Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanetta

INDEKS (STUDIA) - można sobie zostawić?

Polecane posty

Trainkakak - w moim tylko ja wpisywałam, to można zamazać korektorem. żaden wykładowca nie wpisywał mojego nazwiska, po stronie gdzie student wpisuje może być korektorem. no jedynie ostatni wpis o skończonych studiach jest wyjątkiem. zdjęcie można wymienić

Nam podobno w końcu mają też wycofać indexy od przyszłego roku... nareszcie. Oby to nie była plotka. A co do sprzedazy to nie wiem po co komuś twój index, z podpisem na każdej stronie oraz zdjęciem i danymi na 1 stronie i okładce. aha tam też podpis.

Gość Trainkakak
po lewej nad przedmiotami :o taa i nikt by się nie zainteresował, ze każda stronka zamazana korektorem?

indeks jest zszywany, ten ktoś ma swój przepina te strony z ocenami a resztę zostawia swoją, czy wy ludzie nie myślicie? auta jak kradną to też całe sprzedają? nie, przespawują numery, a dowód rejestracyjny jest oryginalny

Gość Trainkakak
oprócz indeksu daje się jeszcze dyplom yntelygencie niby po studiach :D

naprawdę myślisz że jak ktoś kupił indeks to będzie miał problem z dyplomem? XD

to zapisuje się na ostatni rok inżynierskich, że niby się przeniósł z innej uczelni, albo że kiedyś tam przerwał i chciał wznowić, nie interesuje mnie to już co oni z tym zrobią, ja pieniądze wziąłem i to się liczy

Ja pierdole, jaka kombinatoryka... Jakby nie można było normalnie studiować i się uczyć, jak ludzie... Zaczynam się czuć jak ufol, za swoją średnią ponad 4,5 i każdym egzaminem zaliczanym na zerówce, ewentualnie w pierwszym terminie.

Szarkah - jeszcze czymś chcesz się pochwalić? XD pokazałeś swoją wyższość:)

Gość Xena Wojowniczka
No ale ma rację. Cwaniactwo i kombinatorstwo w tych czasach nie znają żadnych granic. Pytanie tylko: Po co to wszystko? Jak się komuś nie chce studiować, to niech nie zajmuje innym miejsc! Każdy musi iść na studia? Są też osoby, które piszą innym magisterki za pieniądze. I potem uczelnie wypuszczają coraz więcej takich idiotów z tytułem magistra. Ciekawa jestem, co by było, gdyby studenci medycyny robili w ten sposób - odkupywali od innych indeksy. Chcielibyście potem być leczeni przez takiego konowała? Bo ja raczej nie...