Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KPAKOB

Nienawidzę dyskotek, a wy prawiczki?

Polecane posty

Gość dr.stoopa
byc moze... trzeba ich wiec pielegnowac i zachowac dla przyszlych pokolen ;) znasz sie na antropologii? moze wiesz dlaczego spora czesc Polakow wyglada ciut mongolsko?

Gość dr.stoopa
i ciekawe jak wygladal oryginalny Fin. ponoc sa pomieszani z Laponczykami? czy cos mieszam?

Pierwotny fin wyglądał właśnie jak Lapończyk. Zarówno Finowie jak Lapończycy mówią o sobie "Saami", ale między Finlandią, a Półwyspem Skandynawi był przepływ ludzi przez wieki, stąd teraz nordyckie cechy u jej mieszkańców. Podobna sytuacja z węgrami, którzy są niby narodem ugrofińskim a badania genetyczne wykazały, że są tak de facto potomkami słowian

Gość dr.stoopa
ciekawe to wszystko, ponoc mozna sobie zrobic juz w Polsce badanie genetyczne ktore pokaze skad dokladnie pochodzili nasi przodkowie :) strach sie bac

Gość dr.stoopa
fajny filmik. a na wiki czytam ze ta haplogrupa wystepuje u 56% Polakow. a reszta?

Eald_Syhter-Zaponiałem że jesteś DKW, czyli żydem, a przynajmniej wyznajesz ideologię żydowską i promujesz kulturę żydowską. Adolf Hitler i jego świta promowali Aryjczyków, mimo że sami nimi nie byli. Ale wiedzieli że w rasie Aryjsiej jest siła, wypromowali idee, które były podparte nauką, stąd mają autorytet, gdyby byli murzynami i promowali by rasę Aryjską także mieli by autorytet wśród Aryjczyków. Niestety nie byli niebieskookimi i dlatego na wojnie popełniali fatalne błedy, co doprowadziło do klęski naród Germański,czyli Niemców, Austriaków i Ślązaków. Ale za głupi jesteś aby to zrozumieć i oddzielić pewne sprawy...

Gość Zuzanna Amelia & 17
Eald_Syhter - Wytlumacz mi co maja wspolnego Iranczycy ze Slowianami ?

To że ta haplogrupa występuje głównie u słowian i ludów indoirańskich. Zmierzam do tego że sowianie, jako potomkowie szczepów irańskich to najbardziej aryjska ludność w europie

Gość Zuzanna Amelia & 17
Eald_Syhter - Slowianie przybyli na polnoc z Jugoslawii

To że Irańczycy to Persowie, a Słowianie, to potomkowie scytów i sarmatów a więc plemion indoirańskich. Poza tym widać to w języku. Języki słowiańskie są bliżej spokrewnione z Perskim i Sanskrytem niż np. językami germańskimi albo celtyckimi

Nie. Słowianie przybyli z Ukrainy, z nad morza czarnego. Mniej więcej w tym miejscu znajdowała się kultura kurhanowa związana z proto-ariami

Gość Zuzanna Amelia & 17
Eald_Syhter - Co Ty pierdolisz , na Balkanach pojawili sie Slowianie na poczatku , posniej emigrowali dalej , a z Iranczykami nie mamy nic wspolnego

Gość Zuzanna Amelia & 17
pozniej

Eald_Syhter-Żydzie, ale o jakich Słowianach mówisz? Bo Ślązacy przybyli na Śląsk od strony południa w VI wieku przez brame Morawską, pochodza od szczepu Słowian Chorwackich, natomiast polacy przywędrowali do Pokski od strony wisły z wschodu i pochodzą od Słowian Sernskich. Jak widać to wsadziłeś Słowian do jednego worka. Dokształć sie żydzie!!

" 00:12 [zgłoś do usunięcia]Zuzanna Amelia & 17 Eald_Syhter - Co Ty pie**olisz , na Balkanach pojawili sie Slowianie na poczatku , posniej emigrowali dalej , a z Iranczykami nie mamy nic wspolnego" Bardzo ciekawe:http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99zyki_satem

Eald_Syhter-Tylko że wikipedię to tworzą tacy sami żydzi jak ty. Czytałeś kiedyś cokolwiek nie napisane przez żydów?

Fajny artykuł żydzie, a więc poczytaj ten fragment żydzie; "Chrześcijaństwo dzieli, pogaństwo łączy Nas, Słowian, łączą geny, mowa i kultura. Może dobrym pomysłem byłoby symboliczne odwoływanie się do wspólnych tradycji pogańskich? Chrześcijaństwo podzieliło nas na katolików i prawosławnych, a rodzimowierstwo było i jest jedno. W dodatku nasze: własne, tutejsze, swojskie. Dlaczego lekceważymy dziedzictwo naszych przodków? Przecież nie mamy się czego wstydzić! Bądźmy dumni ze swojego pochodzenia i swojej mitologii, nie bójmy się podkreślać tego, co wyróżnia nas na tle innych grup etnicznych! "

Ajtam ajtam BSA, kiedy do ciebie dotrze, że Tora i Ewangelie, to nie są teksty napisane, przez jakiś tam, żydów, tylko teksty natchnione, objawione przez Stwórcę. Poza tym najpierw istniał monoteizm, potem religie zaczęły się dzielić. Poczytaj o przykładzie Melchisedeka . . .

