Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiamsiępoprostu

Myśli o mnie poważnie??. Mój nowy mężczyzna - Włoch. Oceńcie proszę

Polecane posty

zastanawiamsiępoprostu- Tu nie chodzi o dyskusję, pytałaś to ci odpowiedziałem że ma cię za dupodajkę do seksu, bo żaden normalny facet nie będzie w tobie widział dobrej kandytaki na żonę ani matkę, tym bardziej Włoch. Wiec porucha sobie i cię zostawi, takie życie.

Gość a mi szkoda
autorko, na takie dylematy to fajna jest ta książka: "Koniec złudzeń. Nie zależy mu na tobie" - czy jakoś tak :) mi się wydaje, że u faceta trzeba zwracać uwagę na to, co ROBI, a nie na to, co mówi; no i z tego, co piszesz, to on naprawdę sobie zadaje sporo trudu, żeby się z Tobą spotykać: nie przeszkadzały mu kilometry, żeby do Ciebie przylecieć, nie szkoda mu czasu na siedzenie z Tobą na Skype'ie, wprowadza Cię w swoje życie - tzn. z mamą poznał... nigdy się nie wie, co będzie, jak będzie, co ze związku wyjdzie, ale, jakby to potem się nie rozwinęło - teraz to wygląda na to, że naprawdę mu zależy :) to teraz Ty się zastanów, czy TOBIE zależy, czy koleś Ci się podoba, czy jest Ciebie wart, itd! ;)

Gość Chyba tak skoro chce Cie pozna
Marilenka, kiedys przestaniesz byc tak przemadrzala :)

Gość a mi szkoda
Nożu, Marilenko - jak ludzie do siebie pasują, to nawet po seksie na pierwszej randce mogą stworzyć udany związek; a jak do siebie nie pasują - to nie i już; fajnie, jak się idzie do łóżka z kimś wtedy, kiedy się naprawdę tego chce - a nie dlatego, żeby mu "dać", albo dlatego, że został już dostatecznie przetrzymany... obleśne to

Gość dzban pękaty
"włosi nie tylko nie są wierni " - a no tak,bo polacy może są :O nie słuchaj autorko noża bo to szowinistyczny hipokryta - gardzi "łatwymi" kobietami,twierdzi że są obleśne ale jakoś nie przeszkadza mu to w "wyruchaniu" ich.Tacy faceci są najgorsi bo od kobiet na życie wymagają żeby były święte a tymczasem oni nawet nie muszą kobiety szanować żeby sie z nią przespać. A jeśli sypiają ze szmatami to sami są szmaciarzami. Ja tak właśnie mam,że potrzebuje facetowi zaufać i go pokochać żeby móc coś dalej ale nie wyobrażam sobie zaufać komuś kto ma do tego inne podejście i nie potrzebuje do seksu miłości a nawet sympatii. Taki ktoś na mnie nie zasługuje,w moich oczach to on jest łatwym szmaciarzem hipokrytą. w ogóle odnosze dziwne wrażenie że nóż to nowe wcielenie dominika1000

Gość zastanawiamsiępoprostu
Przed chwilą zakończyłam z nim rozmowę na skype i nie widzę zmian, o których niektórzy pisali. Ba nawet dostałam zaproszenie do Włoch, żeby poznać jego rodzinkę. Widocznie nie uważa mnie za dupodajkę, skoro wszystko się powoli zaczyna układać. Ale jestem szczęśliwa:)