Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZDOMNA!!!!

WŁASCICIEL MNIE WYRZUCA NA BRUK...BO MAM DZIECKO!!

Polecane posty

Gość aaa jakie to
spokojnie!!! wyrzucić kogoś na bruk nie jest łatwo. Jaką masz umowę najmu? Jak długo tam mieszkacie?

No cóż, w naszym bloku jest sześcioro małych dzieci, ale tylko jedno wiecznie słychać, inne jakoś da sie wychować żeby umiały żyć w społeczeństwie :) wystarczy chcieć :) gdybyś np raz solidnie ukarała córkę za wrzeszczenie na schodach pewnie umiałaby sie zachować jak należy, ale po co skoro można sie zachwycać jaka mądra, rezolutna i odważna, a że uciążliwa...

Gość ddd uucmgkglfld
ojojoj jaka wielka pani :D lewizny :D :D :D z konkubina :D a SKAD WIESZ??? znasz ich sytuacje za materac robisz??? a moze to narzeczona a nie przyjaciolka doktora??? A Ty taka lilija biala bo masz meza i dziecko :D smiech na sali skloro to takie lewizny i patologia to splywaj stamtad w podskokach przeciez taka wielka pani jak ty z lewizna zadawac sie nie bedzie :D

Gość BEZDOMNA!!!!
Rodziny z malymi dziecmi nie moga byc dyskryminowane tylko dlatego ze maja male dziecko, bez przesady!!! tez chce wyjsc do restauracji na niedzielny obiad, moja corka wcale sie nie tarza po ziemi i nie wrzeszczy! pieluch jej nie zmieniam na stoliku w restauracji bo JUZ ICH OD ROKU NIE NOSI. Uwazam ze jest normalną fajną dziewczynka... a to ze biegnie po mieszkaniu, ale glosno sie smieje jak sie wyglupiamy, albo ze placze w nocy jak ma katar ... dziwne conajmniej...

Lewizny a ty jesteś zwykła prostaczką która nie umie wychować bachora i taka jest prawda. Ja też mam konkubinę i wiesz powiem ci że najbardziej mnie wkurwiają takie prostaczki jak ty!! Bachora urodzą i uważają że już tyle osiągnęły że są nietykalne!!!!!!!!

Gość ddd uucmgkglfld
a ja idac do restauracji nie chce zeby obok mnie bachor siedzial restauracje to miejsce dla doroslych ludzi chcesz bachora wziasc do do macdonalda czy kfc albo do tesco i galerii handlowych jestes matka i dla ciebie twoje dziecko jest naj to zrozumiale ale dla innych nie jest i znow sie porabane polskie prawo klania mamuska swieta krowa z bachorem moze nie placic rachunkow czynszu ani nic a wlasciciel nie moze jej wyrzucic bo ona ma bachora :D smiech na sali

I żeby nie było :) nie uważam że dziecko ma sie zachowywać tak jak dorosły, ale trzeba mu pozwalać na bycie dzieckiem w granicach rozsądku.

Gość ddd uucmgkglfld
styczniowy ma racje moj ojciec tez od iks lat mieszka z konkubina i co???? podobnie jak inna osoba z mojej rodziny i co to patologia jest???? alez z ciebie damulka zasrana :D

Gość BEZDOMNA!!!!
hola hola .... urodzenie dziecka to nie jedyne moje osiagniecie zyciowe ... mam inne na swoim koncie ...bardziej naukowe, ale nie o tym mowa. Mieszkamy od 6 lat.Pech chcial ze w sierpniu skonczyla sie umowa ... chcialam przedluzyc do czerwca 2013 bo tak planujemy sie wprowadzic do naszego domu ... hm... masakra, szukac mieszkania na pol roku?

Gość znowu prowo i to jakie
nudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość BEZDOMNA!!!!
poza tym mnie jako przykładnej zonie i matce nalezy sie nizszy czynsz niz tym lewiznom!!!

Gość 989021321
kurwa, a co za problem??? Ja nieraz ludziom wynajmowałam nawet na 3 miesiące

Gość aaa jakie to
no cóż, w tym wypadku nic was nie chroni będziecie musieli się wyprowadzić

Gość BEZDOMNA!!!!
no moim zdaniem patologia ... bo skoro jest zona w innym domu a tu w tym mieszkaniu konkubina ... to jest to conajmniej dziwne ... pewnie im przeszkadzamy podczas ;)... no wiecie ... bo to zony sa malo atrakcyjne ...

Gość ddd uucmgkglfld
ja wysypki wrecz dostaje jak widze roszczeniowa postawe mlodych matek urodzilam to jestam naj naj naj reszta swiata nie jest mi godna butow czyscic mnie sie nalezy bo amm dziecko poczta/urzad.sklep/ etc etc bez kolejki bo mam dziecko/musze jechac po dziecko apteka/ pierdolenie godzinne przy ladzie o koleorze kupki i witamin idzie taka sciezka rowerowa samym srodkiem i nie zlezie bachory wpadna pod rower to winny rowerzysta :D w nieskonczonosc tak mozna by wymieniac to ze nie umialas nog razem utrzymac i zasililas glob kolejnym bachorzatkiem nie oznacza ze jestes ponad wszystko i wszystkich

Patologii poszukaj u siebie!!!!!! mieszkam w bloku gdzie dominują matki z dziećmi ale one umieją wychować swoje pociechy! trzeba być matką a nie workiem spermy gdzie tylko przyjmuje się nasienie. Skoro nie potrafisz liczyć się z innymi to właściciel ma rację i bardzo dobrze że kopie was w dupę. Lewizny to poszukaj u siebie bo najpierw człowiek się dorabia a później rodzi dzieci.

