Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyy8888

ból przy wchodzenia członka, opór

Polecane posty

Gość qwertyy8888

Witam! Mój problem polega na tym, że... odczuwam ból, gdy mój chłopak ,,wchodzi we mnie**. Potem już wszystko jest w porządku, boli mnie sam moment wejścia. On twierdzi, że odczuwa tak jakby opór. Ostatnio kupiliśmy nawilżający żel durexa, który pomaga jemu o tyle, że łatwiej jest mu wejść. Jednak prawdę mówiąc, boję się, że coś jest nie tak. Nie był to nasz pierwszy stosunek, a ból występuje... praktycznie odkąd pamiętam, zawsze bolało bardziej lub mniej. W niektórych pozycjach też jest mi wygodniej, a w innych - nie do zniesienia. Bardzo proszę o poradę!

Gość anullllka
ja mam to samo;/ też mnie boli przy wejściu i czasem też przy kliku pierwszych ruchach - i nie chodzi o nawilżenie bo uważam, ze jest wystarczające, w dodatku czasem używamy też żelu. Jeśli chodzi o pozycje to też w niektórych ból jest rzeczywiście odczuwalny. Nie wiem, chyba nic na to nie da sie poradzić taka już 'nasza uroda'

Gość qwertyy8888
Anulka, mam tak samo! Tylko nawet pierwsze ruchy mnie nie bolą, a samo wejście...

Gość ellaalalalalala
to przeciez normlane odczucie raczej

Gość anullllka
nie wiem czy normalne, ja mam czasem ochotę w ogóle przerwać bo tak mnie boli;/ chodzę też do ginekologa i twierdzi, ze wszystko jest w porządku

Gość qwertyy8888
Raczej nienormalne. Nie jestem pierwszą kobietą mojego faceta, a jednak martwi się, gdy czuje opór. Jestem dość uparta i chcę bez żelu, ale już bez mojego pytania go używa.

Gość qwertyy8888
nie chcę* miało być

Gość qwertyy8888
Ten ból jest tak silny, że coraz poważniej zaczynam się zastanawiać nad seksem analnym. Może tamta dziurka będzie bardziej rozciągliwa ?

Albo macie to na tle lękowym (delikatny stan pochwicy - boicię się, ze przy wejściu będzie bolało więc podświadomie spinacie mięśnie a wtedy rzeczywiście boli) albo macie jeszcze mało elastyczne wejście do pochwy (pozostałośc po błonie dziewiczej) co powinno minąć po kilku miesiącach regularnego współżycia albo macie jeszcze niedoświadczonych facetów, którzy nie potrafią wam poświęcić wystarczająco dużo uwagi i za baardzo się spieszą z "wkladaniem". Kobieca pochwa robi się bardziej elastyczna pod wpływem pieszczot. Ale nie 3min "gmerania" palcem w cipce tyllko np pod wpływem porządnej palcówki czy minety. Normalnie faceci (no przynajmniej z reguły większość ma ten nawyk) przygotowują cipke wkładając najpierw jeden palec, po chwili dwa, a jak ma szczupłe ręce to nawet i trzy i po 10 minutach takiej zabawy cipka jest elastyczna i nie boli. Ale jak facet uważa, ze cipka wilgotna = cipka gotowa i wbija się po 30 sek to wtedy może boleć. A jeżeli wlozenie 2-3 palców podczas palcówki was nie boli to problem leży w psychice - niepotrzebnie się spinacie na początku oczekując, ze będzie bolalo.

Gość oj szalało się szalało
czasami lubię tak mocno z nienacka wepchnąc az zajęczy ona tez niby ze boli ale chce i mocno mocniej po sama nasade ale to już ona musi lubiec