Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huraganka

Dieta 3-dniowa podobno można zrzucić 5kg hmm...

Polecane posty

Gość huraganka
No to zaczynamy od jutra. Pobiegnę jutro szybko na zakupy rano i do dzieła. Widzę, że też już ładnie Ci kg spadły.

Gość huraganka
Co robiłaś że osiągnełaś takie wyniki?

huraganka zaczełam zdrowo jeść, diete 1000kcl, dużo wyrzeczeń i td:) No ja mam sporo warzywek w lodówce wiec jutro soki warzywne ida w ruch, a uwielbiam bo sama wyciskam:)

Gość huraganka
Ale myślisz że tak same soczki to kg spadna tez?

Gość huraganka
Mi zostało już tylko 5kg zrzuciłam 10 a te ostatnie idą najgorzej

huraganka aby była jasność, wszystko co spada na poczatku to woda dlatego tak szybko leca kg:) do tego oczyszczaja sie jelita :) ja ostatnio pofolgowałam troszke i widze różnice w wypróżnianiu:P dlatego chce oczyścic jelita sokami i warzywami:) nawet nie wiesz ile zalega XXX w jelitach:)

Gość huraganka
W sumie racja, a z jakich warzyw robisz te soki? i tylko soki czy warzywa też jeż albo wodę pijesz?

huraganka ale pytasz ogólnie na codzień czy na jutro?:) Jutro będzie sok z warzyw ( seler, merchew, pietruszka), pomidorowy, buraczkowy do tego duzo wody :) ogólnie jutro same płyny:) na codzień tez pije te soki tylko wtedy tez jem:) Ostatnio zakupiłam ocet jabłkowy ale jakos sie przekonać nie mogę czy to oby na pewno zdrowe :-/ ale jutro wypije 2szklanki pomiedzy

Moja dieta na codzień wygląda tak że: nie solę nie słodze nie jam potraw macznych nie jem białego pieczywa zamieńiłam na chrupki mleko 0,5% nabiał chudy musli z mlekiem lub kefirem mięsko drobiowe na parze ryby na parze duzo warzyw jedna porcja owoców pije tylko zioła, zieloną herbate, soki wyciskane zero słodyczy przyprawy sama skomponowałam aby soli nie było to chyba wszystko:) tak z grubsza opisałam:)

Gość huraganka
jeju ja bym tak nie wytrwała dla mnie najlepiej jak mam ułożony z góry jadłospis np jak w kopenhaskiej wtedy wiem że się bede tego trzymać a tak to inne diety są dla mnie mega ciezkie i taie postanowienia jak nie jeść słodyczy koncza sie zazwyczaj po 1 dniu:(

huraganka no u mnie to juz troszke trwa:) ja az tak nie mam też ciągu do słodyczy:P ale jesli miałam ochote to ostatnio mi się zdarzyło przez całe odchudzanie zjeść kawałek ciasta drorzdzowego i cukierka, ot to co moje słodyczy od lipca :D Ja tak jak mówiłam dziś same płyny:) a jak coś to zjem grejpfruta bo tez jest dobry na odchudzanie :)

Gość arleta :)
ja sie do0lacze od jutra , szkoda ze dzis juz zjadlam inne menu;( ale coz , jutro tez jest dzien:) chce tak ze 3 kg schudnac ,moze sie uda

no ja tak przemyslałam i stwierdziłam że chyba dziś nie dam rady na samych sokach:P wiec na sniadanie zjadłam szklanke kefiru z sałatą, na 2gie mam zamiar sok warzywny, obiad 2 ogórki zielone ( wkońcu to woda w 95%) :P, podwieczorek sok z pomidora, kolacja sok i może pomidor :) musiałam zjęśc z rana coś w miarę treściwego:P może gdzieś grejpfruta wcisne i 2 szklanki wody z octem jabłkowym:) taki dzis bedze mój dzień:) nie dam rady na sokach samych bo bede głodna :P i bym zapewne na noc zjadła wiec bez sensu to :P a organizm na takim czymś też się oczyści troszke :P

hej :) kiwi co myslisz o tej 3 dniowej da sie wytrzymac?

