Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentencja!!

Mądre zdania

Polecane posty

Gość sentencja!!

To topik mądrości życiowych, sentencji, aforyzmów, własnych lub cudzych myśli, filmików, afirmacji. Myśl na dziś: Miłośc do samego siebie to początek romansu na całe zycie. Oscar Wilde

Zamknięci w pudełka obowiązków sznurkami zależność powiązani zawieszeni pomiędzy jutro a wczoraj zawijamy się w szary papier codzienności bojąc się wyjść poza krawędzie rutyny

Gość sentencja!!
W życiu są dwa rodzaje dni: jeden jest dla Ciebie, jeden przeciw Tobie. Gdy nastaje dzień dla Ciebie, daj się ponieść szczęściu, gdy nastaje dzień przeciw Tobie, znieś go cierpliwie. Ali Ibn Abi Talib

Gość turn me on
jest prawda i jest kafeteria. wybór należy do ciebie. ja.

Gość hahahhahahaaaahhh
dobre.prawda i kafeteria

gdybym mogła opisac słowami piękno mojej drugiej połowy to ludzie by powiedzieli ze zwariowalam, ze tak piękna osoba nie istnieje

Gość kolanko księdza dobrodzieja
uroda włosiastego kolanka ponad codzienność wzlata... a pocałunek w nie to prosta droga do raju :D

Gość haarekryschtau
"Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić" - Albert Einstein

Gość czas cię uleczy
Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy. Marilyn Monroe

Gość haarekryschtau
Szanuj siebie i innych, a będziesz szanowany. Znaj swoją wartość, a będziesz ceniony. - Haarekryschtau

Gość sentencja!!
Piosenka "Zamiast" Edyty Geppert. Ty, Panie tyle czasu masz mieszkanie w chmurach i błękicie A ja na głowie mnóstwo spraw I na to wszystko jedno życie. A skoro wszystko lepiej wiesz Bo patrzysz na nas z lotu ptaka To powiedz czemu tak mi jest, Że czasem tylko siąść i płakać Ja się nie skarżę na swój los Potulna jestem jak baranek I tylko mam nadzieję, że... że chyba wiesz, co robisz, Panie. Ile mam grzechów? któż to wie... A do liczenia nie mam głowy Wszystkie darujesz mi i tak Nie jesteś przecież drobiazgowy Lecz czemu mnie do raju bram Prowadzisz drogą taką krętą I czemu wciąż doświadczasz tak Jak gdybyś chciał uczynić świętą. Nie chcę się skarżyć na swój los Nie proszę więcej, niż dać możesz I ciągle mam nadzieję, że... Że chyba wiesz, co robisz, Boże. To życie minie jak zły sen Jak tragifarsa, komediodramat A gdy się zbudzę, westchnę - cóż To wszystko było chyba... zamiast Lecz póki co w zamęcie trwam Liczę na palcach lata szare I tylko czasem przemknie myśl Przecież nie jestem tu za karę. Dziś czuję się, jak mrówka gdy Czyjś but tratuje jej mrowisko Czemu mi dałeś wiarę w cud A potem odebrałeś wszystko. Ja się nie skarżę na swój los Choć wiem, jak będzie jutro rano Tyle powiedzieć chciałam ci Zamiast... pacierza na dobranoc http://www.youtube.com/watch?v=CQaP2sA-Vps

Gość sentencja!!
"Uważajcie na smutek. To wada." G. Flaubert

Gość nieoNN
Są cztery rzeczy których nie można cofnąć:kamień który został rzucony,słowo które zostało wypowiedziane,okazja której się nie wykorzystało ,i czas który przeminął.

Gość sentencja!!!
Nie ma problemów. Są wyzwania. Jeśli patrzysz na kogoś z góry, to tylko po to, by podać mu rękę. Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj.