Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydliweeeeeeee

Uczniowie zlizują bitą śmietanę z kolan księdza-dyrektora. Kuratorium: "Nie ma p

Polecane posty

Gość mknvkdnv
księzy powinni juz dawno wyslac na księzyc i opodatkowac, kosciol to pralnia brudnych pieniedzy (widzialam!) oraz wylęgarnia pedofilow i zbokow. a najsmutniejsze jest to ze ci rodzice bronia księdza, jakby tak mojemu dziecku zrobil to bym mu tak wyryla zeby wszystkie zeby stracil.

Gość obrzydliweeeeeeee
Uczniowie zlizują bitą śmietanę z kolan księdza-dyrektora. Kuratorium: "Nie ma przeciwwskazań" Gimnazjum Salezjańskie: To nie śmietana, a pianka. Kocenie to tradycja

Gość obrzydliweeeeeeee
Pracownicy kuratoriumn do zwolnienia. Rodzice nienormalni,ze nei widza nic w tym złego. Dzeci chyba zastraszone,ze zgodziły sie lizacbo (widac wyraźnie na 6 zdjeciu )

Gość redemptor rex
taka to już duchowna tradycja a te sqrviele posyłajace dzieci do tych spedalonych szkół winni się wysterylizować katolickie qrwiszony

Gość obrzydliweeeeeeee
A oto słowa prokurator ""Wszystko wskazuje na to, że nie mieliśmy do czynienia z przestępstwem dotyczącym wolności seksualnej i obyczajności, czyli np. zmuszaniem do innych czynności seksualnych. Jednak tego typu zachowanie to przekroczenie dobrego smaku." Ludzie,co sie w tym kraju wyprawia??????

Gość uhiuhihu
jakiś debil się zabawia z dziecmi odrazu widać że zbok ,nie ma już normalnych księży:(dlatego nie chodzę do spowiedzi,wierzę w Boga ale przed żadnym pedofilem klękać nie bedę

Gość Anestezjolog Anastazy
Znowu te pedofile w sukienkach

Gość Ks. Mateusz
zazdroszczę koledze dyrektorowi :P

Gość obrzydliweeeeeeee
Współczuję dzeciakom rodziców,bo ci rodzice nie widza nic złego w tym lizaniu. Ja jako kobieta bym w morde takiemu ksiedzu dała,a nie broniła jego.

Gość Ks. Mateusz
Marcinek niezłą zabawę sobie z małolatami wymyślił :P

Gość puk puk kto tam
Kurde! Był z was ktoś kiedyś na koloniach? Miał ktoś kiedyś na nich "chrzest"? Jakie wtedy się rzeczy działy to teraz pewnie wszyscy opiekunowie siedzieliby za kratkami. Ludzie nie przesadzajcie,troche luzu i i poczucia humoru,a nie wszędzie pedofilstwo węszycie.. Przez to co teraz sie dzieje nauczyciele w szkole nawet dziecka na kolana nie wezmą a co dopiero przytulą. Zastanówcie się trochę. Rozumie przezorność,ale pilnujcie dzieci żeby nie chlały pod blokiem albo nie ćpały jakiegoś szajsu,a z dotykania pianki na kolanie ksiedza orgie robicie.

Gość uhiuhihu
,,rozumien'' jak już a te zabawy są po prostu niesmaczne

Gość uhiuhihu
*rozumiem

Gość puk puk kto tam
uhiuhihu jest Ci lepiej?

:O dobrze że nie jem słodyczy bo bym już nie tknęła śmietany :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość uhiuhihu
nie jest mi lepiej

Gość obrzydliweeeeeeee
puk puk kto tam mam 45 lat .Jeździłam na kolonie,obozy,zimowiska,uczyłam sie w LO,studiowałam i nigdy,nigdzie nie musiałam lizać nikomu kolan. Qźa,taka zabawa w lizanie to tylko w łozku,podczas seksu.

Gość Ks. Mateusz
jak tradycją szkoły na jej rozpoczęcie jest lizanie kolan dyrektora, to ciekawe co jest tradycją na balu gimnazjalnym :P

pamietam w ogolniaky czy na obozach bylo cos takiego, i to byla tylko zabawa, numer ze zlizywaniem czegos tam z kolana tez, kazdy uwazal to za zabawe i nic wiecej takze zluzujcie gacie..

Gość puk puk kto tam
W artykule pisze,że nikt nikomu kolan nie lizał tylko było to "dotknięcie ustami pianki do golenia, której gruba warstwa znajdowała się na kolanach Księdza Dyrektora", a to chyba różnica? Nudne te wasze kolonie były,przykro mi :D

"Nudne te wasze kolonie były,przykro mi" dobrze że nie jeździłam nigdy na kolonie nie musiałam nikomu niczego z niczego zlizywać :O ale się "wynudziłam" :O

Gość uhiuhihu
no faktycznie wielka mi różnica,widok jest jaki jest czyli obleśny i niestosowny

Gość Ks. Mateusz
no to czytaliśmy inne artykuły :P to, że nie lizali to jest tłumaczenie dyrektora i wciągniętych w to dzieci tej szkoły :O

Gość puk puk kto tam
No faktycznie po koloniach pozostał mi tylko uraz..nie kupa pozytywnych wspomnień. Nara sztywniaki :)

w sumie się cieszę że jestem "sztywna". lepiej sztywna niż poniżona i zmolestowana

Gość uhiuhihu
kurde aż niedobrze się robi jak się na te zdjecia patrzy:O