Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariettaD.

Sitodruk, kto odpowie

Polecane posty

Gość MariettaD.

Jest oferta pracy - sitodruk. Płaca - 1600zł. Mam pytanie, czy myślicie że zatrudnią tam kobietę? Pracowała tam któraś z Was? Warto zanieść podanie? U mnie w mieście jest ciężko z pracą, więc może tam by się udało, ale czy jest sens?

To zależy co konkretnie jest do robienia, moja ciocia pracuje w tej branży i zatrudnieni są zarówno mężczyźni jak i kobiety. W każdym razie możesz spróbować

Gość MariettaD.
Myślę że nie grafice przy komputerze, ale na samym sicie :/ Tak mi się wydaje. Poszukują ludzi gdzie nie jest wymagane doświadczenie, ale chętnie widzieliby kogoś już z doświadczeniem. Ja go nie mam, ale chętnie nabędę, w końcu każdy musi zaczynać. Czyli rozumiem że obie płcie mają szansę, bo słyszałam że głownie faceci tam pracują.

Może mają duże matryce, zależy jakie duże są szablony. Albo szef woli zatrudniać facetów. W kazdym razie przy sitodruku konbiety też pracują dlatego mówię że powinnaś spróbować, moze akurat Cię zatrudnią.

Gość MariettaD.
Dzięki wielkie za odpowiedź!

Gość MariettaD.
Doczytalam ogłoszenie: drukarz-sitodruk. Mam nadzieję że nadal mam szansę :/

Według mnie to jest tylko nazwa stanowiska, nie wskazanie na to że ma być facet :) w każdym razie możesz sie wytłumaczyć że tak to zrozumiałaś...tak samo jak np nauczyciel nauczania początkowego, albo lekarz rodzinny...

Gość MariettaD.
Spróbuję, to w końcu nie boli. Tylko muszę policzyć czy dojazdy nie zjedzą mi połowy pensji, bo to nie jest w moim mieście, ale u mnie nie ma żadnych ogłoszeń. Także zawiozę podanie. Dzięki za info.

Ale przypomniałam sobie że moja ciocia ta od sitodruku wspominała coś o tym że jej szef woli przyjmować kobiety raczej starsze niż młode, które nie mają jeszcze dzieci bo potem ma problem z tym że nie ma dla nich pracy...z tego wynika że jest to praca w szkodliwych warunkach, pewnie brzydko pachnie, jak to w drukarni :o

Gość MariettaD.
A to by mi pasowało, bo mam ponad 30 lat, dziecko i już więcej zdecydowanie nie planuję. Może się uda :D Dziękuję za informacje!

Gość deco-art
Witam Mam mala prosbe , sam zajmuje sie projektowaniem grafik dla klientow. kiedys chcialem zalozyc mala drukarnie bardziej mnie interesowal offset. No ale stalem sie posiadaczem okolo 2000 metrow siatki prawdopodobnie mozna ja wykozystac do sitodruku . Jakby byl ktos zainteresowany to poprosze o kontakt wysle probke czy sie poprostu nadaje do sitodruku. W zamian kilkadziesiat metrów gratis tylko za test. pozdrowionka dla wszystkich www.otostrona.pl/deco-art

Gość gość
jak szeroka jest ta siatka ,musze miec min. 1,20 m. aby naciagnąc na ramke, i jaka jest gąęsta?, jeśli wogule to aktualne

Gość gość
czesc, siedze w branzy i powiem tak. zatrudniaja tez kobiety. :) Bylam zatrudniona w dwoch drukarniach sitodrukowych. w kazdej kilka dni, ale jedna byla przez agencje (mieli zapotrzebowanie, potem podziekowali), a do drugiej zasypialam z powodu klopotow ze snem. ale nie mam wyksztalcenia w tym kierunku, a doswiadczenie. :)

Gość cemerka88
Joasia ja ostatnio zamawiałam koszulki robione metodą sitodruku. Miałam do wydrukowania dużą partię koszulek reklamowych tak wiec ta metoda była dla mnie najlepsza. Bo i najszybsza. Zamawiałam je tutaj: http://www.reflect.pl/sitodruk.html Jest to jedna z większych hurtowni internetowych. Cenowo również jest ok. Jak porównywałam sobie z drukarniami w moim mieście to jednak w Reflect jest dużo taniej. Polecam również dogadać się, mi udało się trochę zejść z ceny.

Gość martyna199
Firma Kartony 24 oferuje druk wysokiej jakości metodą sitodruku aż do formatu A1 na różnych rodzajach tworzywa. W ofercie przedsiębiorstwa znajdują się także duży wybór opakowań kartonowych i tekturowych http://kartony24.com

Gość gość
Sitodruk..., moge dać ci namiary na spoko drukarnie, ktróra ci to spokojnie ogarnie; http://www.tomexsc.pl/. według mnie dają rade i z terminami i z jakością.

Gość gość
Co do sprawdzonej drukarni to ja korzystam z Tomex z Bielska-Białej http://tomexsc.pl/ Zawsze szybko, sprawnie, bezproblemowo, jakość druku bardzo wysoka no i cennik dobry dla kieszeni w a końcu to najważniejsze.

Gość Jola

Zlecam różne nadruki drukarni A3extra w Poznaniu, a to jedna z najlepszych drukarni i cenią tam sobie pracę kobiet. Wiem, że kobiety świetnie sprawdzają się w takich miejscach bo są kreatywne

Gość woliirer

Bardzo dobra, sprawdzona drukarnia sitodrukowa z Warszawy to Amigo. Szybko i dokładnie drukują, mają w ofercie m.in. farby termoaktywne, fotoluminescencyjne, klejowe, brokatowe czy zapachowe. Ja współpracuję z nimi d dawna i bardzo jestem zadowolony z ich usług.