Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiamsiępoprostu

Myśli o mnie poważnie??. Mój nowy mężczyzna - Włoch. Oceńcie proszę

Polecane posty

On 31 lat, pół Włoch, pół Polak. Ja 26 lat. Poznaliśmy się 7 tygodni temu i przeżyliśmy cudowny tydzień, całe noce przegadaliśmy. On się zauroczył i ja. Od tamtej pory kontaktowaliśmy się przez skype. W ostatni weekend przyleciał, wydał na to całkiem sporo, w sumie dla 3 dni spędzonych razem. Twierdzi, że się po prostu zakochał i już bardzo dużo planuje. Rozmawiałam nawet z jego mamą przez telefon, bo podobno chciała mnie poznać i o dziwo jestem pierwszą dziewczyną o której mówi w domu. Za miesiąc się znowu spotkamy, a później chciałby przyjeżdżać co dwa tygodnie na weekend. To wszystko się bardzo szybko toczy. Myślicie, że myśli o mnie poważnie? Wiem jaka opinia jest o Włochach, dlatego troszkę się boję. Dodam, że mieszka na północy, jeśli to ma jakieś znaczenie.

up

Gość Chyba tak skoro chce Cie pozna
z mamusia. Mamusia jest dla Wlochow b. wazna. Ja mam pol-Wlocha i NIE ZALUJE

Gość włosi nie tylko nie są wierni
ale i są bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo zżyci z matką taki mamisynek troche

No to, że jest zżyty z mamą to zauważyłam, ale nie wiem, czy te poglądy z niewiernością są prawdziwe. On nie miał od roku dziewczyny, podobno. Codziennie rozmawiam z nim kilka h na skype i zawsze pisze, kiedy wraca z pracy. Praktycznie w ogóle nie wychodzi. Nie wiem, może ja po prostu nie widzę, że z niego taki kobieciarz... A tego się w sumie bardzo boję.

Nie daj sie zwariowac, moj nie jest kobieciarzem. Po prostu go obserwuj i tyle

Staram się, ale on chyba zwariował. Po 2 miesiącach ma już bardzo poważne plany i to mnie trochę niepokoi, bo w końcu jesteśmy dorośli.

Moj tez od poczatku mial powazne plany, oni chyba sa w goracej wodzie kapani :) My jestesmy razem juz 5 lat, on mieszka w Polsce i... jest super :)

Gość erereqwzt
A CO CI SZKODZI;PODUPCZYSZ SOBIE DOBRZE

No mój też chce mieszkać w Polsce, bo ma możliwość przeniesienia w firmie właśnie do naszego kraju. Zresztą on mówi płynnie po polsku, ma dobre wykształcenie, więc raczej problemu ze znalezieniem pracy by nie miał. No seks był, kilka dni temu... A to ma znaczenie?

Gość Mój włoch mnie zdradzał
lepiej włochów sobie odpuść oni chcą tylko zabawy a nie związku

ere... Taki układ mnie nie interesuje. Ja chcę poważnego związku, a nie samego seksu.

zastanawiamsiępoprostu-Czyli teraz będziesz dla niego szmatą, bo żadna normalna nie wchodzi w tak krótkim czasie komuś do łóżka, narucha się i cię wypierdoli, w końcu skoro ciebie tak łatwo zaliczył, to pewnie już nie myśli o tobie jak o żonie, a znając życie to pewnie loda mu z połykiem zrobiłaś, więc teraz na pewno ma cię za dupodajkę. Przykro mi, ale przegrałaś.

Nozu, Ty chyba jestes frustratem jakims :D

Chyba tak skoro chce Cie pozna-Czemu frustratem? To ona się przeciez puszcza, czy ja ją do seksu z mną namawiam abym był frustratem?

Ty musisz być naprawdę sfrustrowany. Nie uważam, że 2 miesiące to za krótki okres czasu.

zastanawiamsiępoprostu-Każdemu byś dała, kto by z tobą dwa miechy pochodził?

