Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia-1980k

mam 32 lata i

Polecane posty

Gość mischenkka
błona swędzi i na mózg sie rzuca to jej trza sie pozbyc

Gość szkoda ze baby sobie wszystko
A ona oczywiscie po tym, jak z nia zerwal, od razu obwiniala jego, ze niedojrzaly, ze oszust, jak jej mogl tyle lat mydlic oczy, pozwalac urzadzac jego mieszkanie skoro nie planowal slubu z nia. I ze nie byl wart jej uwagi skoro zalezalo mu tylko na jednym :D Gdyby mu zalezalo tylko na tym nie wytrzymalby z nia nawet miesiaca, hehe:)

Gość a co z popedem seksualnym?
dla mnie to glupie baby :-O jak moja znajoma 10 lat znajomi widzieli sie raz do roku bo mieszkali daleko od siebie a tak to tylko korespondencja i po 10 latach facet znalazl se laske i teraz wielkie chlipanie :-O trza bylo brac chlopa a nie czekac cnowtiwie :-O

Gość Eugeniusza34
"I mozecie sobie mowic i przekonywac, ze seks jest fajny i nie warto go sobie odmawiac, ale niestety mam inne zdanie." Ale to nie jest kwestia tego, czy jest fajny czy nie jest.. Słyszałaś kiedyś o piramidzie potrzeb Masłowa? Seks należy do podstawowych potrzeb fizjologicznych - tak jak jedzenie i wypróżnianie. Chyba nie ma potrzeby rozważać czy wypróżnianie jest fajne? :O Tak jesteśmy skonstruowani, że musimy i tyle... Z seksem jest dość podobnie, odstępstwa to albo kwestia religijna, albo problem psychiczny.

Gość mischenkka
debilzm i tyle

Gość Eugeniusza34
Aczkolwiek ciekawe, że ktoś jest przekonany o "nie fajności" seksu nie znając go.. To jakby przekonywać, że czekolada ma okropny smak, mimo że się nigdy jej nie jadło.

Gość Eugeniusza34
Pewnie, że można sobie wmawiać różne rzeczy, np. impotent też może sobie mówić, że seks jest niefajny. :D

Eugeniusza zgadzam sie z Toba. i nikt mi nie powie , ze dziewica kolo 30 tki nie ma problemow psychicznych .

a po 30-tce to juz w ogole maskara :-O

Gość Eugeniusza34
A potem jest tylko gorzej... Trudno wytrzymać obok takich osób. Wiem, bo pracuje aż z 2-ma starymi pannami. :O

nie jedźmy po autorce każda z nas może tak skończyć :) seks pewnie nie jest przyjemny :o na pewno nie na początku

dokladnie :-O a mozesz napisac dlaczego ciezko wytrzymac? ile one maja lat Twoje kolezanki z pracy?

whedif no ja tak nie skoncze raczej bo blona mi nie odrosla jeszcze:-O

Gość Eugeniusza34
Jak każdy może tak skończyć? Przecież my nie rozmawiamy na podstawie teorii. Mamy za sobą ... też praktykę.

co Eugenia co z tymi starymi pannami u ciebie w robocie?

:) kto ma ten ma. jesteśmy anonimowi, ja też tu mogę napisać że wiele razy seks uprawiałam i śmiechać z autorki. kafeteria to magiczne miejsce :)

Gość mischenkka
a co dokladnie znaczy stara panna/ baba niezamezna moz e dorabiac se jako prostytutka -czy wiesz a pewno z e kolezanki z pracy sa błoniaste?

Gość gfgcfh
A co powiecie na to: Mam 32 lata. Jestem atrakcyjna, niektórzy twierdzą, ze piękna. Mam zawsze kilku adoratorów. Mój pierwszy raz przeżyłam w wieku 20 lat. Zdarzyła się nawet jednonożna przygoda. Tak ze święta nie byłam. Na własne życzenie zrezygnowałam ze współżycia, dopóki nie spotkam właściwej osoby. Ten stan trwa już 6 lat. Czy ktoś pokusi się o analizę?

jasne jasne. a dzieci bocian mi przyniosl :-O

Gość gfgcfh
przepraszam za literówkę...miało być jednonocna

Gość szkoda ze baby sobie wszystko
To powiedzcie co zrobic zeby odczuwac potrzebe? Myslalam, ze tylko faceci mysla caly czas o seksie i moga to robic z praktycznie kazda praktycznie w kazdej chwili, a kobiety majs inaczej...

Gość Eugeniusza34
a co z popedem seksualnym? dokladnie a mozesz napisac dlaczego ciezko wytrzymac? ile one maja lat Twoje kolezanki z pracy?" Jedna ma ok. 60 lat - pedantka, drobiazgowa do bólu, uważająca, że świat się zawali, jeśli nie pójdzie coś jak sobie wymyśli. A praca to sens życia. Druga jakieś 45 lat - żyjąca we własnym świecie i od rana do wieczora narzekająca. Wytrzymać trudno...

Gość gfgcfh
to jest prawda

gfgcfh nie nikt sie nie pokusi o analize bo nie jestes dziewica tepa strzalo :-O po za tym nie ma co analizowania. nie masz stalego partnera nie masz seksu i co w tym dziwnego.

Gość mischenkka
ale czy on e powiedzialy ci ze sa bloniaste?moz ekiedys to byly ze hohho

Gość gfgcfh
a co z popedem seksualnym? można uznać że jestem wtórna dziewica, a co

Gość Eugeniusza34
Co innego postanowić, a co innego "nie trafić na właściwego".

12:14 [zgłoś do usunięcia]szkoda ze baby sobie wszystko To powiedzcie co zrobic zeby odczuwac potrzebe? Myslalam, ze tylko faceci mysla caly czas o seksie i moga to robic z praktycznie kazda praktycznie w kazdej chwili, a kobiety majs inaczej... kwestia temperamentu i hormonow i tyle w temacie. nie dobralas sie z mezem i co tu duzo mowic. ja od 20 lat mam tak samo intensywne libido - chec na seks i nic tego nie zmienia. nawet porody dzieci tego nie zmienily.

12:17 [zgłoś do usunięcia]gfgcfh a co z popedem seksualnym? można uznać że jestem wtórna dziewica, a co jasne i co jeszcze? opanuj sie :-O

Gość mischenkka
ale czy wiesz na pewno ze twe kolezanki s a błoniaste?