcie troche. :O Cicocia nie mieszka na murzynowie. Tam w Anglii jest ich sporo wszedzie . Ciocia jest w normalnej czystej spokojnej dzielnicy, a jego rodzina mieszka pare domow dalej. Maja tylko jego jednego syna, wiem ze sa porzadnymi ludzmi, on tak samo. Skonczyl magistra i planuje dalej sie ksztalcic. Ale ja nie chce z nim miec zadnych dzieci! Zreszta jutro wszystko sie wyjasni. :o