Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Kat w domu, nie gódź się na to. Walczcie o Siebie...

Polecane posty

Może i nie powinnam tego tu pisać, ale jak czytam tu niektóre posty to dziękuję bogu, że mam takiego faceta obok:) Zaradny, potrafi wszystko naprawić, zapewnić byt rodzinie, nie bije, nie pije, nie wyzywa, liczy się z moim zdaniem, kocha mimo że już nie ważę 56kg:D:) Teraz tak myślę że na niego narzekam ( każdą kobieta narzeka ) że a to piwo wypije, a to że przy aucie, a to że na podwórku z kumplami gada a miał być za 10min:D:P to że tamto, ale dziękuję Bogu za niego i 2ke wspaniałych dzieci:) Czytam tu te posty czasem jakich to mężów macie i jak pozwalacie się traktować i aż doceniam swojego męża, mój tata kiedyś mi powiedział że powinnam go po piętach całować bo naprawdę dobrze trafiłam:D i chyba miał racje, Narzekam bo narzekam ale chyba nie mam powodów :D ZASTANÓWCIE SIĘ CZY WARTO MARNOWAĆ CZAS NA PIJAKÓW, SADYSTÓW I TP:)? KAŻDA KOBIETA ZASŁUGUJE NA FACETA W KTÓRYM MA OPARCIE I MIŁOŚĆ MIMO WSZYSTKO, MIMO RZECZY KTÓRE STAJA NA DRODZE, MIMO ZMIAN :) ZAWSZE JEST KTOŚ KTO POMOŻE WIĘC NIE MA CO SIE BAĆ:)

Nie dajcie się zwariować i nie słuchajcie że nie jesteście nic warte, że nie dacie rady:) Dacie, wystarczy chcieć:)

Gość pudlic ostra
idź sie odchudź ok?

Gość krakers_88
do kogo szczekasz? mój sadysta zarzucił mi na szyję cyber sznur. idę se zwalić :(

ZASTANÓWCIE SIĘ CZY WARTO MARNOWAĆ CZAS NA PIJAKÓW, SADYSTÓW I TP ? KAŻDA KOBIETA ZASŁUGUJE NA FACETA W KTÓRYM MA OPARCIE I MIŁOŚĆ MIMO WSZYSTKO, MIMO RZECZY KTÓRE STAJA NA DRODZE, MIMO ZMIAN ZAWSZE JEST KTOŚ KTO POMOŻE WIĘC NIE MA CO SIE BAĆ POPIERAM....

Gość Czy to tak trudno
Popieram. Jebac patologie.

Gość ..(o.o)..
przecież zrobie z tobą porządek, nic mi nie będzie zagrażać wówczas :)

Gość krakowska kureffka
mój sadysta mnie bije jak worek treningowy ale jestem mu wdzięczna bo mam męża, a nie tak jak te stare panny!

No to gratuluję bo ja własnie wolała bym nigdy nie mieć faceta, niż mieć takiego co by mną poniewierał, bił, wyzywał i traktował jak człowieka gorszej kategorii.

Gość eenndrju_
kobiecie trzeba od czasu do czasu przylozyc zeby byla zdyscyplinowana, w przeciwnym razie moze wejsc facetowi na glowe

eenndrju_ wiesz może to tez działać w drugą stronę, jak by tak napierdalać faceta ze 3razy dziennie to by może się zastanowił nim uderzy kobietę.:D Co kolwiek by kobieta zrobiła żaden fagas nie ma prawa jej tak traktować, proste. Nawet jak facet w gębę zarobi to tez nie ma prawa jej oddać, co nie znaczy że kobieta ma prawo bic faceta bo tez nie ma :):D

Co kolwiek by kobieta zrobiła żaden fagas nie ma prawa jej tak traktować, proste. Jasne, kobiety zawsze sa niewinne. To one inicjuja przemoc domowa swoimi faszystowskimi postawami. I w sądach kreuja sie na ofiary.

