Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przyszla kochana oby

Jak mezatki uwodza zonatych facetow?

Polecane posty

Go艣膰 przysz艂a kochanka oby
Ksiezniczko a nie lepiej pogadac o tym jak dorosli ludzie? Zapytaj go np. czy moglby sie spotykac z kims z pracy;) Ja mojego na poczatku w ogole nie bralam pod uwage jako potencjalnego kochanka, ot przystojny uprzejmy facet, fajnie sie na niego patrzy z daleka, milo ze oferuje pomoc, ale to na tyle. Ale sam poruszyl raz temat i mowil, ze nawet najwierniejszy i najporzadniejszy mezczyzna ulegnie gdy trafi na odpowiednia kobiete i pytal mnie czy bylabym zdolna zdradzic meza. Tak to sie u nas zaczelo. A potem juz bylo latwiej:) Dlatego dziwi mnie ten nagly zwrot z jego strony, byc moze czeka na moja inicjatywe tak jak ja na jego:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ksi臋偶niczka Kr贸la Artura
kriss jestem na jego trasie ale powiem ci ze za pierwszym razem wysz艂o to tak jako艣 naturalnie mielismy w 4 osoby jecha膰 z nim ale reszta jako艣 tak sie u艂o偶y艂o ze nie pojecha艂a i tylko ja wsiad艂am a p贸藕niej to juz sam tylko mi proponuje to jak mu da膰 do zrozumienia ze mam ochote na wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 valerin_forte
nie chcia艂bym mie膰 styczno艣ci z kim艣 kto u偶ywa nicku ksi臋偶niczka.. w chooy infantylna jeste艣 kole偶anko :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 valerin_forte
nie chcia艂bym mie膰 styczno艣ci z kim艣 kto u偶ywa nicku ksi臋偶niczka.. w chooy infantylna jeste艣 kole偶anko :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
ksiezniczka- rozpocznij z nim flirt, doprowadz do czestych spotkan poza praca i poza trasa waszego przejazdu, zlap z nim jakas relacje towarzyska poza firma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kici_tyci
co z ciebie za kobieta, 偶e nie wiesz jak omota膰 faceta :)

Udost臋pnij ten post

z艂ap z艂ap ale jak??? skoro ja mam m臋偶a on wie i kina mi na randk臋 nie zaproponuje to gadamy w pracy o pracy i ta droga do przystanku (kilka minut) ale jest mi艂o i on chce zebym z nim jecha艂a to wiem ale co dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
moze to glupie co napisze, ale moze ty powinnas go gdzies zaprosic, wiesz ja bez problemu wszedlbym w romans z mezatka, ale tylko wtedy kiedy dostalbym od niej jakis znak, bo w przeciwnym razie troche bym sie powstrzymywal, zeby jej nie obrazic

Udost臋pnij ten post

Ale ona nie moze sie z nim oficjalnie pokazywac! Jeszcze ktos zobaczy i doniesie, ludzie sa zlosliwi. Ale na basen moglibyscie razem chodzic, jakby co to w saunie tez mozna sie calkiem przyje,mnie zabawic:P

Udost臋pnij ten post

kriss ale zaprosi膰 ja jakos nie potrafie sama zaprosi膰 gdzi臋s faceta nie dam rade i tyle boje sie ze powie nie wola艂abym subtelniej raz zaproponowa艂am mu ze go pocz臋stuje ciastaki kt贸rej jad艂am odm贸wi z dos膰 znacznym komentarzem , mysla艂am ze to koniec i przesta艂am z nim flirotowa膰 ale o nie i ca艂y czas szuka艂 kontaktu zagadywa艂 itp i znowu si臋 wkreci艂am pozniej opowiada艂 do kolegi ze musi si臋 wybra膰 na randke bo dawno nie by艂 itp i patrzy艂 na mnie i sie usmiecha艂 a ja nic bo co mia艂am zrobi膰 a pozniej zacze艂y sie te trasy powo偶enie i mi艂a rozmowa on nonstop sie usmiecha zdrabnia moje imie i ten zwrok taki g艂臋boki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kici_tyci
jak b臋dziecie jecha膰 samochodem to odbij mu kierownic臋..przy lesie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reksik__
pies, do nogi. pancia wr贸ci艂a z balet贸w. tu, tu, tu :D

