Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanetta

INDEKS (STUDIA) - można sobie zostawić?

Polecane posty

Gość Sanetta

Jak się zdaje pracę magisterską do dziekanatu, to należy złożyć wiele dokumentów w tym i indeks z ocenami.. ale czy oni ten indeks będą potrzebować w przyszłości? Czy będzie można poprosić o zwrot i go sobie zachować? Pytanie gł. do absolwentek studiów magisterskich :)

Można. Dostaniesz go jak będziesz odbierać dyplom. Ja swój po licencjacie dostałam :)

Gość Sanetta
Dzięki za odpowiedź! tylko jeszcze tak dla pewności zapytam.. po licencjacie, czyli że nawet jak po licencjacie skończyłas studia, to mogłaś go dostać, tak?:) To bym się ucieszyła, bo nabrałam do swojego.. no.. sentymentu :P Smutno by mi tak było go oddawać.

możesz i ja tak zrobiłam bo to były dobre czasy ;) dobrze że teraz już nie ma indeksów bo z magisterskich już nie mam dobrych wspomnień :(

Tak, skończyłam jedne studia, poszłam na kolejne, a indeks dostałam do łapy i teraz mam dwa. Na pewno dostaniesz swój do łapki, moja mama też ma wszystkie 3 swoje indeksy. Taka procedura jest, chyba.

Gość :/:/:/
Tak, dostaniesz go :) mojej mamy lezy w domu od lat 70, kiedy skonczyla studia, taka pamiatka :) ja swoj tez zostawie na pamiatke :)

Gość Sanetta
Jejeeeeeej! :D No to cheese na twarzy :D Na pewno się o niego upomnę, nie ma bata! :] Dzięki raz jeszcze!:)

Whedif - jak to nie ma indeksów? Ja jestem na 3 roku jednolitych magisterskich i jakoś mam magiczną zieloną książeczkę ;)

bo to różnie pewnie. ja zmieniałam studia rok temu, na niejednolitych :)

Gość Sanetta
Sprzedałeś swój indeks na allegro? :)

No tak, na mojej jeśli chodzi o informatyzację do są dopiero na etapie wymyślania koła ;) ale ogień już ogarneli ;P

Gość Sanetta
W sensie.. podszyje sie pod Ciebie?::P Pweheheh..

Gość Sanetta
No a jak taki inżynier będzie miał potem wieeelkie braki w wykształceniu i spartoli komuś robotę ?:O

Gość Sanetta
No a jak taki inżynier będzie miał potem wieeelkie braki w wykształceniu i spartoli komuś robotę ?:O

Gość Trainkakak
ciekawe jak jak w indeksie są dane i zdjecie, coś pierdolisz elektronik :o

nie będzie miał braków, bo będzie miał magistra, teraz to i tak bez znaczenia bo osoba po humanistycznym kierunku może iść na magisterke z kierunku inżynierskiego i będzie magistrem bez podstawowego wykształcenia inżynierskiego, robi się łatwy kierunek a magistra z trudniejszego i jest się magistrem

Gość Sanetta
No a to, o czym Trainkakak wspomniała.. co z danymi i zdjęciami umieszczonymi w indeksie?

Gość Sanetta
Zdjęcie przecież musi byc :P

Gość Trainkakak
na kazdej stronie z ocenami u góry pisze sie swoje imię i nazwisko :D elektronik idx spac już

Gość Sanetta
Bawhahahhaah :D Nie no coś nie chce mi się uwierzyć, że takie numery by przeszły. Dobrze wiem, że polscy studenci kombinują na potęgę ale to już jest lekka przesada, chyba nie są aż tak niepełnosprytni, żeby się nie zorientować.