Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deeeja

POMOCY! On chce trójkąta!

Polecane posty

Witam wszystkich. Od 3 lat jestem z chłopakiem. Pewien czas temu powiedział mi, że chciałby spróbować sexu z dwiema kobietami. Od razu powiedziałam mu, że jak chce trójkącika to nie ze mną i sporawa umilkła. Myślałam, że na dobre, ale 2 tygodnie temu zapytany przeze mnie jakie są jego marzenia odpowiedział mi że trójkąt ze mną + inna kobieta. Bardzo mnie to zabolało. Skoczyłam do niego z pretensjami, że jak on chce na moich oczach bzykać się z inną, że to zdrada i zapytałam go że czemu nie może byc to trójkąt 2M + K to odpowiedział mi że nie ma takiej opcji bo on się nie będzie mną dzielił z żadnym typem. Spór trwa jeszcze między nami o ten trójkąt. Ja stanowczo go nie chcę on jednak zaczął stawiać mi ultimatum, że mam 2 lata na to żeby spełnić jego marzenie po tym czasie odejdzie. Nie wiem co mam robić.;/ Nie wiem jak mu wybić ten chory pomysł z głowy. Czy on naprawdę kocha mnie tak bardzo jak twierdzi ? POMOCY!

Gość ogon
to nich idzie w pizdu i niec szuka gdzie indziej takich fantazji....

Gość miłanarzeczonka
nie obraź sie ale twoj facet to kretyn co nie ma do Ciebie szacunku wiej dziewczyno

kurczee 3 lata związku w dodatku przyjęte oświadczyny 3 miesiące temu i takie teksty .;/ szkoda mi trochę się z nim rozstawać.. wszystko inne jest ok tylko ten jego "wymarzony trójkąt"

Gość informatyk___
powiedz mu że się zgadzasz na to i że chcesz aby też spełnił Twoją prośbę - 2M + Ty. Jeśli nie on to znajdziesz sobie innych.

Gość co za palant!!
wiesz co ja bym na twoim miejscu na najblizym spotkaniu załatwiła jakieś 2 laski i powiedziała proszę masz swojego trójkąta i rzuciła mu pierścionek. i powiedziała to koniec.

informatyk____ bardzo ciekawa Twoja propozycja.. ale gorzej będzie jak on się jednak na to zgodzi ;/ a tego naprawdę bym nie chciała..może inne pomysły do rozwiązania tego problemu ?

Gość ogon
co za palant.... fajnie napisał przyprowadz mu dwie laski i rzuc pierscionkiem.....

co za palant!! coś czuję, że jeżeli nie przeprosi za swoje szczeniackie zachowanie to zrobię właśnie tak ;) super pomysł ;)

Gość co za palant!!
wiesz dasz mu raz trójkąr będzie chciał jeszcze raz i kto wie co jeszcze alebo jeszcze pójdzie do tej z trójkąta dymać na boku.

Gość ogon
dokładnie tak jak palant pisze.... moze tak byc a ty tylko bedziesz cierpiec potem...

Gość co za palant!!
on może cię tak szantażuje odejściem bo moze myśli ze się przestraszysz i zrobisz co chce, a ciekawe co jakbyś właśnie zerwała ty ...i pokazałamu gdzie raki zimuja. ciekawe czy nadal byłby taki cwany

kurcze w sumie masz całkowitą rację.. teraz muszę poważnie zastanowić się nad tym dlaczego wg ja z nim jestem, za co ja go pokochałam, bo teraz jest nie do poznania.. kurcze a może on już ma jakąś na boku ? .;/

może bzyka się z inną i teraz chce nas obie w jednym czasie bzyknąć.. ;(

Gość co za palant!!
a kto wie może tak być ze ma kogoś. ale na pewno chce mieć inną i to za twoim przyzwoleniem.

nie panikuj, a moze on cie podpuszcza?czeka na twoja reakcje? moze wlasnie chce sparwdzic czy zgadzajac sie nie zaproponujesz mu alternatywy czyli dwoch facetow i ty? pogadaj z nim szczerze ale nie na zasadzie-"nie, jestes nienormalny co to za propozycja?". ja bym zapytala czy mowi powaznie i liczy sie z koncekwencjami, bo moze stac sie tak ze ta kobieta bedzie ci bardziej odpowiadac niz twoj narzeczony;) zreszta to twoj facet i ty najlepiej wiesz jak z nim rozmawiac.

