Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O doświadczeniach z puszystymi

Dlaczego puszyste kobiety depilują się mniej niż inne?

Polecane posty

Gość O doświadczeniach z puszystymi

Nieogolone okolice intymne oraz pachy nie są u takich rzadkością

może wychodzą z założenia, że depilacja ich nie upiększy nie wiem znam taką jedną dużą babę, ale nigdy nie zaglądałam jej pod pachę

Gość zdegenerowanaMaupa
Ja powiem jak to widzę... otóż puszysta kobieta całkiem bez owłosienia to już wygląda prawie dokładnie jak wieloryb....

Gość piękny chuysayn
paczemu chudemu kołtonowi żal sciskało ehehe ze jemu nikt nie zaglonda tam ciporadzom

Nie no śmiech na sali, czy Wy uważacie że otyłe osoby naprawdę nie farbują włosów, nie chodzą na solarium, nie kupują ładnych ciuchów, nie chodzą do kosmetyczki? No proszę Was co to w ogóle za bzdury:o jeszcze teraz z tym goleniem :-/ Matko ja jestem gruba, taka prawda ale pod okiem specjalistów donże do tego aby sie uporać z chorobą i wagą, ale jakos sie gole i sięgam :D chodzę do fryzjera, mam ful kosmetyków kremy, balsamy, żele do mycia twarzy i td:) w szafie kilka par butów, całą szafę ubrań i jak zwykle jak każda kobieta nie mam sie w co ubrac :D Kobiety puszyste różnią się tylko ciałem, a w środku są kobietami, są piękne i tez dbają chcąc sie podobać innym:) ot co cała prawda o kobiecie puszystej:) nie róbcie z puszystej kobiety zapasionej zapoconej maciory w tłustych włosach i ciuchach z lumpeksu do tego z kłakami na każdej partii ciała między tłuszczykiem ...

Gość 345345
"donże" :O Ja jestem puszysta - 170/85, a jestem gładko wydepilowana.

Gość mauupo piękne to
"zdegenerowanaMaupa Ja powiem jak to widzę... otóż puszysta kobieta całkiem bez owłosienia to już wygląda prawie dokładnie jak wieloryb....":D dlatego warto zostawic co nieco by facet sie z cielska nie ześlizgiwał,ja tak robiem:P

Gość piękny chuysayn
suchy kołtun po solarce i z ryjem skrzywionym niczym wieża cisnien w Pizie to cut cnót osiedlowych :-) co to szypko biega, szypko myśli i dlatego używa smartfona zamiast mózgu..... Koleżnaka wciska jej klawisze na odlegość asz jej zamki trzaskajom z wrażenia eheheheeh :-) serduszko kochane ...tak tak kołtunku achu achu achu...ojej po solarce kurczom siem oskrzela ehehehehe

nie no ja juz nie wiem :-/ ja tu głupieje na tym forum napisałam "dąże" podkreśliło na czerwono, napisałam "donże" wyszło że dobrze :-/ ja juz w końcu sama nie wiem co jak sie pisze do uja :o

Gość 345345
Dlaczego używasz liczby mnogiej?

nic na to nie poradzę że na klawiaturze tak byki strzelam i nie zwracam tak na to uwagi :D temat inny i ponownie z tematu Panie zbaczacie w kierunku dowartościowania swojej humanistycznej kompetencji:D

Gość piękny chuysayn
jasne zamiast szpinaku wpierdzielasz z zazdrości kwas solny? ehehehe cut że dychasz :-) ale co ma wisieć na wieszaku nie siega morświnka cio i to boli eheheheheh :0))) jasne ...ale masz wspomnienia i zarobioną lewom łapę ehehehe nie zmarnuje tej nocy ...lovelasiezeń organisto ehehehe z krzywego lasu :-))) ręka ci sie nadwyreży od tych sennych mar

kiwi1988ldz- A nie przyszło ci do głowy, że sa faceci którzy nie lubią wydepilowanych cipek? Tak samo jak są faceci co mają wstręt do chudych lasek. Fajną masz stopkę i fajnie że nie chcesz być otyła, ale mam nadzieję że kościotrupem też nie chcesz być, bo to nie jest fajne.

Antyfemiszowinistka ja się teraz nie tłumacze bo widać moją pisownie :D ale mam tak że jak pisze na kartce to jest w miarę ok:P tez są byki ale na klawiaturze to już masakra.:) Rozprawki i inne humanistyczne rzeczy szły mi idealnie na 4ki, 5tki ale ortografia masakrycznie 3ja bita:o:-/ pytasz odpowiadałam dobrze a i tak źle napisałam :-/