Frustratem skoro wyzywasz i oceniasz ludzi, ktorych naprawde nie znasz.

Nie wiem, czemu ma służyć ta dyskusja z Tobą Nozu?. Jeśli próbujesz się na kimś wyżyć to poszukaj innej osoby.

zastanawiamsiępoprostu- Zresztą wspomnisz moje słowa, facet co ma 31 lat, to już nie jedno widział i nie jedno wie. On pewnie szukał wartosciowej kobiety na żony, a trafił zapewne na kolejną dupo dajkę, cóż, pewnie sobie jakiś czas porucha, bo niby czemu nie, a jak się mu znudzisz to cię wypierdoli. Pewnie w tym wieku głupi nie jest i wie że ktoś kto daje dupy po króciutkiej znajomości, to nie może być dobrym materiałem na żonę i matkę jego dzieci.

zastanawiamsiępoprostu-Zawsze się tak szybko puszczałaś, czy dopiero z wiekiem masz atak maciczny?

Nozu, w takim razie i on sie puscil, wiec moze ja uwazac za doskonaly material na zone i matke, skoro sie tak swietnie rozumieja :D

Wyobraź sobie, że wcześniej miałam jednego faceta z którym byłam kilka lat, więc raczej się nie puszczałam.

zastanawiamsiępoprostu- A swoją drogą to naprawdę super jesteś, najpierw dajesz mu dupy, a potem zastanawiasz się czy jest uczciwym facetem i czy ma wobec ciebie poważne zamiary, naprawdę świetnie. Normalne dziewczyny mają na odwrót, najpierw upewniają się czy facet jest wartosciowy i czy ma wobec nich poważne zamiary, a jak się upewnią i nabiorą do niego zaufania, to dopiero wtedy z nim idą do łóżka, czyli gdzieś po 1-2 latach, a ty najpierw dajesz dupska a potem zastanawiasz się czy facet jest godny zaufania i czy ma powazne zamiary wobec ciebie. Naprawdę super, pewnie twój tatuś byłby z ciebie dumny, że jesteś uciechą seksualną dla Włochów, pochwal się tatusiowi że dobrze dajesz dupy makaronoarzą, zapewne będzie bardzo dumny z swojej córci, mamusia pewnie się dołaczy z tą radością.

po 1-2 latach buahahahaha. Toś mnie rozbawił naprawdę. A jaka jestem? Tego nie wiesz, bo mnie nie znasz. Oceniasz mnie jedynie przez pryzmat jednego zdarzenia, a to świadczy tylko o Tobie.

zastanawiamsiępoprostu-Ale ja nie wątpię że cię rozbawiłem, gdyby powiedział paniennce z dyskoteki że porządne dziewczyny nie uprawiają seks z ledwo poznanymi facetami, to pewnie też by się roześmiały, a więc wyobraź sobie że normalne dziewczyny nie poszły by z facetem do łóżka, gdyby go dobrze nie poznały i w pełni mu nie zaufały, czyli co najmniej rok by potrzebowały, aby go poznać i mu zaufać. A ty mu nie ufasz, masz wątpliwości co do niego, stad też ten temat, ale brak zaufania wobec nie go nie przeszkodził ci, aby dać mu dupska, wiec jesteś zwykłą dyskotekową dupodajką, pewnie też go na dyskotece poznałaś.

No niech Ci będzie :D. Nie mam zamiaru dyskutować z Tobą dłużej, bo nie tego dotyczył temat.

Trochę to ostro nóż napisał, ale prawdę powiedział. Ja jestem z Włochem, nie dałam mu jak po kilku(!) latach znajomości... I się nie pomyliłam, bo łatwych dziewuch to jest na pęczki i tego się nie szanuje, a właśnie to czekanie sprawia że jesteś tą jedyną, niezastąpioną. Włosi bardzo patrzą czy dziewczyna jest porządna, jeśli jest to bardzo chętnie ją przelecą, nawet kilka razy, ale taka straciła już szansę na coś lepszego. Niestety, kobieta nie kotlet, podana na talerzu, nie smakuje.