Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja-->

tatuaż ?? robic???

Polecane posty

co myślicie o tatuażach ? w piątek robię sobie taki przechodzony ze stopy na łydkę i boje się ze będę żałować?

jak bym napisała ze jestem młoda niewyżyta to pewnie pięćset wpisów by było ale jak ktos zwyczajnie chce zna opinie to za nudne co?? bez sensuuu

Gość spoko loko
Ale ten tatuaz to z jakiegos powodu? czesto jest, że ludzie robia sobie tatutaze, zeby o czyms pamietac, zeby coś uczcic. Jesli chcesz miec tatutaz bo to takie fajne itd. to radze - nie rób go.

po prostu podoba mi sie wzór.. pasuje do mnie tylko to na cale zycie wiec mam wątpliwości

Gość SamaJa2
Skoro masz wątpliwości to nie rób albo zrób taki, który zniknie po 2 latach

Gość powiem i ja......
ja osobiście nie mam nic przeciwko tatuażom i nie przeszkadza mi jeśli ktoś je ma ale kiedyś tak myślałam czy ja sama byłabym gotowa zrobić sobie i powiem Ci szczerze że nie...to jest sprawa na całe życie i jakoś sobie nie umiem wyobrazić siebie jako dojrzałej kobiety czy staruszki z tatuażem dla mnie byłoby to niesmaczne ale każdy nie robi jak uważa

Gość tatuaz to wiocha
Na łydce???? normalna jestes dzieczyno?? a pomyslalas co bedzie za 20 lat , stateczna pani z tatuazem na łydce?? ludzka glupota nie ma jedkak granic:-D zrob sobie na twarzy!!znam takiego jednego idiotę... pomijam fakt ze robienie tatuazu to totalna głupota to juz robienie go w meijscu widocznym zakrawa na debilizm... pamietam jak byly modne tatuaze i tez marzylam o takim i moj tato mi to wybił z głowy i dzis to mu za to serdecznie dziękuję bo jak widze otatuowanych ludzi to mnie to obrzydza i im wspolczuje głupoty młodości

Gość 11111222333
Jasne bo jak będzie miała 60 lat i pomarszczone ciało to rzeczywiście największe znaczenie będzie miało to, że na łydce ma tatuaż. Standardowy tekst : "a co będzie za 20lat" :o. Nikt nie wie czy za 20 lat w ogóle będzie żył :o . Ja mam tatuaż - nie żałuję ;) , a w przyszłym tygodniu robię kolejny ;) .

Gość 11111222333
karolination, chodzi Ci o miejsce na ciele ;) ? Jeśli tak to na nadgarstku.

Zrobiłam w takich miejscach, że nie widać, chyba, że na plaży jestem. Jeden między łopatkami, drugi na podbrzuszu. Mi też mówili "co zrobisz z tym na starość?!". Pewnie bym żałowała, że w młodości nie odważyłam się na nic. Zresztą jak będę stara to wtedy pomartwię się.

Gość Złapałam Wstążkę Niebieską
NIE RÓB!!!!!! Ja osobiście oczywiście nie robiłam, bo to tandeta, na całe życie zostaje itp., itd., ale znam kilka dziewczyn, które zrobiły i żałują... Tzn. nie mówią tego wprost, ale mówią "a ja bym tu poprawiła bo to, bo tamto" , ale wiem, że nie są z niego zadowolone i go ukrywają. Kobieta mając tatuaż dużo traci na kobiecości. Będziesz póżniej zazdrościła innym zgrabnych ładnych nóg na szpilkach, podczas gdy Ty zaczniesz się go wstydzić i będziesz ukrywała. Zwłaszcza na róznych uroczystościach typu chrzciny itp. Moja dobra rada - nie rób. Jest jeszcze czas, żeby się wycofać.

Na łydce i stopie nie podobają mi się u dziewczyn. Jak jest ładna, zadbana dziewczyna to taka dziara ją szpeci. Żaden strój nie pomaga, żeby ładnie prezentować się z tatuażem na łydce.

Gość 11111222333
Złapałam Wstążkę Niebieską , jak sobie zrobiły buraki u jakiś pseudo-tatuatorów to się nie dziwię, że żałują. :o

Gość CrK
Się rzuciły wieśniary z argumentem chrzczenia małolatów, hahahahahaha. Rób tatuaż, i nie słuchaj tych zaściankowych opinii "co będzie kiedyś tam" A jak nie jesteś pewna czy go chcesz, to się zastanów i tyle.

Mój znajomy to "po znajomości" rekina na klacie. Jezu, co mu wyszło :) ahahahha Delfina nosi :) Inna laska chciała różę, a że gość był lekko rozmiękczony to nosi teraz wytatuowaną kapustę :)

Gość 11111222333
No właśnie. Dlatego najważniejsze to wybranie najlepszego salonu i najlepszego tatuatora i nie należy oszczędzać na tatuażu !! Jak słyszę jak ktoś mówi, że nie pójdzie do studia z doskonałymi opiniami i pracami bo tam zapłaci 400zł , a u psedotatuatora wydziara "to samo" za 200zł to krew mnie zalewa. Potem chodzą ludzie z burakami na ciele i nie dziwię się, że żałują i nie mogą na to patrzeć.