Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia-1980k

mam 32 lata i

Polecane posty

Gość mosellla
lepiej dac chłopakom niz robakom

Gość azsadazella
życie jest tylko jedno i warto z niego korzystac

Gość gruoch
coz sredniowicze ciagle zywe

Gość w tym wieku byc dziewica
to C H O R O B A i tyle w temacie :-O🖐️

Gość gruoch
pomroczność jasna

Gość KANAPI
:) hej to nic dziwnego ale szczerze gdybym trafil na dziewice to docenilbym to ze oddala mi sie wiedzialbym co dalej !!

Gość miniuśka41
wiesz ja miałam 35 lat jak straciłam dziewictwo.....a teraz dopiero mam swojego stałego partnera i jestem szczesliwa...z powodów religijnych czekałam z tym..ale i tak się przełamałam i bez ślubu poszłam do łożka

Gość rakushha
wam ijciec mateusz zrył beret -kaszmirowy-to oczywista oczywstosc ze dla myslacej kobiety kazdy kapłan to gówno i skurwiel a nie autorytet

Gość Eugeniasza34
No ja też uważam, że to choroba. Ale nie stricte samo dziewictwo... ale dlaczego dziewictwo... Uważam, że to niemożliwe do tego czasu nie poznać odpowiedniego człowieka, jeśli nie ma problemów psychicznych. Nawet jeśli uroda niewyjściowa to każda potwora znajdzie swego amatora :P chyba... :P

Gość 78657
rasput1n 32 letnia dziewica to normalne ale 32 letni prawiczek to już jakiś zj** genetyczny 0 90 Skoro prawiczek w tym wieku to zjeb genetyczny to dziewica w tym wieku również jest zjebem genetycznym!

Gość rakushha
lepiej zrobic to z byl e kim niz zdechnąć ze zwiotczała piczą i wyschnięta błoną

Gość Eugeniasza34
Nie jest możliwe, aby przez tyle lat nie spotkać nikogo interesującego. Chyba, że autorka ma problem ze sobą.

Gość a co z popedem seksualnym?
nie macie stare dziewice ochoty zadnej ? :-O

Gość Eugeniasza34
Ogólnie popęd rozwija się po utracie dziewictwa. Trudno tęsknić i pragnąć czekolady, gdy nigdy jej się nie smakowało.

oj nie pierdol :-O ja mialam ochote juz przed straceniem dziewictwa i to dlugo przed a stracilam w wieku 18 lat. Przed tym masturbowalam sie i ten 1 raz wcale nie pobudzil mnie wiecej - przeciwnie bo mi to nic nie dalo.

Gość kayerra
ale jak reliigjn a dziewica sie zdefloruje po slubie - to Kk przeciez ma takie podejscie do seksu-ze nawet seks malzenski dla prokreacji to grzech-w sredniowiczu wychwalano malzenstwa nieskonsumowane a malzonkom zalecano rezygnacje z pozycia po doczekakniu sie dzieci i nie wolno bylo uprawiac seksu malzonkom starym i bezplodnym

Gość Eugeniasza34
a co z popedem seksualnym? - widocznie, to jak z dojrzewaniem. U jednej szybciej, u innej później.. Ja nie byłam aż taką samicowatą.. :P

Gość kayerra
religie robia wodę z mózgu

zgadzam sie tylko zeby nie odczuwac popedu do albo i po 30 to normalne nie jst. bo raczej kazdy czlowiek ma poped chyba ze jest oziebly seksulanie albo aseksualny. bo dla mnie to logiczne inaczej nikt by tak dlugo nie wytrzymal.

Gość kayerra
najwiejsz e szkodniki to religie

Gość Eugeniasza34
a co z popedem seksualnym? zgadzam sie tylko zeby nie odczuwac popedu do albo i po 30 to normalne nie jst. bo raczej kazdy czlowiek ma poped chyba ze jest oziebly seksulanie albo aseksualny. bo dla mnie to logiczne inaczej nikt by tak dlugo nie wytrzymal." Podpisuję się pod tym i też o tym pisałam na początku. :)

Gość proekozielona
dziewicom na grobie rosna i kwitna kwiatki zylas w cnocie pojdziesz do nieba ale wiesz, na stare lata znajdziesz moze rycerza ;)

Gość kayerra
a błonę to s e mozna umieścić na grobie

Gość Eugeniasza34
Nie wiem, czy pójdzie do nieba... Czytałeś/aś "Dziady"? Była tam piękna dziewica Zośka i zawisła między światami, bo "Kto nie dotknął ziemi ni razu, Ten nigdy nie może być w niebie." Mickiewicz zatem uważał inaczej... :) P.S. Grałam Zośkę w przedstawieniu... (Rola mego życia :P)

Gość kayerra
pomnik błoniastej dziewicy -hehhe

Gość proekozielona
thanks god mickiewicz normalny byl ;) baby sa glupie, myslac, ze zycie w astezie powoduje za sa lepsze, nie sa lepsze, bo nie szanuja swojego ciala.

Gość kayerra
ale kto wpaja babom kult dzieiwctwa- zwykle ich debiln e matki i babki co powinny byc uwazan e z a gówna i szkodniki a nie z aautorytety

ja jestem przekonana ze takie osoby maja glebokie problemy psychiczne. wiem bo mam znajoma 38 lat dziewica.

Gość kayerra
i co -reliigjn a fanatyczka? armagiedon

Gość Eugeniasza34
proekozielona thanks god mickiewicz normalny byl baby sa glupie, myslac, ze zycie w astezie powoduje za sa lepsze, nie sa lepsze, bo nie szanuja swojego ciala." Nie, no Mickiewicz nie miał na myśli ciała... Tylko to, że nikt dla pięknej Zosi nie nie był "dobry", gardziła miłością i nie dostrzegała ludzi - ale miała tylko 19 lat. Tutaj gorzej, bo przez 32 lata, nikt nie okazał się wystarczająco "dobry".