Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bliskaaa

Czy nowotwór ZŁOŚLIWY to wyrok? Pomóżcie, nie znam się

Polecane posty

Gość bliskaaa

Bliska mi osoba ma nowotwór złośliwy w piersi, o czym wie od niedawna, dlatego na razie nie chcę jej jakoś wypytywać na ten temat. Czy złośliwy oznacza wyrok i branie chemii tylko po to, żeby zyskać jak najwięcej czasu czy może takie też bywają całkowicie uleczalne?

Gość my heart is burning
niekoniecznie, chociaz to wszystko zalezy jakie stadium, czy sa przerzuty itp, generalnie zlosliwy to chujowa sprawa ale medycyna rozne cuda zna

Gość my heart is burning
metoda atakowania chemia jest najgorsza z mozliwych, dlatego ze zeby organizm mogl zwalczyc chorobe, to trzeba go wzmocnic a chemia znacznie oslabia, to jedno, a po drugie chemia powoduje niektore typy raka co zostalo potwierdzone nie raz i nie dwa i tyle w temacie 🖐️

Gość bliskaaa
Niewiele wiem o sytuacji, tylko ogólniki: twardy i chyba duży ( jakoś 5 cm), do tego rozwinął się chyba szybko, bo 1,5 roku temu mammografia była zupełnie ok, przerzutów nie ma.

Gość my heart is burning
a skad pewnosc ze zlosliwy? byla biopsja? bo samo mammo nie swiadczy o tym. polecam najprostsza z najprosszzych metod, kolega mial czerniaka i zastosowal po wycieciu wszystko idealnie: likopen w duzych dawkach dziala antyrakowo.

Gość my heart is burning
dodam ze likopen, najsilniejszy karotenoid, jest przede wszystkim w pomidorach.🖐️

Gość krakers_88
?

Gość my heart is burning
krakers, pytania?

Gość bliskaaa
Wspomniałam o mammografii sprzed kilkunastu miesięcy, teraz to była grubsza sprawa i szereg wizyt. Nie wiem dokładnie co i jak, po diagnozie nie rozmawiałam z tą osobą, ale nie są to moje przypuszczenia. Były jakieś badania, po których ta osoba zadzwoniła do mojej mamy, że wiadomo już na bank, że złośliwy. Dodatkowy minus: ta osoba już ma dużą niedowagę, więc pewnie jeszcze gorzej zniesie leczenie???

Gość bliskaaa
Jakie metody? Gdzie coś znaleźć, poczytać?

"Dodatkowy minus: ta osoba już ma dużą niedowagę, więc pewnie jeszcze gorzej zniesie leczenie???" Jeżeli leczenie będzie prawidłowe to nie będzie poblemu:classic_cool:.Możesz jej podać instrukcje i koniecznie podaj tamto wypracowanie które podałem:classic_cool:.

Gość my heart is burning
no tak, jesli ma niedowage to bedzie trudniej. sluchaj, zalezy jaki masz kontakt z ta osoba, niech ona zacznie lykac astaksantyne i ten likopen w duzych ilosciach, to na pewno wzmocni organizm i oczywiscie wiadomo ze o leczeniu decyduje lekarz ale jesli moze zwlekac z chemia to niech zwleka i niech tylko jej wytna, bo i bez chemii nie ma nawrotow, musi przede wszystkim wzmocnic swoj organizm.

Gość bliskaaa
Ja się na tym nie znam i może osobiście nie jestem przekonana do takich metod, ale z tego, co się dowiedziałam to ta osoba pokłada ogromną nadzieję w metodach niekonwencjonalnych, więc będę wdzięczna za każdą wskazówkę.

Gość bliskaaa
A gdy w grę wchodzi jeszcze zaawansowana cukrzyca?

Ta co sprawdzałem to jest tutaj:ma taką zaletę że jest najtańsza:D.Tu więcej: http://www.glodowka.pl/ :classic_cool:.Niestety ale musio długo trwać bo u mnie poprawa zwiazana z nowotworami była dopiero około 10 dnia głodówki:O.Poza tym dieta warzywnowowocowa z lewatywami: http://www.youtube.com/watch?v=tY-HsoJ0gr0 :classic_cool:.Znam jeszcze sporo ale o tym napisze później;).Na wstępie-albo głodówka albo dieta tylko zowoców i warzyw musi być:P.Później podam szczegóły na temat wspomagaczy:classic_cool:.Z tym że generalnie to jest chemioterapia ale taka prawdziwa i to co polecam jest znacznie bezpieczniejsze-część z tego sam stosuję do zapobiegania nowotworom:classic_cool:.

Gość bgcfbgcbgfc
w jakim wieku ona jest? panowie też powinni badać sutki, ich rzadziej łapie, ale jednak.

Gość my heart is burning
no to astaksantyna tym bardziej jest dobrym wyjsciem dla cukrzyka!!! tylko musi brac jej sporo, a ona tania nie jest :( na pewno nie zaszkodzi! musialaby okolo 12 mg na dobe brac

Gość bliskaaa
Ma 50 lat

Gość my heart is burning
przy cukrzycy glodowka jednak odpada... w kazdym razie przy zaawansowanej, i raczej owoce niewskazane. no pozostaje ta astaksantyna na pewno, a przede wszystkim likopen, czyli np sok pomidorowy, przeciery pomidorowe, w tym jest go najwiecej, swieze pomidory troche mniej, nie pamietam w czym jeszcze jest likopen, musialabys poszukac ale on ma silne wlasciwosci niszczace komorki rakowe i to jest udowodnione. astaksantyna slabsze ale tez dosc silne.

01:13 [zgłoś do usunięcia] my heart is burning no to astaksantyna tym bardziej jest dobrym wyjsciem dla cukrzyka!!! tylko musi brac jej sporo, a ona tania nie jest na pewno nie zaszkodzi! musialaby okolo 12 mg na dobe bra" To chyba coś przerreklamowanego a nawet nie wiem czy bezpieczne:O.

Gość bliskaaa
Z całą pewnością wszystko to sobie przyswoję i przekażę do rozważenia bliskiej mi osobie. Nie spodziewałam się, że o tej porze ktokolwiek coś napisze, a co dopiero poleci