Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ya?

Która z was kupuje w smyku?

Polecane posty

Gość ya?

Pytam bo ciekawa jestem czy lubicie ten sklep?

Gość ladygaga2
obleci.

Gość halinka:)
Nie bądź taka ciekawa.

Co prawda nie mam go u siebie ale kilka razy byłam przy okazji i powiem szczerze nie zachwyca mnie ten sklep. Kupiłam tylko 7-pak majtek dla synka :D Ciuchy ani buty mi się tam nie podobają a zabawki zazwyczaj zamawiam przez internet bo jest jednak najtaniej. Podsumowując nie lubię tego sklepu :)

Gość ya?
A reszta kafeterianek?

Gość madziulah
byłam w smyku w piątek i ciuszki mi się podobały. Upatrzyłam nawet misiowaty kombinezon dla maleństwa i śpiworek ale zakupię jak będę następnym razem bo u mnie też nie ma smyka

Gość mjhmjkiui
ja do smyka mam daleko bop 50 km ale za to zamawiam z ich strony internetowej,maja więcej asortymentu i od razu wiem kidy maja promocje,np ostatnio zamawialam blzuki z długim rękawem dla córki za 15-20 zł.

kupuję tam od czasu do czasu lecz w porównaniu z innymi sklepami dla dzieciaków to ceny mają o dychę wyższe

Gość ja kupuje
autorko,jakies staatystyki prowadzisz.

Gość mają za drogo jak dla mnie
podobają mi sie rzeczy ale nie kupuję nie stac mnie żeby kupić ciuch za 80 zł na 2-3 miechy

Gość mama 2latka
Kupuję i to BAARDZO CZĘSTO,BO JEST DUŻO TANIEJ niż w zabawkowych u mnie w mieście. Kupuję na stronie smyk.com i przyjeżdża mi ZA DARMO do empiku w moim mieście i tam odbieram.

Gość fakt smyk drogi
ale jak sie kupi w promocji,byla taka niedawno 50%, to rzeczy sa naprawde tanie,a co najwazniejsze bardzo dobrej jakosci:) ja pokupowalam maleu komplety po 30-35zl,(np spodnie,bluzeczka z dl rekawem i kamizelka) i np spodnie ocieplane za 20zl:) wiec tak k-kupuję,ale na wyprzedazach:p

Ja nie. Zabawki okropnie drogie - na allegro niektóre rzeczy można kupić 40% taniej, więc nawet z przesyłką się opłaca. Ubrania nie powalają, cena za to tak. Nie lubię przepłacać.

Kupuję na stronie Smyka. Ciuszki jak są na wyprzedaży bo normalnie trochę przeginają z cenami.

Jak mi coś potrzeba to kupuję przeważnie w smyku, bo mam najbliżej, ale przeginają z cenami - fakt.

Gość serenada nocna
ja bardzo lubie jedyny sklep gdzie podoba mi sie wszystko:D

Gość też mama ale zadbana
Smyk a smyk to też różnica. Np w sklepie internetowym kostka smiki drewniana była za 49zł,a ta sama kostka w smyku na świętokrzyskiej w Warszawie była za 62.99! Identyczna bo prawdzałam po kodzie towaru :) kupiłam w sklepie internetowym z dostawą do empiku-bo jest za free :) tak samo tanio trafiłam kilka zabawek boikido,eichhorn,smoby-o wiele taniej niż w innych sklepach. Na all jak patrzyłam z przesyłką to na jedno wychodziło. dlatego jeśli chcecie kupować w smyku to tylko przez neta-np. kombinezon w zeszłym roku kupiłam za 60zł :)

bo w sklepie internetowym jest taniej, często są też promocje ubrania nie bardzo mi się tam podobają, czasem coś sie fajnego trafi kiedyś były fajniejsze kolekcje i wzory

nie kupuje, bo mnie nie stac. a jezeli chodzi o zabawki to jest jakas tragedia. kupilam kiedys jakas zabawke interaktywna fisher price w zwykłej hurtowni dzieciecej i razem z marża zapłaciłam 135 zł, ta sama zabawka w smyku kosztowała 199 zł. jeszcze mnie nie pogieło

Gość mama dwóch dziewczynek
zaglądam często do smyka, bo mam blisko, ale średnio lubię robić tam zakupy; zabawki są drogie, podobnie książki, gry i akcesoria szkolne, ciuszki średnie jakościowo i mało które nam się podobają. Jeżeli już coś kupuję to najczęściej ubranka na licencji Disneya.