Gość ddd uucmgkglfld
kurka jak ty wszystko znasz i o wszystkich wiesz wszystko za materac tez robisz??? patologia to jestes ty

@ BEZDOMNA!!!! Skoro już zostaliście pozostawieni przed faktem, ze macie wyprowadzić się to nie możecie np. do teściów na ten czas się przenieść?

O przepraszam bardzo :p nie zamierzamy sobie odmawiać wyjść do restauracji tylko dlatego że mamy dziecko :) nie zamierzamy też za każdym razem załatwiać niani bo nam sie akurat zamarzy kolacja w restauracji :) nasze dziecko umie ładnie sie zachować, samo grzecznie je, nie mówi głośno, nie biega po restauracji, nie spaceruje między stolikami, tylko ładnie sobie siedzi. I w żadnym razie nie zamierzam przejmować sie tym, że komuś przeszkadza sama obecność dziecka, jak widzi w tym problem, może wyjść

Gość ddd uucmgkglfld
przeciez to jakiesgimgowno co towar rozklada w biedronce czy tesco :D zaszla jak miala 15 lat Oj pewnie zaraz napisze ze jet kierowniczka ma co najmniej dwa fakultety i wyszla za maz z milosci :D a dziecko bylo najmarniej rok po slubie :D czepiamy sie dziewczyny :D

Gość ddd uucmgkglfld
z kokarda sa lokale przystosowane dla rodzin z dziecmi wybacz ale nie chcialabym zeby w mega eleganckiej knajpie gdzie oblewam czy swietuje cos waznego jak rocznice podwyzke czy inne uroczystosci zeby tam byly dzieciaki niektore restauracje slusznie robia ze nie wpuszczaja rodzin z dziecmi

Mądrze napisałaś dziecko musi nauczyć się. Do tego potrzebna jest matka a nie święty worek spermy!! mi nie przeszkadza dziecko. W miejscu publicznym rodzic powinien go nauczyć zachowania a nie darcia mordy, biegania itp

Może te najbardziej eleganckie nie wpuszczają, ale w każdym razie we Wrocławiu nie ma takich restauracji bo byliśmy chyba w wszystkich lepszych z dzieckiem i nikt nie robił problemów. Tak że jak już mówiłam nic mnie nie interesuje czy obecność mojego dziecka jest komuś na rękę czy nie, dopóki dziecko zachowuje się grzecznie, a jeszcze sie nie zdarzyło żeby było niegrzeczne :) A jak Tobie albo innym podobnym moje dziecko przeszkadza mozesz wyjść, poczekać za drzwiami i wrócić kiedy wyjdziemy :)

Gość BEZDOMNA!!!!
o masakra, juz nic wiecej nie pisze ..... zaszlam jak mialam 28 lat ... 3 m-ce po slubie bo dziecko bylo planowane..... ale nie o tym mowa ... OK KONCZE!

Fakt dziecko trzeba nauczyć, ale nade mną tez jest małe dziecko 2-3 lata i czasami słysze jak sie smieje krzyczy czy biega. Nosz cholera jasne przecież mu nie zakneblują buzi, fakt zdarza się to w weekend najczęściej :d W tyg mnie nei ma to nie wiem :d

To trzeba bylo dziecko wychowac ,a nie pozwalac na wszystko!Sama mam corke juz 6 letnia,mieszkamy na 3 pietrze w bloku gdzie tylko my mamy dziecko i nigdy niebylo skarg na nas.Moja corka wie ze mieszkaja pod nami ludzie i trzeba to uszanowac.Jak chce sie wyszalec i wyskakac to idzie na plac zabaw.Od malego uczylam ja kultury i dobrego zachowania.Wszyscy zawsze ja chwala ,ze jest taka grzeczna i wychowana.Sama cenie sobie cisze i niewyobrazam sobie zeby po moim suficie ,,biegalo stado koni,,

Gość aisjhdaspo
Co jak co, ale ludzie nie są źle nastawieni do malych dzieci, jeśli te dzieci są grzeczne, bywa że chwalą rodziców za to że dobrze wychowali itp. Zastanów się, bo skoro obcy ludzie chodzą ze skargą, to na pewno maja ku temu powody, nikomu nie chciałoby się w to mieszać tylko dlatego jak ty mówisz "bo mam dziecko". Widać że nie jesteś obiektywna, jesteś przekonana święcie o swojej racji, że ci wszystko wolno. Gówno prawda, moja droga, zasady obowiązują wszystkich i nie rób z siebie ofiary. Jakbyś miała resztki godności to powinnaś zdecydowanie przeprosić sasiadów za zakłócanie spokoju.

Gość BEZDOMNA!!!!
mam przepraszać chołote co żyje bez ślubu????? :(