Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja_102

TANI PRAWNIK -WARSZAWA-PRAWO RODZINNE

Polecane posty

Gość Patrycja_102

WITAM WAS CZY MACIE MOŻE NAMIARY NA TANIEGO PRAWNIKA (SPECJALIZACJA PRAWO RODZINNE) W WARSZAWIE?

Gość DomiNikkka
Przemysław Sokołowski jest sprawdzony i dobry, nie ma też wygórowanych cen. Pomagając mi przy rozwodzie okazał się bardzo profesjonalny - polecam!

Gość Carina30
Ja również polecam mecenasa Sokołowskiego - sprawnie zajął się moją sprawą i wszystko skończyło się dla mnie i dzieci dobrze.

Ja zdecydowanie i z czystym sercem mogę Ci polecić http://www.warszawskiadwokat.com.pl . Korzystałam z pomocy tej pani, bo również miałam problemy rodzinne. Byłam bardzo zadowolona. I z poświęconego mi czasu i z kontaktu z tą panią i przede wszystkim z rozstrzygnięcia. Polecam i mam nadzieję, że wszystko się ułoży!

Gość magda33ss
Bardzo jestem zadowolony z obsługi prawników z firmy Invicuts. Miałem wiele problemów z długami, głównie to były kredyty bankowe i gdyby nie oni to byłoby krucho. Uniknąłem komornika i wielu innych nieprzyjemności. Mają taką usługę jak – antywindykacja, warto sobie na ich stronce doczytać na ten temat, podaję link – invictusprawnicy.pl.

Gość gość
Nam się udało w miarę szybko rozwieść i podzielić majątek dzięki panu Chmielewskiemu, adwokatowi z kancelarii Adwokat Rodzinny – www.adwokat-rodzinny.com Faktem jest, że ogólnie byliśmy z moją byłą żona do siebie polubownie nastawieni, ale i tak cały proces mógłby trwać dużo dłużej gdyby nie pomoc prawnika.

Gość gość
Sprawdzona i wykwalifikowana Pani Wioletta Szewczak Mam wrażenie ,ze ta kobieta potrafi wygrać kazda sprawe! Ciepła i pomocna! Mam nadzieję,ze nie bede miala juz problemow,ale jezeli sie pojawia to udam sie prosto do Pani Wioletty!

Gość inna

Kancelaria dr Dariusza Kotłowskiego. Szczerze - nie spotkałam się nigdy z tak dużym zaangażowaniem w sprawe przy zachowaniu pełni profesjonalizmu 

Gość Adam 222

Chciałabym polecić Kamila Radkiewicza, adwokata rozwodowego z Warszawy (strona Kancelarii - www.radkiewicz.net.pl), dzięki któremu moja sprawa rozwodowa została pomyślnie rozstrzygnięta (dwie rozprawy, opieka obopólna nad dziećmi). Pan Kamil jest doświadczonym adwokatem, potrafi z dystansem spojrzeć na cała sprawę i walczyć o korzystne rozstrzygnięcie. Szczerze polecam.