Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPRASZAM TATUSIÓW

- - - TATUSIE 2012 - MY TEŻ MAMY TRAUME - - -

Polecane posty

Gość ZAPRASZAM TATUSIÓW

JA TEŻ TO PRZEŻYWAM I DLA MNIE PORÓD JEST O WIELE BARDZIEJ BOLESNY FIZYCZNIE NIŻ JAK KOBIETA RODZI. MOJA RODZI W STYCZNIU, TZN. MA TERMIN I JUŻ BARDZO TO PRZEŻYWAM!!! I POSTANOWIŁEM, ŻE BĘDĘ PRZY PORODZIE :-) POZDRAWIAM I ZAPRASZAM KUBA

no i nie rozumiem dlaczego o wiele bardziej ma być bolesny dla ciebie? W końcu to nie twoje biodra będą się rozchodzić w bólach....

Gość ZAPRASZAM TATUSIÓW
BOLESNY - BO TO NA MNIE SPOCZYWA OPIEKOWANIE SIĘ POTEM ŻONĄ I POMOC PRZY DZIECKU, WIĘC DWA RAZY TYLE CO KOBIETA I TYLKO JA BĘDĘ PRACOWAŁ W MOJEJ PRACY I JEDNOCZEŚNIE UTRZYMYWAŁ CAŁY DOM. A PO DRUGIE TO JA BĘDĘ OGLĄDAŁ JAK WYCHODZI DZIECKO, A TO NIE JEST PRZYJEMNY WIDOK, MIMO TO CHCĘ BYĆ PRZY TYM, A WY NIE MUSICIE TEGO OGLĄDAĆ. TO MÓJ PIERWSZY PORÓD, WIĘC BEDZIE SIĘ DZIAŁO.

Gość bgbbfgbg
po pierwsze to nie "tatusie 2012". tylko "tatusiowie 2012" a po drugie nie pisz capslockiem bo to na necie jest niemile widziane, to tak jakbys krzyczał.

Gość bańka wstańka...
mam wrazanie jakbys za kare miał być przy porodzie, za kare potem sie opiekowac ta zona, pracowac... a potem niech zgadne cale zycie bedzie od Ciebie slyszala ze Ty dales jej wszystko i gdyby nie ty to nie miala by nic. i nie mow ze ty bedziesz bardziej cierpial podczas porodu... nie poniżaj sie mezczyzno :P

Gość inak_ell
bgbbfgbg po pierwsze nie na necie tylko w necie jak już ;) A za tatusia trzymam mocno kciuki!

Gość marzeennkaaa 88
A PO DRUGIE TO JA BĘDĘ OGLĄDAŁ JAK WYCHODZI DZIECKO, A TO NIE JEST PRZYJEMNY WIDOK, MIMO TO CHCĘ BYĆ PRZY TYM, A WY NIE MUSICIE TEGO OGLĄDAĆ Podczas poród facet jest przy wezgłowiu, a nie miedzy nogami kobbiety. I to kobieta musi wycisnąć dziecko wielkośći arbuza, przez dziure wielkości pomarańczy :o- miało być dosadnie :classic_cool: I nawet gdybyś się zsikał, to nigdu poród dla ciebie nie bedzie bardziej bolesny niż dla kobiety. To że ty przez tydzień będziesz musiał wiecej pomagać nie oznacza że masz wiekszy wkład w narodziny od partnerki :D czasem bardzo bym chciała żeby faceci poczuli ból krocza po porodzie podając gryzacemu dziecku pierś do karmienia, czując jak w pozycji siedzącej oczyszczajaca się macica "wydala" obrzydliwe resztki na ogromną podpasko- pieluche :) Nie mó więc że jesteś tak biedny...

Gość marzeennkaaa 88
# mów

Gość tatusiak
hej panowie, to prawda, nas więcej kosztuje ta cała ciąża, bardziej ją przezywamy i się angażujemy też bardziej

o jejku jejku... bidulki z traumą :D jak mi Was szkoda tatusiowie :P jakoś dziwnym trafem mój mąż był przy porodzie i nie była to dla niego trauma, opiekował się dzieckiem jak ja dochodziłam do siebie i to też nie była trauma. mało tego - zdecydował się na drugie dziecko i chce to przeżyć jeszcze raz - no strasznie traumatyczne to dla niego musiało być skoro chce jeszcze raz :D

Gość Nsdjdhdb
Hahahahahahaahahahahah co za koleś...tak ciebie naprawde bedzie bardzo bolało wspulczuje ci to ty możesz peknac lub być tozcietym to z ciebie wyjdzie 3kg osobobka!!!!! No nie ma co o za koleś nie moge!!!!!! Ja rodzilam sn bez znieczulenia był moj mąż przy mnie i wcale tam nie patrzył był przy mojej głowie jak nie chcesz nie musisz patrzeć!!! Ale nie pisz mi ze ciebie bedzie boleć bardziej bo wy faceci nigdy nie poczujecie takiego bólu!!!!!!!

Gość tatusiak
gwarantuje ci że przeżywać to będe z żoną tak samo

Gość Nsdjdhdb
Ja nie wątpię ze bedzie przeżywał bo wiem jak moj mąż przeżywał ale bedzie go boleć fizycznie? I narodziny to nie trauma!!

pomijam fakt, że jakbym zobaczyła męża na portalu dla kobiet... do tego na forum dla kobiet :P to lekko bym się zastanowila czy aby wszystko z nim w porządku

Gość bańka wstańka...
Ty sie bardziej angazujesz w ciaze niz twoja zona????!!!!!!! ja rozumiem ze i kobieta i mezczyzna moga na ROWNI przezywac ciaze i narodziny, ale prosze cie nie mow ze to TY bardziej....

Gość brawo tatku!!
miło czytać ze Tatunio tez przeżywa na swój sposób, ale mało ktory mówi o tym głośno więc drugi plus dla tatusia :) gratuluje pocieszki Tatuniu i wiecej takich zaangażowanych przyszłych tatusiów :) trzymam kciuki :)

Gość jak to jest facet co temat
założył to ja jestem żywy ksiądz:D

" 09:12 [zgłoś do usunięcia] meaaa pomijam fakt, że jakbym zobaczyła męża na portalu dla kobiet... do tego na forum dla kobiet to lekko bym się zastanowila czy aby wszystko z nim w porządku " No, ja też się nad tym zastanawiam. Od sześciu lat! ;) :classic_cool: PS. Meaaa, zajrzyj na starą "służbową" skrzynkę. Napisałem tam jakiś czas doCiebie ale pewnie tam nie zaglądasz. :)

Gość no to daję 1/10
1 - za to, że się nabrały :)