Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aorta61

romans z uczniem?

Polecane posty

Gość aorta61

Witam, nigdy jeszcze nie zdarzylo mi sie pytac o porade na forum, ale znajduje sie w takiej sytuacji, ze z nikim bliskim nie moge porozmawiac. Jestem mezatka, pracuje w szkole sredniej, mam juz swoje lata. Przez caly okres nauczania nie dzialo sie nic, az do teraz...chodzi o mojego ucznia... Wiem , to glupie, ale ja nawet nie wiem kiedy to sie stalo! Na poczatku czulam sie bardzo niezrecznie, ciagle sie we mnie wpatrywal- zamyslony, rozmarzony. Potem zaczelo mi sie to podobac, az pewnego dnia zapytal czy udziele mu korepetycji. Powiedzialam, ze jesli ma problemy to oczywiscie. Umowilismy sie, ze zostanie po lekcjach. Bylismy sami w klasie, niby sluchal, ale ciagle patrzyl mi prosto w oczy oraz w biust. Pare razy cos chcial powiedziec, ale nie dokonczyl. Podobalo mi sie to jak na mnie patrzy, jak sie do mnie usmiecha, czasem musnal mnie podloni.

pomysl lepiej o tym co sie stanie gdy stracisz praxe, maz sie dowie i dzieci sie odwroca przeciwko tobie?...czy warto tak duzo ryzykowac?

Gość aorta61
swędzi mnie łiła :classic_cool:

Gość nxm$ xjx
Na pewno cały czas myślał o tym czy bierzesz z dupy do mordy, tylko wstydził się zapytać.

Gość aorta61
czy będzie dobrze jeśli wysmaruje sobie kolana bita smietana i każę mu zlisywać na klęczkach ?

Gość aorta61
Z mezem juz dawno wszystko wygaslo, duzo bym nie stracila. uczen jest pelnoletni, przy nim czuje sie jak nastolatka. Mam motylki w brzuchu jak za dawnych lat. To niesamowite uczucie. Wiem, ze ludzie lubia gadac I o nas tez by bylo glosno. Ale obydwoje chyba chcemy tego samego, a milosc przezwyciezy wszystko.

Gość moj kot jest rudy
ale ty pierdolisz. to musi byc podszyw.

upewnij sie ze on jest zakochany a nie tylko chetny na seks. jezeli jestes w stanie poswiecic wszystko dla takiego romansu, bo raczej na dluzsza mete to nie wypali to czemu nie? on cie doceni i tobie sie polepszy. byle bys nie plakala jak odejdzie do mlodszej..

Gość aorta61
Tu ktos pisze pod ta sama nazwa co je, te wulgaryzmy nie sa mojego autorstwa.

Gość moj kot jest rudy
Misiu jesteś nauczycielką, a ten chłopak jest młody. Czy na serio myślisz że macie przyszłość? Chłopak chce zaszaleć. Ale może nie. Jeśli nie i wam się uda, daj znac i napisz.

Gość SamaJa2
Wiesz, że za romans z uczniem wywalą Cię ze szkoły?

Gość moj kot jest rudy
Misiu jesteś nauczycielką, a ten chłopak jest młody. Czy na serio myślisz że macie przyszłość? Chłopak chce zaszaleć. Ale może nie. Jeśli nie i wam się uda, daj znac i napisz.

Gość asdfasdfa
Uważaj tylko żeby nie dać się przyłapać :) ale idz za głosem serca raz się żyje ;) a tak z ciekawosci to ile masz lat?

Gość SamaJa2
Wiesz, że za romans z uczniem wywalą Cię ze szkoły?

Gość moj kot jest rudy
dobrze, przepraszam za wulgaryzmy, ale jesteś nauczycielka, co robisz na kafeterii.. poza tym, nawet jesli ci sie zycie psuje z mezem, dlaczego pociaga cie pierwszy spotkany przez ciebie męzczyzna...... eh. powodzenia i klasy przede wszystkim :)

Gość gfdghhg
ile masz lat? atrakcyjna jestes?

Gość asdfasdfa
Macie przyszłość czy nie ale przezyjesz fajną przygodę chłopak zresztą też. Nie żałuj sobie raz sie żyje!

Gość hjuyng
ile masz lat? atrakcyjna jestes?

Gość aorta61
Wiem, ze zwiazek z takim mldodym jest ryzykowany, bo szybko zmieniaja zdanie. Ale przeciez nie kazdy taki jest, prawda? Ja myslalam, ze mojego meza bede kochac, az do smierci I jeden dzien dluzej, a rzeczywistosc jest inna. Duzo kolezanek nauczycielek juz po rozwodzie, maja innych. dlaczego ja mialabym tego nie sprobowac? czy ktos juz znalazl sie moze w takiej sytuacji?

Gość SamaJa2
Wiesz, że Cię wywalą z pracy jak sie wyda?

Gość aorta61
Wiem, ze zwiazek z takim mldodym jest ryzykowany, bo szybko zmieniaja zdanie. Ale przeciez nie kazdy taki jest, prawda? Ja myslalam, ze mojego meza bede kochac, az do smierci I jeden dzien dluzej, a rzeczywistosc jest inna. Duzo kolezanek nauczycielek juz po rozwodzie, maja innych. dlaczego ja mialabym tego nie sprobowac? czy ktos juz znalazl sie moze w takiej sytuacji?

Gość aorta61

Gość aorta61
Co do przyszlosci to mam mieszane uczucia. Ale przeciez mi juz pewnie niewiele zycia zostalo! Troche przyjemnosci, czulosci na stare lata nie zaszkodzi? Z reszta ten romans nie musi sie ciagnac latami.

Gość aorta61
Co do przyszlosci to mam mieszane uczucia. Ale przeciez mi juz pewnie niewiele zycia zostalo! Troche przyjemnosci, czulosci na stare lata nie zaszkodzi? Z reszta ten romans nie musi sie ciagnac latami.

Gość aorta61

Gość aorta61
Nie wiem czy mnie wywala, on jest pelnoletni. Mam 51 lat, wygladam na troche mniej. Wydaje mi sie, ze jestem atrakcyjna. Ubieram sie raczej stosownie do swojego wieku- elegancko I z klasa. Jezdze dobrym samochodem, ale ten uczen raczej nie wie o tym. Zeby nie bylo to raczej nie leci na moje pieniadze. Wydaje sie byc. Bardzo uczuciowym.