Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przyszla kochana oby

Jak mezatki uwodza zonatych facetow?

Polecane posty

Go艣膰 艣wiat nie wierzy psom
haha, ju偶 si臋 domy艣lam czemu szuka艂 podbudowy dla swojego w膮t艂ego..ego.. :) dobrze, 偶e si臋 wycofa艂 za wczas :) oczarowana rozczarowaniem :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przyszla kochanka oby
czemu?

Udost臋pnij ten post

dobrze, 偶e nie straci艂a艣 wielu miesi臋cy na wzdychanie do ... no w艂a艣nie. przykre

Udost臋pnij ten post

wyczuwam tu wiele problem贸w i wadliwe przyrodzenie / niesatysfakcjonuj膮ce kogo艣 innego :)

Udost臋pnij ten post

Tego wykluczyc nie moge, ale oceniajac to co widzialam przez spodnie nie uwazam, zeby mial sie czego wstydzic, wiem okropna jestem:P Czyli zwyczajnie sie mna zabawil i nie mam na co liczyc tak? A co do wzdychania to niestety za pozno, juz sie zdazylam wkrecic dosc mocno i jesli nie dojdzie do konsumpcji to bede sie dlugo meczyc:(

Udost臋pnij ten post

no nie wiem czy przez spodnie mo偶na co艣 oceni膰, ale jak kto艣 nie ma problemu z wepchni臋ciem d艂oni w kieszenie obcis艂ych jeans贸w w pozycji siedz膮cej, to nie wnikam... tak jest jak si臋 zwleka z konsumpcj膮. kac zostaje i tyle.

Udost臋pnij ten post

no nie wiem czy przez spodnie mo偶na co艣 oceni膰, ale jak kto艣 nie ma problemu z wepchni臋ciem d艂oni w kieszenie obcis艂ych jeans贸w w pozycji siedz膮cej, to nie wnikam... tak jest jak si臋 zwleka z konsumpcj膮. kac zostaje i tyle.

Udost臋pnij ten post

A Ty tesknisz za nim mimo ze nie ma sie czym chwalic? Kurcze mozesz miec racje, zdrowy seksualnie sprawny facet nie bedzie marnowal czasu na emocjonalne zblizanie sie do kobiety, ktora moglby w kazdej chwili przeleciec. Szkoda bo juz zaczynalam dostrzegac plusy tej calej sytuacji, jakze przyjemnie musi byc posiasc kogos i oddac sie komus nie tylko fizycznie, ale tez emocjonalnie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

No niektorzy potrafia nawet zalozyc noge na noge tak, ze zachaczaja stope jednej nogi o lydke drugiej:D

Udost臋pnij ten post

nie baw si臋 w 偶onatych i tyle.

Udost臋pnij ten post

Masz racje, nic nie bede robic. Jak bedzie chcial to sam cos wymysli, a ja sprobuje sie juz bardziej nie nakrecac. Dzieki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nknkn
nosz kurwa, zawsze przyci膮gam wykoleje艅c贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nknkn
a ty kurwa b臋dziesz czeka膰 w k膮cie jak dziwka. jebni臋ta jeste艣 i to mocno. och艂ap.