Mam znajomą kiedyś!!! Podkreślam kiedyś(!) piękna dziewczyna, rodzice ja adoptowali:) miała wszystko kasę, dom, miłość. Poznała chłopaka i się zaczeło. Miała chyba wtedy 13 lat, ten chłopak miał sprawę bo uprawiali sex, zakaz zbliżania mimo to i tak się spotykali ona ciągle uciekała , rodzice nic nie mogli zrobić taka zakochana. Potem był ślub, 2ka dzieci ( zabrane ) rodzice wychowują. Ona ręce pocięte aby zwrócić na siebie uwagę, to już nie ślady tylko mięso zwykłe narośla, alkoholiczka, stała się brzydka lumpiara pierwsza klasa. On tez alkoholik, bił i bije ją ze 3 razy dziennie nie ważne czy ktoś widzi czy nie, a jej to chyba pasuje. Pewnego dnia wbił jej kose w brzuch a ona co?:D Powiedziała że sama Sobie to zrobiła kretynka. Znajomi chcieli jej pomóc, moja mama, ja, jej rodzice miała pomoc i wsparcie a mimo to woli takie życie. Nie rozumie jak można chcieć tak żyć z własnej woli. OPISAŁAM TO Z GRUBSZA BO HISTORIA JEST BARDZO DŁUGA ALE MACIE PEWIEN ZARYS. Kobiety chyba się nie boją a lubią takie życie i się z nim godzą, bo znam nie jeden tez taki przypadek.

Gość eenndrju_
kiwi- kobieta zeby sie dobrze zachowywala musi dostawac profilaktycznie kilka kuksancow od czasu do czasu, a jakby mi dala w gebe to raczej skonczylaby na pogotowiu, w necie sa takie stronki gdzie opisuja jak mozna bic kobiete zeby nie zostawiac sladow

tymon84 Ja nie mówię że tylko faceci są Ci źli, owszem są tez kobiety które terroryzują facetów ale jest to znikomy % w porównaniu do znęcania się facetów nad kobietami, a temat właśnie dotyczy nękanych kobiet, ale możemy tez porozmawiać o nękanych facetach :D nie widzę przeszkód :)

eenndrju_ no to gratuluję, jak byś był ze mną to by to był tw pierwszy i ostatni raz kiedy byś to zrobił:D nie każda kobieta sobie pozwoli:)

Gość eenndrju_
wiem, ze nie kazda, dlatego trzeba sobie wybierac odpowiednie a nie byle kogo

eenndrju_ a to uważasz że taka która ma swoje zdanie, potrafi postawić na swoim, nie da sobie wejść na głowę i td jest byle kim?:D To tobie jest potrzebna kobieta do kochania, wspólnego życia czy taka abys mógł ja napierdalać jak masz gorszy dzień a ona ma posłusznie siedzieć i czekać na Pana i władcę?:D

Gość eenndrju_
kazdy facet woli ta druga, bo po co mi jakas wszaskliwa hetera?

kiwi1988ldz - niestety trzeba kobiecie okazywac odrobine antypatii jezeli milosc ma przetrwac..

tymon84 co masz konkretnie na myśli, bo antypatia to niechęć, wstręt, obrzydzenie i td i td :D podaj konkretne przykłady bo z tym sie narazie też nie zgadzam :D

eenndrju_ "wrzaskliwa"? Uwarzasz że zdecydowana kobieta, szanująca sama Siebie to jakas wiejska wrzeszcząca baba?:D

Skarcic ja jak zle postepuje. Nikt niechce miec fasztystki ani zołzy w domu. Tylko skromna kobiete. Bo znamy wasza nature.

Nie mowie o fizycznej przemocy, chodzi mi o to ze trzeba miec wlasne meskie zdanie.

Gość eenndrju_
kiwi- nie wiejska baba, ale faceci nie lubia takich kobiet jakie ty opisujesz

Zadna kobieta sie nie szanuje, ida za tym kto da wiecej. Jezus obiecywal zycie wieczne wiec poszly za nim.

a nie nie zauważyłam ostatniego postu że tymon to projekt :O wycofuję się

tymon84 mój mąż na mnie mówi zołza :D ale nie w tym sensie co ty opisujesz:P raczej to forma żartu albo jak chce mu dokuczyć, albo focha strzele :D Z tym się zgadzam że facet musi mieć własne zdanie :) nie chciała bym mieć w domu pantofla. Facet musi być konkretny, zdecydowany i mieć własne zdanie, ale nie do przesady że bije i znęca sie nad kobietą bo to są duże różnice :) Ale skarcić? Jak skarcić bo to ogólne stwierdzenie.