Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesteście za? Czy nie?

Seks z męskim, ale tępawym prostym cepem. Poszłybyście na to?

Polecane posty

te ciasteczka na trasie byly bardzo apetyczne:classic_cool: mowilam ze nie jestem taka normalna!!😭

Veee, jestem prosty jak cep. Chcesz się przekonać? :classic_cool:

S_M ty akurat nie spelniasz takiej fantazji:classic_cool: chyba ze masz ochote na raz?:D:D:D

Jak to nie spełniam? Po prostu, nie znasz jeszcze mojego prawdziwego oblicza :classic_cool:

ex jakbys ich widziala tez bys nie mogla sie opamietac....zalowalam ze gwizdac nie umiem :classic_cool:

exkjuzmi Poza tym..mezczyzna chyba inaczej na to patrzy,nie?Wam wystarczy,ze doopa fajna tak Ci się tylko wydaje

A jakby taki chłop powiedział "zeszłem właśnie z pola, biere cep i idę o domu" to nie uszło by z Ciebie podniecenie fał?

Mój problem polega pewnie na tym, że na studiach nauczyłem się, jak się nazywają poszczególne elementy konstrukcyjne cepa :P, i dlatego Veee mnie nie chce :O

dark dzis rolnicy nie uzywaja cepow i wielu z nich ma wyzsze wyksztalcenie oraz jezdzi nowymi autkami za grubą unijną kase:classic_cool:

ponadto nie mowimy tu o stalym zwiazku tylko fantazyjnym seksie z smacznym cialkiem :classic_cool: i nie bede klamala ze mam takie fantazje :classic_cool:

dark_ side A jakby taki chłop powiedział "zeszłem właśnie z pola, biere cep i idę o domu" to nie uszło by z Ciebie podniecenie fał? To samo dotyczy kobiet. Na oko fajna laska. Ale gdy zaczyna mówić okazuje się, że ma trociny w głowie i brak ogłady

dzieki dark no wyglad jest wazny ale nie tak bardzo szczerze mowiac lepiej byc z modrym facetem niz z ładnym i głupim , zawsze przeciez mozna miec kochanka ładnego, no sex z ładnym i głupim tez moze byc ale nie na dłuzsza mete

Z niesmacznym ciałkiem też możesz mieć fantazyjny seks :P

Anabella :D:D czyli inteligencik za meza a do kompletu kochanek z cialkiem jak Heros?:D:D:D

S_M jasne ze mozna ;) tylko ryzyko zakochania za duze:D:D

no tak a co zle mowie meza nie bede miec nie uznaje slubow wole luzny zwiazek ale stały to mi wystarczy , ja bym mogła nawet zakochac sie w brzydkim ale facet musi mnie czyms ujac np charakterem

Rozumiem wasze stanowisko dziewczyny. Mnie natomiast na kolana rzuca kurewsko pożądliwe spojrzenie mądrego mężczyzny i tylko to.

Dark, niejasno napisałaś :P kurewsko pożądliwe, czy kurewsko rzuca na kolana? :D

dark :classic_cool: nie jestem w tym bardzo odmienna ;) jeszcze do tego jak ma piekny tenorowy glos gra wstepna jest zbedna...ale widok opalonego umiesnionego ciala wzbudza we mnie pewne fantazje ;) szalenie nieprzyzwoite :D

Wiem fał, że i Ciebie kręcą mądrzy faceci. Różnica polega tylko na tym, że mnie nie kręcą same mięśnie(nad czym czasem ubolewam:()

Przyglup i fantazyjny seks wykluczaja sie wzajemnie. Gdybym miala do wyboru idiote z boskim cialem i madrego mezczyznem z kiepskim cialem,to najpewniej wybor by padl na bramke numer dwa;) Glupota jest aseksualna,jak by opakowana nie byla. Niestety😭