Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjfjf

najważniejsze by było zdrowe! ALE...

Polecane posty

Gość fjfjf

...ja mam cudownego syna jednak marzę o córce! sama mam siostrę i wiem ile radochy dają kobiecie takie hmm babskie sprawy z drugą małą kobietką :) kocham synka ale mimo wszystko kiedy zdecyduje się na kolejne dziecko chciała bym by była dziewczynka! boje się że jeżeli okaże się że to drugi syn będę zwiedzona... czy któraś tak miała?

hehe ja tak miałam, byłam trochę zawiedziona jak się dowiedziałam, że będzie synek bo marzyła mi się córcia od początku jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, ale przeszło mi szybko ;) będziemy próbować przy drugim trafić w córeczkę, ale jak się nie uda to cóż, to będzie synek ;) Większe jest prawdopodobieństwo, że za drugim razem tej samej płci będzie maluch co pierwsze dziecko więc lepiej nie nastawiać się inaczej a ewentualnie mieć miłą niespodziankę ;)

Gość Jesssiii gggkk
No, ja też jestem w ciąży, też mam już synka, i też chcielibyśmy z mężem córeczkę, ale jak będzie chłopak, no będzie;) poza tym rodzenstwo jednej płci lepiej się dogaduje, widzę w otoczeniu, brat z siostrą niewiele maja wspólnego, zwłaszcza, gdy brat starszy... może się mylę?

Gość mamad989ww
Mylisz się, ja mam 13 lat mlodszego brata i 2 lata strszą siostre, brata obie uwielbiami wrecz a ze soba sie klocimy choc wiemy ze zawsze mozemy na siebie liczyc no i sie kochamy.

Gość fjfjf
ehh ja może trochę samolubnie ale pomyślałam o sobie! synek jest cudowny jednak z biegiem czasu coraz miej będzie chciał się przytulać do mamusi nie to co córa która zawsze będzie hmmm miała ze mną więcej wspólnego niż syn - nawet ten najbardziej kochany! tak już nas matka natura stworzyła :P

ja pierwszego bardzo chcialam miec syna :) ale dobrze,ze jednak trafila nam sie corka,bo,to fakt- z corkami ma sie wiecej wspolnego,nawet przy zabawie- mam tez siostrzenca 5 letniego i nie rozumiem jego zabaw jakimis robotami,autami-a z corka to i dla mnie swietna zabawa,jak np bawimy sie w szkole ,dom czy lalkami. Druga tez chcialam corke,no ale bedzie syn :) ja mam siostre i pamietam,ze we trzy,razem z mama,super sie dogadywalysmy-wspolne zakupy,wyjscia do fryzjera,plotkowanie po nocach-super wspominam ten czas:)