Eald_Syhter-Żydzie, chcesz mi powiedziec że żydowskie księgi nie były pisane przez żydów i nie pisani ich w żydowskim kraju? Kurwa mać, masz Aryjczyków za idiotów?

chrześcijanie 2,1 mld, w tym 1,2 mld katolików, prawie 700 mln protestantów, ponad 250 mln prawosławnych - muzułmanie - 1,5 mld, w tym 1,2 mld sunnitów, 200 mln szyitów - niereligijni - 1,1 mld - hinduiści - 900 mln - religie chińskie - 400 mln - buddyzm - prawie 400 mln i wiele, wiele innych Chrześcijan będzie jeszcze sporo, głównie dzięki powolnej chrystianizacji Indii, Afryki i, przede wszystkim, Ameryce. Do tego dodaj około 20 mln żydów. Do czego zmierzam: Dodaj do siebie chrześcijan i muzułmanów. To religie, wywodzące się z judaizmu, w których czci się żydowskiego Boga z którego tak szydzisz. 3,9 mld ludzi czci żydowskiego Boga( w większości nie będących żydami) O twi\oich zabobonach mało kto pamięta. Jeśli istnieje jakikolwiek Bóg, to czy nie zadbałby, aby być ponad innymi, fałszywymi bogami. Fakt, faktem, że w większości tych religii jest wiele przekłamań. Ale fakt, że ich Bóg pokonał innych bogów mówi sam za siebie . . .

Eald_Syhter- Po pierwsze, to twoja lista jest gówno warta, bo wyznanie jest kewstią osobistą, dziś mogę być katolikiem, jutro prawosławny a za tydzień muzułmaninem. Ja katolikiem nie jest już 12 lat, a mimo to formalnie istnieje jako katolik, bo kościół katolicki tak stworzył prawo, że wypisać z kościoła jest ciężko i potrzeba mnóstwo biurokracji i świadków aby wypisać się z KK. Więc gdybym miał władzę, to bym kościołowi pokazał jaki z mnie katolik, przed śmiercią wołali by Stalina aby im pomógł. Wiara żydowska wzięła się z krainy żydów, jest ona dostosowana pod charakter żydowski i krajobraz w jakim żydzi ewuowali. Natomiast wiary pogańśkie, są dostosowane do ludzi danej nacji, oraz do krajobrazu i przyrody w jakiej żyli. Więc nasza wiara narodowa, to wiara w przyrodę, która też na przyrodzie się opierała, choćby bóg Perun, czyli piorun, wiele nazw z tego pochodzi. Przykładowo w języku Śląskim, to do dziś popularnym słowem jest "pierona", przykładowo na śląsku godo się "pierona, ale dupny strom' . Czyli tłumacząc na polski, to znaczy "kurde, ale duże drzewo". A wiec jak widzisz to wprowadzanie na nasze ziemie żydowskiej kultury jest zwyczajnie zbrodnią i zabójstwem kultury Słowian.

Gość Sanetta
Ja pierdaczę, jaki offtop. Ludzie! Czy wy się nie potrafice trzymać tematu?! Autorze, jestem z Tobą, również nie przepadam za tego typu imprezami i trzymam się od nich z daleka. Po częsci dlatego, że ogólnie, jestem mizantropem, sporo wody w rzece upłynie, zanim się przekonam do ludzi... dochodzą tu też do głosu niezbyt przyjemne wspomnienia z przeszłości. Na takich imprezkach bardzo łatwo można stracićnad sobą kontrolę. Nigdy nie czułam się na nich komfortowo i bezpiecznie. Jak już, to domówki i też... tylko w kameralnym, zaufanym gronie.

Sanetta-Bo my tu gadamy na poważne tematy, a nie bzdury dla bab. Wy to tylko o kosmetykach i ciuchach umiecie pierdolić i o tym "która wyszła za mąż i czy bogato". Idź robić to, na czym się znasz, czyli idź robić loda.

Gość Sanetta
NOŻ, to tu Cię zaskoczę. Mam wyjebane na sex i jestem wieczną dziewicą. No i? Kopara ci opadła? Więc z propozycją robienia loda trafiłeś jak kulą w płot. A to, że ty tylko o seksie potrafisz pierddolić to już jest twój problem, ja odpowiadam na temat wątku Więc spierdaaaaalaj :*