Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczowa pogoda mnie martwi

Widzieliscie ten antyislamski film w necie?

Polecane posty

Zamieszki juz trwaja. Muzulmanie zabili Amerykanskiego Ambasadora w Libii i 3 innych pracownikow konsulatu. No, to teraz sie zacznie na dobre, bo jestem pewna, ze muzulmanie nie dadza za wygrana. Beda zabijac jak leci.

Gość adfadfadf
Bić muslimów brudnych!!!!

Ale to nie o to chodzi! Ja sie na serio teraz martwie o bezpieczenstwo Europy. Muzulmanie zaczeli protestowac, zrobili sie jeszcze agresywniejsi, to sie moze na serio zle skonczyc. Lepiej wydac im tego ktory nakrecil ten fil i niech tam z nim robia co chca, wtedy bedzie swiety spokoj. Inaczej jeszcze wielu niewinnych ludzi zginie.

Gość majka jeżowska
nie. muslini tylko sobie walą teraz gruche z nadmiaru testosteronu. nie teraz.

Gość Karol.0246
Głupi są ci ludzie jak stado owiec.Wściekły tłum szturmuje ambasadę USA ........pali flagi,ale dżinsy,samochody,motory i inne dobra z ameryki już nie.Podpuszczeni przez kapłanów ciemni muzułmanie protestują przeciwko obrazoburczemu filmowi o Mahomecie. Jezus jego wiara i męczeńska śmierć ich nie interesuje.muzułmanie protestują przeciwko obrazoburczemu filmowi o Mahomecie. ......Bo zarówno stacja ISS,jak i curriosity,czy wszystkie inne osiągnięcia w kosmosie obalają mit o mądrości i nie omylności ich i nie tylko ich kapłanów. Z naszego podwórka. W jednym z kazań w MOJEJ parafi ksiądz powiedział "wiara jest potrzebna nam. Żywym,nie zmarłym" W każdej mszy modlimy się...".za tych którzy zasnęli z nadzieją zmartwychwstania" Nie pewnością. Nawet kapłani jej nie mają i nie chcą iśc do szefa.Teraz trzeba wysłać okręty nie tylko na Libię, ale i na Jemen. Iran Pakistan podobne kraje i rozwalić tę dzicz mułzumańską.

Ale jaki sens ma palenie amerykanskiej flagi przez tych wariatow oraz to, ze zycie stracil ambasador ameryki w Libii, niewinny facet, zapewne maz i ojciec, przeciez on nie mial z tym filmem nic wspolnego! Ameryka rowniez! To po prostu jeden wariat cos nakrecil i tyle. Teraz glowy poleca, znowu zamachy sie zaczna, Al Kaida juz grozila zamachami.