Udost臋pnij ten post

To co mam Twoim zdaniem zrobic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
bez urazy dziewczyny ale nie ma nic latwiejszego niz uwiedzenie zonatego faceta, wiec jesli jakiejs to nie wychodzi to nie swiadczy to o niej najlepiej;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przysz艂a kochanka oby
To napisz jak Krzysiu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nknkn
ahaha, nie wchodzi bo co, jak 偶ona kopnie w dup臋, to kt贸ra inna go zaakceptuje takim jak go natura stworzy艂a.. mo偶liwe, 偶e 偶onka jest jego losem na loterii, wi臋c rozumiem kurczowe si臋 jej trzymanie. w ko艅cu to nie lada mi艂o艣膰 i po艣wi臋cenie - 偶ycie z takim facetem. a co to, 偶onaty to jaki rarytas? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
poczekaj na jakis kryzys w ich zwiazku i wtedy wkrocz do akcji, ale generalnie jak kobieta zachowuje sie wobec faceta prowokacyjnie, to predzej czy pozniej wiekszosc odpusci, a jesli jest zonaty, to zapewne juz mu zona troche spowszedniala i bedzie chcial czegos nowego, musisz wysondowac co moglabys mu dac, czego nie dostaje od zony, czasami nie trzeba sie jakos specjalnie starac, jak ktos ma nieudane malzenstwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ksi臋偶niczka Kr贸la Artura
moj jest wolny jakis czas temu rozsta艂 sie z dziewczyn膮 s膮 momenty ze wdze jak bardzo mu sie podobam jak sie cieszy kiedy powiem mu co艣 mi艂ego jak mnie podwozi jaki jest zadowolony jak chce mi w pracy zawsze pom贸c ze wszystkim jak si臋 do mnie zwraca i jak g艂eboko patrzy w oczy ale nie chce zbyt czesto ze mna pisa膰 jak ja napisze odp jak dopisze co艣 mocniejszego juz nie a z drugiej strony podwozi mnie na ten przystanek w pon cieszy sie ze juz po weekendzie sama nie wiem cjcia艂abym mu jako艣 da膰 do zrozumienia ze licze na co艣 wie膰ej ale si臋 boje nie wiem jak to zrobi膰 i co zrobi膰 kina to on mi nie zaproponuje raczej:P mysle ze jak wychdze z auta mog艂abym go z艂apa膰 za reke i powiedzie膰 PA ale jak tylko sie bedzie smia艂 i nic z tym ie zrobi to bedzie mi g艂upio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nknkn
ahaha, no autem to wielu koleg贸w si臋 podwozi, ciekawa historia :) no ksi臋偶niczko, z艂ap go za rumaka.. chyba, 偶e w zbroi chodzi :(

Udost臋pnij ten post

my艣licie ze podwozi mnie tylko jak kole偶ank臋 z pracy nie wiem juz sama moze lepiej nie robi膰 nic za blisko pracujemy ze sob膮 i boje sie odrzucenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
ja kiedys podwozilem kolezanke z pracy, na poczatku tylko z grzecznosci, ale pozniej przerodzilo sie to w cos wiecej, przy okazji Daria pozdrawiam cie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przysz艂a kochanka oby
Co Ty z ta reka, buzi mu daj!:P Co do jego reakcji to sie na nic nie nastawiaj, zaskoczysz go tym zlapaniem za reke wiec bedzie zdziwiony:) Krisss my sie umowilismy, ze nie bedziemy rozmawiac o naszych problemach malzenskich, bo to raczej na dobre naszym malzenstwom nie wyjdzie. Ale mnie interesuje tylko romans a nie zajecie miejsca jego zony. Spotkania w ustronnych miejscach w dogodnym dla nas dwojga czasie w celu zaspokojenia naszych rzadz:) nknkn romans to ryzyko, oboje o tym wiemy. Ja bylam do tej pory wierna, co najwyzem moge zarzucic sobie pare niezobowiazujacych flirtow na zywo i przez neta, on wspominal o jednym powazniejszym romansie (wyszedl na jaw niestety ale mu wybaczyla) i paru jednorazowych przygodach, ale stwierdzil ze jest gotowy jeszcze raz zaryzykowac cos powazniejszego i teraz wie, jakich bledow sie wystrzegac.

Udost臋pnij ten post

no wiem wiem ze to niby nic takie podwo偶enie ale tak mi pomaga w pracy jest dla mnie milszy ni偶 dla reszty i bardziej pomocny zainteresowany moimi sprawami ,problemami itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
no ja nie mowie, zeby rozwalac malzenstwo, bo romans ma byc tylko odskocznia od codziennosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
a jestes na trasie jego przejazdu, czy musi zmieniac trase z twojego powodu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nknkn
poyeba艂o ci臋 do reszty. nikt nie lubi si臋 dzieli膰, jasne :D ?

Udost臋pnij ten post

przysz艂a buzi mu nie dam za bardzo jak dla mnie u mnie nikt w pracy tego nie robi b臋dzie mega g艂upio jak nie b臋dzie zainteresowany mo偶e macie jaki艣 inny spos贸b w jaki mog臋 mu dac do zrozumienia czego chce normalnie jeszcze dzie艅 i sie nie powstrzyma i na niego rzuc臋 go艣膰 bardzo ale to bardzo mnie krecu pod wzgl臋dem fizycznym intelektualnym i ma bardzo sexowny g艂os

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 valerin_forte
nie chcia艂bym mie膰 styczno艣ci z kim艣 kto u偶ywa nicku ksi臋偶niczka.. w chooy infantylna jeste艣 kole偶anko :/

Udost臋pnij ten post