Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huraganka

Dieta 3-dniowa podobno można zrzucić 5kg hmm...

Polecane posty

Gość merka78
nie dziekuje:) zeby nie zapeszyc :) ale juz chce te oponke zrzucic bo mnie donerwuje , tu jestem szczupła a brzuch z opomka brzydko to wyglada , kiwi ty ładnie chudniesz , zycze powodzenia i tzrymam za was i za siebie kciuki

Gość merka78
pisze z tableta sorki za literówki i milego wieczoru

Gość huraganka
Witajcie poniedziałkowo, no i nadszedł czas mojej trzydniówki tak się cieszę:) Startuję z wagi 61,3 także nie jest źle jakby te 2kg poszło chociaż miałaby to być tylko woda to i tak będę przeszczęśliwa. Potem pociągnę jakieś 800kcal i zobaczymy ile bedzie na wadze i czy oponka zniknie jak nie zniknie to od 1.10 znowu kopenhaska i to bedzie koniec mojego odchudzania potem tylko ćwiczenia żeby wyrzeźbić mięśnie. Życzę miłego dnia i powodzenia oczywiście.

Gość huraganka
Aha zastanawiałam się w nocy na czym może polegać sekret tej diety że można tyle zrzucić w 3 dni w sumie 3kg to już dużo by było a co dopiero 5 i tak doszłam do wniosku że to w większości woda, bo przed każdym posiłkiem trzeba wypić 2szklanki wody przegotowanej razem za cały dzień to daje 1,5l do tego normalnie też pijemy wodę też ok 1,5l to 3l to dużo na dzień więc jak się tyle pije to na pewno woda schodzi z organizmu no ale cóż ja jej mam połowę a połowę tłuszczu więć wody też się muszę pozbyć:)

Gość merka78
no wlasnie woda chyba a mnie woda juz zeszła i teraz mam dylemat czy warto ja robic, bo moze mi spasc kilo lub nawet nic

Gość merka78
huraganka chyba zrobie zdrowe mz bo mnie woda zleciala juz wiec moz ebyc trudno schudnac a powoli na mz schudne bez glodu alw bede tu pisac i wspierac

Gość huraganka
No wiesz jak tam komu pasuje, ja trwam i wiem że te 3 dni wytrwam na pewno a potem się zobaczy. Pisz o Twoich poczynaniach:)

Gość merka78
ja dzis zjadłam , rano kawa i kawalek szarlotki (dieteycznej sama piekam) 2 sznycle plus kromka tostowego chleba i buraczki, ( niew chcialo mi sie czekac az sie ugotuja ziemniaki talerz maly zupy jarzynowej tearz pije kawe moz epotem zjem jablko jeszcze dzis tak zjadlam co mialam pod reka bo mialam dzien w ruchu ale od jutra juz postaram sie jesc lepiej a co u ciebie?

Gość huraganka
A u mnie super wszystko wg planu, czuję się świetnie zapomniałam tylko przed kolacją wypić te 2 szklanki wody ale wypiłam po, to jest chyba najgorsze w tej diecie. Nawet te warzywa co były na kolację ugotowałam więcej i mam na jutro obiad dla synka:) Kiwi co masz na myśli? Literówka czy chodzi Ci o to że ja mam sobie robić tą dietę na innym topiku czy że na innym topiku inna dziewczyna robi tą dietę ?Jeśli tak to daj linka poczytam chętnie.

Gość huraganka
Hej dziewczyny, Kiwi a możesz podać link? Merka a Tobie jak idzie? Ja dziś pełna energii, bo na wadze jak do tej pory mój rekord 60,2 a wczoraj rano było 61,3 także 1,1 w 1 dzień to super wynik!! Może i to woda ale i tak się cieszę Miłego dnia

Gość merka78
czesc dziewczyny ja dzis na snaidanie zjadłam duzo, ale pozniej mnie nie ma do godz 17 i nic nie zjem zjadłam 4 kromki chleba z ziarnami, makreli tak ok polowe i kawe ze slodzikiem ( wiem ze niezdrowy :Pi kubek goracej zupy z grzankami bo zmarzłam rano , jak fix ale mysle ze jako kalorycznosc to nie przekrocze do wieczora 800 kcal , wiec mysle ze nie jest zle

