Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala smutna krolewna

chlopak zwracal uwage na inne

Polecane posty

Gość Renkaaa
Wiesz co, to dawno było, na studniówce, a wiesz jak to klasowa impreza (chodziliśmy do tej samej klasy), wszyscy się znają, razem bawią. Byliśmy ze sobą dopiero ze dwa tygodnie i wiadomo, że nie tańczyliśmy tylko ze sobą, a pod koniec wszyscy już mieliśmy lekko w czubie i generalnie to nie było nic takiego, tańczył z moją przyjaciółką, parkiet śliski (kafelki) ona się przewróciła, on ją podniósł, mnie przy tym nie było, widziałam na filmie, który zmontował nasz genialny filmowiec :/ wyglądało jakby oni niewiadomo co robili. Ani ja, ani ona filmu ze studniówki nie lubiłyśmy strasznie, bo przykro się na to patrzyło (ona przez to nie pokazała filmu swojemu facetowi - naprawdę, filmowiec zrobił z tego coś strasznego). Wiesz, ja nawet nie widziałam tej sceny na żywo, więc nie wiem jak to wyglądało naprawdę.Takie tam :P Teraz mam to gdzieś, nawet jeśli wyglądało tak jak na filmie, bo to pierdoła w sumie jest.

rozmawialam z nim na ten temat kilka razy

Gość Renkaaa
Ja bym dała mu szansę :)

Gość anna 24 kkkkkkkkkkk
proponuje zebys weszla na jakies meskie forum na babskim forum laski mowia: -rzuc go -to koorwiarz i sie nie zmieni -wszyscy faceci sa tacy sami na meskim forum padly by odp w stylu; -laska czy Ty nie masz sie czym przejmowac? wez lepiej naklej pierogow ukochanemu - nie martw sie, my lubimy wszystko co piekne, piekne kobiety, samochody, jezdze polonezem ktorego kocham ale zawsze gapie sie na astona martina, lexusa czy najnowszy model BMW

chcialabym o tym zapomniec a to ciagle do mnie wraca

Gość Renkaaa
Spokojnie, do mnie też wracało :) Przejdzie, zobaczysz :) Kiedyś będziesz się z siebie śmiać :)

I będzie zwracał uwagę zawsze i wszędzie,,,i chociaż będzie skarcony wpatrywał się w twoje oczy to będzie myślał o dupie i cyckach kobietki w sklepie u której rano kupował gazetę. Ot i tyle:) To samiec oni mają ciągle dni płodne:)

czasem mysle sobie, ze gdybym zrobila mu cos podobnego to poczulabym sie lepeij. rachunki bylyby wyrownane a on zrozumialby co czuje, bo chyba nie dociera do niego, ze mam z tym problem.

mam ochote sie z kims umowic i odetchnac.

Gość Renkaaa
No nie wiem czy to dobry pomysł. Ale jak chcesz go zdradzać umawiając się z innym to nic tu po mnie.

Ten facet jest dziwny, jeśli przestał patrzeć się na inne dziewczyny. Zdominowany pantofel. Od tego inne dziewczyny są, żeby się na nie patrzeć i do nich uśmiechać, jeśli są ładne. Gdybym jakimś cudem zechciał być w związku i się w nim znalazł, a panienka zrobiłaby o to (spojrzenie, uśmiech czy co podobnego) focha to od razu zakończyłbym związek, bo bycie z kimś tak groteskowo histeryzującym o pierdołę nie ma sensu. Wymóg niezwracania uwagi na inne kobiety jest kompletnym absurdem.

dlatego to nie Ty jestes moim chlopakiem. masz swoje zdanie ok, ale ja mam inne w tym temacie.

i dlatego jestes kobietą a on mężczyzną...nie wymagaj od faceta żeby był zniewieściały. Ma kipieć od testosteronu, opędzac sie od dziewczyn a ty...a ty sie czuc wyjątkowa że własnie ciebie wybrał.

ale smuty pierdolicie

Gość jhdkfg
"Faceci to k**wiarze"; "szukaj kogos porzadnego." - jak już kobieta coś powie to nic nie jest logiczne! Wybieracie takich kurwiarzy a później wielkie żale, że każdy facet zdradza zacznijcie w końcu wybierać porządnych mężczyzn. Może na początek nie skreślajcie od razu prawiczków z powodu jednostkowych przypadków bo może się okazać, że jest tam sporo porządnych mężczyzn.