Udost臋pnij ten post

@przyszla kochana oby Musze ci臋 u艣wiadomi膰 偶e jeste艣 z g贸ry na straconej pozycji. Kobieca fizjologia funkcjonuje w taki spos贸b, 偶e sypiaj膮c z kochankiem odstawisz od siebie m臋偶a. Podczas seksu wydziela si臋 hormon (nie pami臋tam ju偶 kt贸ry) kt贸ry powoduje 偶e b臋dziesz stara艂a si臋 dochowa膰 wierno艣ci kochankowi i zacznie wydawa膰 ci si臋 偶e nie kochasz ju偶 m臋偶a. W efekcie spieprzysz swoje ma艂偶e艅stwo oraz jego, a kiedy po 2 latach chemia minie obudzisz si臋 z r臋k膮 w nocniku. Kobiety w odr贸偶nieniu od m臋偶czyzn nie s膮 stworzone do monogamii.

Udost臋pnij ten post

ja wiem ze musz臋 mu pierwsza dac sygna艂 ze chce tylko jak to zrobi膰 !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
no to ja juz nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
i nie wszystkie zapraszajace to kurwy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reksik__
jem trufelki i popijam moczem .. wszystko od swej pani. wznie艣my toast :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reksik__
jem trufelki i popijam moczem .. wszystko od swej pani. wznie艣my toast :D

Udost臋pnij ten post

kriss kawa/kino odpadaj膮 mys艂am o zostaniu d艂uzej w pracy ale jako艣 ostatnio jak on siedzi膮艂 by艂o mi g艂upio te偶 siedzec bo juz nie mia艂am pracy a akurat jemu te偶 nie bardzo mog艂am pom贸c pozniej za kilka dni ja zosta艂am d艂u偶e a on poszed艂 ale dzwoni艂 po藕niej zapyta膰 czy da艂am sobie rade

Udost臋pnij ten post

to za艂apa膰 go za rek臋 przy wysiadaniu ?! i powiedzie膰 to PA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reksik__
ahhahahahahahaha, z艂ap za dr膮偶ek kierowniczy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
cholera nie wiem, moze jakies podteksty zaczac rzucac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reksik__
opiertol mu ga艂臋 w samochodzie. bo w domu suka czeka, no to w aucie jest bezpiecznie :D nie b贸j si臋, nie ma si臋 czym zad艂awi膰 :D

Udost臋pnij ten post

ale w pracy przy reszcie ludzi to raczej cie偶ko tak z podtekstami Jak ja nie wykonam pierwsza kroku on te偶 tego nie zrobi i to w tym wypadku normalne moze go tak delikatnie pog艂askam po ramieniu ?! buzi mu nie dam bo dla mnie za mocne zawsze jak m贸wi co艣 smiesznego to patrzy na moja reakcje zwraca si臋 do mnie po imieniu w zdrobnia艂aej formi reszta ludzi m贸wi raczej tak og贸lnie do mni podajmi zadzwo艅 masz to a on (tu imie ) prosz臋 podaj , i jak go o co艣 prosz臋 odpowiada oczywiscie np wyslij mi maila z tym i tym a on oczywi艣cie i ten zwrok

Udost臋pnij ten post

PanNaOb艂o艣ciach ciekawa teoria, szczegolnie z tym dochowaniem wiernosci kochankowi:) No ale mozliwe ze tak sie dzieje, nie wiem, nie zdradzalam. Ja sie czuje zle nawet jak na jego oczach rozmawiam z innymi mezczyznami, ale kochajac sie z mezem i tak wyobrazam sobie jego, wiec nie sadze by cos sie moglo zmienic:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
z ramieniem dobry pomysl, albo reka na kolanie, mozesz tez mu cos pisac, czy to mailem czy smsem

Udost臋pnij ten post

czasem wieczorem wiem ze jest na czym niby portalu spo艂eczno艣ciowy ale on nie pisze a ja pierwsza jako艣 nie lubie raz napisa艂am i rozmowa si臋 ca艂kiem ca艂kiem klei艂a to spr贸buje z tym ramieniem ? co pog艂askam go i powiem TO PA do jutra ? czy inaczej dorad藕cie ludzie

Udost臋pnij ten post

mysle ze jag go tak pog艂askam-przeci膮gn臋 palcem po ramieniu to powinien za艂apa膰 co ?

Udost臋pnij ten post