Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia-1980k

mam 32 lata i

Polecane posty

Gość Karolcia-1980k

jestem dziewica. Czy jestem nienormalna?

Gość Karolcia-1980k
nie spotkałam tego jedynego

Gość Karolcia-1980k
no wiem, ale nie to chciałam "usłyszeć"

Gość świat na głowie stoi
Ty nie daj sobie wmówić, że coś nie tak z Tobą ;) Nie słuchaj tych idiotek tutaj

Gość 34alinoi nic nie sgtracilas
i nic nie stracilas:)to papranina jakas

Gość rasput1n
32 letnia dziewica to normalne ale 32 letni prawiczek to już jakiś zjeb genetyczny

Mam 30 lat, reszta to samo...aha jeszcze plus gadanie rodzinki :/ też tak masz?

Gość Subiektywnezdanie
dziewczyny, jeżeli jesteście dziewicami w tym wieku, bo nie trafiłyście na odpowiedniego i jest to zgodne z waszymi przekonaniami, to jest to normalne. PO 30 wielu singli jest, na pewno jeszcze znajdziecie:) A gadaniem rodziny nie należy się przejmować, polskiej mentalności się nie przeskoczy;/

Subiektywnezdanie dzięki :) masz rację...nie przeskoczy....i dalszej i bliższej. Kurde, jakby nie mieli swojego życia :/

Gość Subiektywnezdanie
Jedyną wadą położenia, w którym się znajdujesz jest posiadanie dziecka, im dalej po 30, tym chyba mniej to wskazane(chodzi o ciąże rzecz jasna), ale jeżeli w tym nie widzisz problemu, bo np., nie chcesz mieć dzieci, to w ogóle się nie przejmuj i na dodatek jak się rodzinka czepia, po prostu to przemilcz, lub powiedz, że dziękujesz a troskę, ale nie trzeba. A tylko gadają, czy próbują swatać;p??

Subiektywnezdanie dzieki, naprawdę dziękuję próbują swatać oczywiście też, żeby jeszcze mieli jakieś konkretne propozycje...ale masz rację, moje życie i moja odpowiedzialność za nie. Dzieci, jakby były - dobrze, nie - trudno. Zresztą, jak dla mnie adopcja nie byłaby jak coś problemem.

Gość Subiektywnezdanie
Tylko musisz znaleźć faceta, który ma podobne podejście do adopcji. Bo takich dzieci do adopcji niestety nie brakuje:( I naprawdę lepiej poczekać na tego jedynego, niż wiązać się z byle kim, żeby małżeństwo się szybko miało rozpaść, żeby tylko rodzina była zadowolona. jak chodzi o czyjeś życie to ludzie chętnie doradzają, lecz szkoda, że nikt nie wie jak przeżyć własne. A i jeszcze jedno, może taka moda na wczesne tracenie dziewictwa, ale zrobić to tylko po to, żeby nie być dziewicą to bezsensu. Wcale byś potem się lepiej czułą, wręcz przeciwnie jeszcze gorzej

Gość rasput1n
a kto ją zechce, na pewno ma coś nie tak z deklem, po 30 letnich prawiczkach jeździcie jak po burej suce a dziewica w ramkę brana jest

Subiektywnezdanie dzięki :) noo...z tym podejściem faceta to gorzej pewnie. No trudno, o to będę się martwić potem. A z tym doradzaniem komuś na siłę, a przeżyciem własnego niestety tak jest...no wczoraj wypisz wymaluj kazanie na ten temat, no w sumie część. Że ludzie bez problemu wychwytują wady, grzechy innych, bo ten jest taki i owaki, ten żyje tak i tak, a kiedy trzeba samemu odpowiedzieć jakim jestem, niejednokrotnie pojawia się poważny problem. Dzięki za wsparcie.

Gość Isaak Newton umarl jako
prawiczek, ty masz zaledwie 32 lata jeszcze wsyztsko przed toba :P

Gość a mi się tam marzy taka kobiet
Sam nie mam bogatej przeszłości, i fajnie by było spotkać kogoś podobnego ;).

Gość Subiektywnezdanie
zaczepki ze strony rodziny traktuj jako trening cierpliwości i opanowania. jak przetrwasz to, to wtedy nic nie będzie w stanie wyprowadzić Cie z równowagi:) Gdyby ludzie zaczynali od siebie, to świat byłby lepszy. No cóż, jeśli pomogłem, to się cieszę. Powodzenia życzę i nie trać nadziei przede wszystkim. Trzymaj się:)

Subiektywnezdanie Dziękuję...pomogłeś i to bardzo, naprawdę :) Wszystkiego dobrego i Tobie :) postaram się, bo przecież kiedy zabraknie jej - nadziei - już nic nie zostaje...

Gość Subiektywnezdanie
Dokładnie:) dlatego nadzieja to podstawa:) PaPa:)

Gość zoriabella
czy ojciec mateusz zrył ci beret -kaszmirowy?

Gość dsfdfdgfg
ja mam 28 i tez mi niewiele brakuje do dziewicy ;)

Gość dsfdfdgfg
tylko wiesz co najgorsze ejst to, ze ty sie szanowalas a trafisz na tego "jedynego", ktory ma np. 35 lat i juz kilka bab przeruchal... wiec czy warto bylo sie tak szanowac sama nie wiem

Gość virrnna
lepiej zrobic to z kimkolwiek -niz umrzeć ze zwiotczałą piczą i wyschnietą błoną

Gość na grobownym pomniku
napsiza NIEOTWARTA Z POWROTEM :-O stare dewotki :-O

Gość arhinia
czy umarcie jako błoniasta stara prukwa to jest mądre?