Gość co za palant!!
też pisałam o tym że może cię podpuszczać, że mysli że się zgodzisz bojąc się ze odejdzie.. zapytaj raz jeszcze jak postawi na swoim to powiedz stanowczo, ze alo ty albo trójkat, i że ma 3 dni na podjęcie decyzji a na razie niech zatrzyma pierścionek i zastanowi sie czy jest pewny żeby go ci dać. i ze za 3 dni da odpowiedźczy jednak chce abym ten pierścionek przyjęła.

daarria może i masz rację.. może należało by spokojnie usiąść i porozmawiać o tym.. ale naprawdę nie wiem czy dała bym radę.. kolejne jego teksty typu "to moje marzenie" , "liczysz się zawsze tylko ty" itp.. jest dla mnie trochę dziwne to, że zapewnia mnie o swojej miłości planuje ślub i wg skoro proponując trójkąt daje dowód tego że jestem mu obojętna..

kurcze wielkie dzięki ;) :* jesteście kochani.. troszkę lżej mi się na sercu zrobiło.. tak właśnie zrobię.. przemyślę sobie wszystko.. i na spokojnie z nim porozmawiam.. w ostateczności dostanie ultimatum, tzn 3 dni na podjęcie decyzji ;) mam nadzieje że podejmie słuszną decyzje ;) :*

poza tym z tymi trojkatami to troche sparwa na wyrost moj facet jest o mnie zazdrosny bez wzgledu czy chodzi o kobiete czy o mezczyzne...mysle sobie nawet ze facetow kreca trojkaty ale dopiero jak zobacza na zywo swoja koebie z innym facetem albo z inna kobieta orientują sie ze to wcale nie byl najlepszy pomysl:( przez te trojkaty sporo zwiazkow sie rozsypuje. moi znajomi tak wlasnie sie rozstali, bo facet nie mogl sobie poradzic z tym ze jego kobieta uwaga!-szybciej doszla od minety w wykonaniu tej zaproszonej panienki niz jego! chociaz sam ten trojkat zaproponowal:(

chłopak sam sobie winny.. ale teraz to już za późno.. mam nadzieje że jakoś przebrnę przez ten ciężki temat i wszystko będzie ok.. i bez obaw będę mogła wspólnie z nim planować ślub..

Gość zacznij
mu robić loda na klęczkach i go przepros po czym zgódź się na trójkąt z toba i inną :)

Gość rety a czemu
się go czepiasz dużo facetów ma taką fantazje zgódź się i będze po sprawie :)

Kiedyś miałam rozmowę o tym z moim partnerem. Okazało się, że mamy podobne zdanie - takie rzeczy najlepiej jednak robi się nie w związku. Ja chybabym się rozpłakała, gdybym zobaczyła, jak pieści inną, a on stwierdził, że gdyby jakiś facet mnie dotykał, toby po ryju dostał. :D I tyle z naszych trójkątów.

Gość a ja jestem nowoczesny
a ja bym chiał zobaczyć jak jakiś inny facet rucha moją kobietę

to ciekawe po za tym wzmocni nasz związek i chciałbym tego spróbować

Gość kobieta nowoczesnego
ciesze sie kochanie, jak chcesz popatrzec to wroc w poniedzialek wczesniej z pracy -zobaczysz jak nasz sasiad mnie pierd...... muaaa

I nie czułbyś się zazdrosny? Nie obudziłaby się w Tobie myśl, że z nim było jej lepiej? Że w zasadzie, to wolałaby na stałe uprawiać seks z nim, nie z Tobą? A co, jeśli naprawdę tak by się stało i Twoja kobieta odeszłaby od Ciebie? Nie atakuję, z ciekawości pytam. ;)

nie nie czułbym się zazdrosny bo ja nie czułbym się po pierwsze gorszy od tego faceta bo niby dlaczego on ją rucha bo ja tego chce i mu pozwalam wszystko ustalone to intrygujące i podniecające tylko jakiś słaby facet byłby zazdrosny który rzeczywiście jest gorszy ... Jak by mnie zostawiła ...hmmm raczej wątpię bo daje swoje kobiecie jak ona to powiedziała "niesamowite atrakcje" ale jakby się tak stało to cóż trudno nie ona to inna na szczęście mam duże powodzenie :) choć nie zdradzam mojej kobiety :)