Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trimer_ball

Jeden a dobry powód by to facet zagadywał kobietę.

Polecane posty

Koles 11111 zalezy co oczekujesz od takowej aktywnosci.....niewinnego flirtu?romansu? czy ot kobiety do zwiazku?no wlasnie... krowy nie sa glupie.;) tak kobiety jak i mezczyzni uzywaja wyrafinowanych gierek. ,,zepsute kobiety to stworzenia ktorych mezczyzni nigdy nie beda mieli dosyc.,, zalezy czego sie oczekuje od kobiety....;)

Gość Mała Nieśmiała :)
@ Koleś 11111 To te nieśmiałe też olewasz? :)

Gość Mała Nieśmiała :)
Mnie stresuje każdy kontakt z mężczyznami, a już jak chłopak mi się podoba, to w ogóle tracę całą pewność siebie... Przyciągam tym zachowaniem zdobywców, ale niestety mężczyźni, na których mi zależy (mam na myśli ogólny typ: "spokojny i poukładany") chyba też nie mają śmiałości zagadać. I koło się zamyka - od zawsze jestem sama... i z każdym rokiem coraz bardziej dzika i uciekająca od ludzi :|

Gość 7686876
no pewnie najlepiej niech dziewczyny zagadają, oświadczą się a potem przejmą rolę mamusi ( w sprzątaniu, gotowaniu i operaniu) plus łóżko, bo facetom już się nic nie chce z powodu feminizmu tr r r Naprawdę taka głupia jesteś? Kto mówi, że będziesz wyręczać faceta we wszystkim. Mowa tylko o zaczęciu znajomości zwykłej rozmowie. Kobiety nie umieją pierwsze się odezwać? Jak nazywa się osoba, której podoba się inny człowiek ale nie podejdzie bo ta osoba ma podejść pierwsza. A jak nie podejdzie to ciągle narzeka??

Gość Bolo19782012
To jest 21 wiek, w Londynie, Barcelonie, Nowym Jorku kobiety same sobie wybierają, kogo chcą poznać, a nie czekają biernie jak te głupie krowy. Święte słowa !

Gość guyhlala7768vghvbhbh
Bolo Ja Ci powiem że jakby najładniejsza najfajniesza dziewczyna do Ciebie podeszła to wydałaby Ci się mało atrakcyjna i wolałbyś już nawet brzydszą bo ona wtedy by się wydawała taka niedostępna a jak wiadomo NAJBARDZIEJ CHCEMY TEGO CZEGO NIE MOŻEMY MIEĆ

Gość gosc84
Patrząc tylko na temat : to uważam, że teraz nie ma żadnego powodu, by chcieć zagadywać kobietę, zwłaszcza po lekturze tego forum... A pozatym : ja bym nie łączył zagadywania do kobiet z innymi czynnościami, np szukaniem pracy. Przynajmniej sobie widzę, że to nie działa w ten sposób : wszystko sobie potrafię sam, ale nie jakoś nie widzę powodów, żeby którą z was "zagadywać", a potem "zdobywać". Wszystko, co najlepsze mi się wami przytrafiło w życiu, wychodziło tak poprostu, z obopólnej chęci,

Gość gosc84
ok, trochę za szybko napisałem, ale chyba idzie odczytać ;)

gosc84 oto to sponton a nie grafik na podryw czy cos w tym rodzaju.......

Ale że niby co ten spontan? Czyli nic nierobienie z obu stron i czekanie aż z nieba spadnie? ŻAŁOSNE na taki spontan to można do usranej śmierci czekać i nic....

spontan to instynktowne dzialanie a nie zastanawianie sie i gdybanie ... o to camann..;) oczywiscie bez przesady......

TAA SIMAA czekaj sobie na ten spontan instynktowne działanie powodzenia życzę jeśli chcesz do czegoś dojść w życiu musisz o to zawalczyć a nie czekać jak ta kicha bo Ci SPONTAN nagle przylezie taką NAIWNOŚCIĄ tu wieje że aż współczucie bierze a raczej litość

guyhlala7768vghvbhbh TAA SIMAA czekaj sobie na ten spontan instynktowne działanie powodzenia życzę jeśli chcesz do czegoś dojść w życiu musisz o to zawalczyć a nie czekać jak ta kicha bo Ci SPONTAN nagle przylezie taką NAIWNOŚCIĄ tu wieje że aż współczucie bierze a raczej litość dzieki :)

Gość trimer_ball
Nie ma problemu z podejściem i zagadaniem kobiety przez faceta, gdy oboje spotykają się w jakimś KONTEKŚCIE.