arleta :) jesli sie chce to wszystko da sie wytrzymac :) głodówke, soki i wszystko co sobie załozysz tylko trzeba sie zawiąść i nie ulegac pokusie:) ja np rano byłam bardzo głodna i wiedziałam że same soki były by katorga dlatego zjadłam kefir ze sałatą i juz jestem syta, teraz moge pojechac dzień na płynach głód mnie nie dopadnie :)

kiwi -dzieki za odpowiedz zostalo mi pare kilo i nie wiem co robic czy mz czy ta diete

Gość pompka83
witam. czemu bawisz sie w jakies diety cud w 3 dni. wystarczy, ze zupełnie wyeliminujesz z jadłospisu jedzenie ciezko strawne, sol, cukier, slodycze, napoje gazowane nafaszerowane chemią i cukrem, fast foody, smazone rzeczy. to NA PRAWDE WYSTARCZY!!! sprawdziałm na sobie!!! od lipca do teraz schudłam 6 kg. moze to nie jest rewelacyjny wynik, bo stosujac diety 500kalorii to mozna wiecej, ale potem na pewno nie bede miała efektu jo-jo. dziewczyny!!! nie jestem dietetykiem, ale duzo czytam w necie na roznych stronkach, byłam tez u zaprzyjaznieonej dietetyczki i powiedziała mi pare porad, co robic. ja waze teraz 62 kg przy wzroscie 166. cwicze 3 razy w tygodniu po ok 1 godz. chodze do pracy codziennie, pije ok 2 litry wody dziennie. a moje menu to m.in. na sniadanie: jogort nat z otrebami pszennymi (bo zawieraja najwiecej blonnika) plus siemię lniane i do tego jakies owoce wkrajam: sliwki, gruszki, jabłka plus pestki dyni, slonecznika. no i oczywiescie kawa bez cukru i bez smietanki.na drugie sniadanie tak ok. 12 serekw iejski z pmidorekiem albo ogorkiem. obiad o 15.30 i tu ylko gotowane warzywa lub surowe plus gotowane miesko z ryzem albo z kaszą rznego rodzaju. kolacja zazwyczaj jajko gotowane albo jakies warzywa. zalezy na co mama ochote.ale zawsze sie trzymam moich zasad.

Gość huraganka
Ja też dzisiaj nie zaczełam tej 3 dniówki bo wieczorem się do kina wybieram i po kinie na pewno coś pójdziemy zjeść wiec na pewno się skuszę na jakąś sałatkę. Zacznę chyba dopiero od pon:) Ja wolę takie diety gdzie szybko widać efekt, bo jak chudnę powoli to od razu się zniechęcam a 3 dni to nie jest wieczność i spokojnie można sobie zrobić taką rygorystyczną dietkę takie moje zdanie. Ja robiłam np 13dniową co też uważana za złą dietę że efekt jojo itp a u mnie nic nie wróciło. Po każdej diecie możesz mieć jojo jak zaczniesz żreć a nie jeść.

i co zaczynasz jutro?

Gość pompka83
tylko, ze ja chce jak najdłuzej ciagnac swoje "odchudzanie"...nie uwazam tego za diete, tylko zdrowy tryb zycia.

a te krakersy to jakie duze

wsumie kiedys na kopenhaskiej dałam rady a tu tylko 3 dni

nawet mialam zamiar zrobic dk, ale doszłam do wniosku ze dla 3 kg nie warto sie katowac 13 dni

moje zdanie jest takie że jak chcemu schudnąć to jedzmy zdrowo, odpuśćmy sobie te "cudowne" diety z murowanym efektem jojo:) lepiej MŻ i zdrowo:) to w końcu już na całe życie :) nie na chwilę no chyba że ktoś chce sie ciagle w odchudzanie bawic :)

Gość huraganka
A ja wolę sobie poodchudzać się na tych dietach "cud" a potem jeść to na co mam ochote, ale każdy ma swój sposób na odchudzanie.

to kiedy zaczynasz

a co z tymi krakersami jakie maja byc?