Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak subtelnie to załatwić

Mój chłopak nie daje mi prezentów

Polecane posty

Gość gość
No najlepiej już po dwóch miesiacach wydawac pienądze po to tylko aby kobitka sie zadowoliła na pare minut ewentualnie dzień z podarunku. Dziwne ale widze że was jest nie mało wy materialsitki :).

Gość gość
uświadom go, że seks z Tobą jest płatny. jesteś nieprzedsiębiorcza

Gość gość
dlatego mężczyznom związek jest nieopłacalny taniej wychodzi prostytutka

wiem co czujesz. co prawda to tylko 2 miesiace byly... ja jestem w zwiazku 6 lat i na poczatku pamietal o urodzianach itp a teraz juz dawno nie dostalam nic nawet kwiatka.. nie chodzi o wartosc ale pamiec, a ja ciegle slysze" skoarbie przepraszam ze nic nie kupilem ale nie mialem czasu" no sorry...:/

Gość gość
mój facet zawsze pamięta o urodzinach, imieninach, walentynkach, dniu kobiet zawsze coś kupuje nawet bez okazji, ale ja zapomniałam o jego urodzinach i imieninach sam mi się przypomniał,nie zrobiłam tego celowo ja po prostu nie przywiązuje do tego wagi, nie zależy mi, żeby pamiętał

ale on bardzo dobrze o tym wie i pamieta ze nic mi nie kupil.. to jest przykre bo ja mu kupuje za kazdym razem a od niego tylko slysze ze nie mial czasu kupic.. a gdy ja tez mu nie kupilam to mi wypomnial ze nic nie dostal..