Gość merka78
huraganka , fajnie ze waga ci spada :) ja szie dzis zwazyłam to mam 60. 5 kg ( a jestem przed @ jutro powinnam dostac ) zwaze sie po @ i wtedy bede wiedziec ile naprawde waze , mysle ze powinno byc mniej wiadomo z eteraz moze mam nawet ok 1 lub 2 wiecej

Gość huraganka
No ja w zeszłym tyg też tak trzymałam się że mało jadłam bardzo małe że chyba nawet 500kcal nie było ale w pt nadrobiłam piwkiem i pizzą więc na marne to mnie nauczyło, że teraz jak coś robię jakąś dietę to nie mogę sobie przez weekend pofolgować bo zaraz wszytsko wraca muszę przynajmnije 2tyg wytrzymać bo wtedy się to utrwala i zostaje.

Gość huraganka
Aha co Wam jeszcze powiem ubyło mi...2cm w tali jakoś nie mogę uwierzyć ale to chyba od tygodnia nie od wczoraj bo nie wiem kiedy się mierzyłam ostatni raz chyba 10.09.

Gość merka78
super w tali to by mi sie przydalo zrzucic 5 cm

Gość huraganka
No ja tak bym z 8 chciała minimum no więc już tylko 6 mi zostało:)

Gość huraganka
O jaka cisza tu nastała a szkoda. Dietke 3dniową zaliczam do moich ulubionych :P Spadek Wagi super ale podsumuję jutro co i jak.

Gość huraganka
Witam z rana, ja już dziś normalne jedzonko ale w miarę dietetyczne. Podsumowując schudła na niej z 61,2 na 59,2 także równe 2kg i aż 3cm w pasie. Jestem zachwycona od pon chyba znowu zrobię te 3 dni.

Gość huraganka
No i topik upadł a szkoda, bo dietka jest fajna, ale jakoś mało chętnych. Ja od dziś robię ją drugi raz, po pierwszym razie co prawda kg wróciły, ale 3cm, które spadły nie wróciły :) A to dla mnie ważniejsze.

Gość ateawaete
autorka znikneła to topik upadł :P)

Gość huraganka
O miło, że ktoś chce dołączyć:) Dokładnie to tylko 3 dni a jak dla mnie same pyszności się je, a z tego co czytałam opinie o tej diecie to dziewczyny chudły nawet po 3 kg i utrzymywało im się to bardzo długo więc niekoniecznie zaraz wszytskie kg wrócą jak u mnie, ale 3cm z brzucha się utrzymują. głód_doświadczeń pisz o efektach i samopoczuciu. Ja nie piszę tu tego żeby sobie popisać po prostu tylko komuś pomóc. Może komuś się przydadzą te informacje. Ja już po obiadku szybko dzisiaj, ale śniadanie tez było wcześnie. Pozdrawiam

Gość huraganka
Aha co jeszcze Wam mogę powiedzieć o tej diecie to wg mnie (a przynajmniej na mnie) działa przeczyszczająco. Ja od zawsze miałam zaparcia jak paliłam to jeszcze nie było tak źle kawa+papieros i zaraz do toalety, ale od 1 września znowu nie palę i trzymają mnie zaparcia. Jak ją robiłam za 1 razem to w pierwsze 2 dni nie byłam w ogóle w toalecie no siku to co chwilkę, ale w 3 dzień to jak mnie przeczyściło, czułam się taka pusta normalnie. A dziś po śniadaniu to samo, nie wiem czy dziś to miało coś wspólnego z dietą ale myślę, że połączenie jabłka grzanki i czarnej kawy jednak zrobiło swoje no i 2 szklanki przegotowanej wody przed tym. Więc jeśli ktoś ma zaparcia, albo chce się po prostu oczyścić i poczuć się lepiej-lekko to ta dietka jest idealna.