Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydliweeeeeeee

Uczniowie zlizują bitą śmietanę z kolan księdza-dyrektora. Kuratorium: "Nie ma p

Polecane posty

Gość Ks. Mateusz
a jak ktoś lubi lizać męskie kolana i sprawia mu to przyjemność, to powinien się zastanowić czy z psychą wszystko ok

Gość hgfhgfhd
skoro to bylo kocenie to na miejscu ksiedza powinien byc jakis uczen ze starszej klasy, wtedy by to mialo sens, w koncu to starszaki przeprowadzaja "koty" przez chrzest

Gość kikiriki69
uhiuhihu jarają Cie te foty,że ciągle się na nie gapisz?????

Gość fujjj oblech
ksiadz nie dosc ze pedofil to jeszcze ekshibicjonista skoro pozwolil by te zdjecia wyciekly do mediow

Gość Ks. Mateusz
bo w tym kraju yo jak ktoś nosi czarną kieckę a jest chłopem, to jest bardziej nietykalny niż poseł z immunitetem

Gość uhiuhihu
kikiki.. odpierdol się odemnie ja cię ładnie proszę i zastanów nad sobą

Gość Kara1990
Każdy w miare normalny na tych jakże zboczonych fotach potrafi dostrzec,że kotki maja wąsiki,które brudzą mleczkiem o kolano ksiedza.

Gość kikiriki69
uhiuhihu kulturą to Ty nie grzeszysz nimfomankooooooooooo

Gość Ks. Mateusz
pierwsze czytam, że kotki liżą mleko z kolan :O to może lepiej było postawić miseczkę z mlekiem lub śmietaną?

Gość uhiuhihu
do takich jak ty zapominam o kulturze

Gość kikiriki69
"dla"

Gość vdfgbvfdbg
Księża w tym kraju: - mają wielotysięczne dochody - mogą być na legaly pedoliflem i zbokiem, bo najwyżej przeniosą ich do innej parafii - nie płacą podatków ale uważają że mają święte prawo wchaniac się w politykę - każdemu kto ich skrytykuje mówią że "juz kiedys ktoś wszczął wojnę z kościolem" - mają pralnię brudnych pieniędzy i upusty w salonach samochodowych - na boku mają dzieci (znam osobiscie dwoch ktorzy są ojcami)

Gość Ks. Mateusz
jest nawet taki dowcip: pani pyta w szkole dzieci kim chcą zostać w przyszłości, a Jasiu odpowiada, że pójdzie w losy swojego taty pani pyta a kim jest twój tato? księdzem - odpowiada Jasiu

Księża dziś są dla kasy a nie z powołania. Tyle, że ludzie nie wierzą że tak może być. Moja znajoma była w związku z księdzem małej miejscowości. Jak spotykali się czy jeździli do jego kolegów to każdy z nich był w nieformalnym luźnym związku. Dla mojej znajomej to był najlepszy związek jaki miała. Nigdy od żadnego faceta nie dostawała tak drogich upominków czy czułych słów.

Gość Ks. Mateusz
a ciemna masa niech płaci na tych dzieciorobów i prezenty dla ich utrzymanek

Gość DŁUGIE WIECZORY
ja mialam ronas z księdzem starszym o 7 lat. Gdyby nie to ze balam sie wyjechac z nim do Niemiec pewnie do dzis bylby ze mna. Byl tak kochany, dobry. Lepiej mnie traktowal niz wlasny maz. Dostawalam od niego piękną biżuterię, ubrania. Nie bylam z nim dla kasy tylko dla tego ze pomagal mi z zalatwieniem lekow dla mojej mamy ktora byla chora i to nasz zbliżyło.

Gość Ks. Mateusz
księża to mają klawe życie, nie ma co

Gość DŁUGIE WIECZORY
teraz zaluje ale to byly lata 90 nie moglam zostawic meza i corki. Teraz zaluje bo corka wyprowadzila sie a ja i maz siedzimy w osobnych pokojach. kazdy z ma swoje zycie a moj malzonek ma juz swoje lata i wystraczy mu piwo i telewizja

Gość zabiłbym gnoja
długie wieczory ___ tak, tak piękne sa religijne uniesienia tylko ty piszesz i facecie co cię pieprz_ył a tu sprawa idzie o pedofilskie zapędy śmierdzacego gnok=jka na dyrektorskim fotelu i chorych rodziców biednych , wypranych mózgowo dzieci więc stul mordę

Gość pierdoletz
kolejny wyskok pedofilów w kieckach :o