Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikebannha

ludzie pracuja tylko dla kasy

Polecane posty

Gość ikebannha

tylko kretyn twierdzi inaczej

Gość zrob sobie
dobrze :P lub mi :D

Gość ixtlacihiatl
naukowcy idziennikarz epierdola bzdury -ze ludzie pracuja dla przyjemnosci, samoralizacji, kontaktu z ludzmi rozwoju oosbistego-hahhahhaha-niech to powiedza gówno zarabiajacej prządce sprzataczce , praczce robotnicy szwaczce,kelnerce kasjerce-opiekunce osob starszych salowej przeszklance itp- wieksosc kobiet pracujacych zarabia gówno- bo wykonuj e podrzedne zawody

Gość ixtlacihiatl
praca to wynia tylko ze smutnego przymusu zarabiania na zycie-jasne kobieta zarabijaca duzo - i pracujaca umuslowo moz ebredzic ze ona to robi dla wlasnej satysfakcji

Gość ixtlacihiatl
pytanie -czy wolelibyscie byc -bogatym nierobem rentierem czy gówno zarabiajacym wyrobnikiem wyciskanym jak cytryna przez pracodawce?

Gość mischenkka
praca -niskopłatna to tragedia -a ogromna wieksoscl udzi uwaza ze z a malo zarabia

Gość mischenkka
bo to ca nas podnieca to sie nazywa kasa

W świecie idealnym ludzie pracowaliby dla przyjemności. Mam na myśli sytuacje, w której każdy mógłby wykonywać takie zajęcia jakie lubi... no, ale w dzisiejszych czasach to mało realne.

Gość ilianna
praca to tragedia-jasne brak pracy tez -bo kasy brak -ale zwykle pensja zwlaszcza w kobiecych zawodach jest hujowa

Gość ilianna
tak mniej wiecej do 2 wojny nawet w europie pracowano w nieludzkich warunkach 12-16 godzin dziennie- i tak jest obecnie w 3 swicie -chyba tacy wyzyskiwani pracownicy -woleliby byc bogatymi nierobami

Gość znowu ta idiotka pisząca
sama ze sobą, to musi byc naprawde samotna osoba

Gość ilianna
masz co do mnie?

Gość ilianna
praca to tragedia -robic dla wyzyskiwacza skurwiela krwiopijcy-za gowniana pensje

Gość mendakka
naj;=lepiej byc bogatym nierobem

Gość meggidda
j a naprawde nie widz e innego powodu niz kasa - jak ktos gowno zarabia pracuje na zmiany to w takiej pracy nie widzi nic dobrego

Ja na pewno. Tzn nie umialabym nie robic nic, ale prace bym sobie wybierala na jaka mialabym chec, roznorodna

Gość meggidda
pytanie retoryczn e- gdyby biznesmen zaproponowął kasjerce malzenstwo -to ona całowałaby go po ręcach i z rozkosza zostałay pania domu czy tez trzymalaby sie swej ciezkiej pracy pazurami? praca to smutna koniecznosc i tyle

dla mnie praca będzie przyjemnością ;) meggidda - dlaczego piszesz że jak kasjerka to od razu dziwka :o dyskryminujesz ludzi

Gość meggidda
ty mnie nie rozumiesz

Gość wersuhha
alez mi nie o to chodzi -wstaw jakis zawod inny z ww-ja abrdzo wspolczuje kasjerkom -moja idea byla taka ze ludzie pracuja z przymusu a jak sie trafi bogaty parner to nikt rozsadny nie bedzie siedzial w parszywej pracy-lepiej byc panem lub pania domu

Gość wersuhha
jak szef wyzyskuje mobbinguje dysklryminuje molestuje -to chyba lepiej dla baby zajmowac sie domem jesli partner duzo zarabia- wg badan praca ma dla wielu kobiet tylko wymiar finansowy i rzuculyby ja gdy partner dobrze zarabial

Gość meggidda
praca niskoplatna to tragedia - wiec chyba lepiej byc pania domu jesli facet dobrze zarabia

Gość bez kasy to się dziewczyny
nie znajdzie

Gość meggidda
nprawde wieksosc kobiet chciallaby byc paniami domu jak w amerykanskich serialach -tylko w polsce to malo realne-bo niewileu facetow tyle zarabia by samemu utzymac rodzine

Gość meggidda
niskoplatn apraca to tragedia - brak pracy to jeszcze wieksza tragedia bo u nas zasilki sa niskie -w europie zachodniej a zasilakch to mozna miec dolce vita

"18.09.2012] 14:38 [zgłoś do usunięcia]ixtlacihiatl naukowcy idziennikarz epie**ola bzdury -ze ludzie pracuja dla przyjemnosci, samoralizacji, kontaktu z ludzmi rozwoju oosbistego-hahhahhaha-niech to powiedza gówno zarabiajacej prządce sprzataczce , praczce robotnicy szwaczce,kelnerce kasjerce-opiekunce osob starszych salowej przeszklance itp- wieksosc kobiet pracujacych zarabia gówno- bo wykonuj e podrzedne zawody" No właśnie. dla przyjemności pracują właśnie naukowcy, dziennikarze ewentualnie inżynierowie. Czyli mówią prawdę ale ze swej perspektywy . . .

Gość meggidda
pytanie do hipoktytow co twierdza z e pracuja nie tylko dla kasy-gdyby jutro szef wam powiedzial z e nie bedzi e płacił pensji -to co dlaej byscie tyrali na niego?z usmiechem na ustach

Gość ojojgjggjgifgbk
Majac dosyc pieniedzy na koncie potrafilabym sobie zorganizowac czas bez pracy - interesujaco i przyjemnie. Mialabym czas na takie aktywnosci, ktore przy normalnej pracy (8-10 godz. dziennie) nie sa mozliwe. Niestety potrzebuje co miesiac pensji i dlatego mozna sobie pomarzyc. Praca to koniecznosc i dobrze, jezeli jest przyjemna i daje zadowolenie, bo to w koncu czasowo 1/3 doby - ale pracuje sie dla pieniedzy, aby zyc i na to i owo moc sobie pozwolic. Mozna zyc bez pracy (nawet bardzo dobrze), ale nie mozna bez pieniedzy.

Gość meggidda
kto dobrze zarabia -to moz e mowic ze on nie tylko dla kasy tyra- ale wieksosc wyrobnikow ma gowniana pensje