Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

nie chcę mieć męża i dzieci , mam 29 lat za to mam mieszkanie, samochód

Polecane posty

i zarabiam a wy robicie kolacje swoim facetom ? wyprałyście skarpetki mężowi, umyłyście sedes ? :D 🖐️

i to jest twoje credo? ok. pewnie to twoje szczytowe osiągnięcie bo o szczytowanie seksualne trudno. dlategon tak sie żalisz tu na tym forume.....hahahahahaha a pasza w promocji zakupiona?

moj maz kolacje przygotowuje mi ;) skarpetki pierze pralka, sedes myjemy na przemian :D a Ty sedesu myc nie musisz? kolacji sobie zrobic nie musisz? skarpetek wyprac itd? widzisz, mam lepiej od ciebie a jestem duzo mlodsza ;) :D

Gość l..d..m.
Widocznie masz z tym problemu skoro musisz komuś "dosrac"

Maravilha - współczuję porażki życiowej leżę sobie na kanapie skórzanej a wam mąż pozwolił wziąć komputer ? :D

Gość l..d..m.
Widocznie nie do konca skoro szukasz poklasku :o

Gość moj kot jest rudy
no właśnie tak mają ci z marketingu co przede wszystkim potrafią oszukiwać siebie :) ale luz, radzisz sobie i jazda. :)

Maravilha -chwalisz się że jestes młodsza ale na mniej niż 30 nie wygladasz pewnie szukanie męża cię tak sponiewierało :D

Gość bdhfhhdbdhdbd
Rozpierdalaja mnie argumenty za zyciem rodzinnym typu za 50 lat nie bedzie mial ci kto dupy podetrzec,a skad.wiesz ze jak zaniemozesz maz albo dzieci sie toba zajma,moze umra przed toba albo oddadza do hospicjum,rodzina to nie sposob na samotnosc,samotnosc to stan umyslu

Gość l..d..m.
aliksandra widocznie jest samotna skoro szuka poklasku na forum dla gimbusów :D

Gość paranojja
hahaha i co z tego ja tez leze na skorzanej kanapie z tabletem w reku bo laptop to juz porazka... obok kochajacy maz i dzidzia w drodze, w garazu A 6 tka, skarpetki pierze mi pralka a kolacje zazwyczaj jemy poza domem. Wiec o co Ci chodzi???

mnie tez śmieszą argumenty że za 50 lat mi dope nikt nie podetrze albo wody nie poda to kobieta rodzi dziecko żeby to dziecko jej w przyszłości dope podcierało ? powołuje człowieka do życia żeby mu służyło na starość ? hahahahahahahaha

Gość l..d..m.
Ona nie może miec rodziny bo wiecznie jest "na wyjazdach" i wkreca sobie ze jest wielce szczesliwa ;)

Gość moj kot jest rudy
aliksandra, przestań po prostu pierdolić. stara dupa jesteś. okej, ustawiłaś się i brawo. udowodniłaś wszystkim jak to sobie w tym swiecie radzić umiesz, ale jesli chodzi o kwestię człowieczeństwa, to sory myszko ale nieciekawe to. :) Mimo wszystko jednak szacun za ustawe zyciowa.

nie ma to jak czekanie na wypłate męża :D ile dostałyście i co sobie kupicie ? starczy na podpaski ? :D

Gość l..d..m.
ALbo jest głupia albo nieszczesliwa ;) mysli ze komuś tu dosra :D

moj kot jest rudy - o bosz stara dopa jestem przeciez tradycja nakazuje w moim wieku już mieć dwójke dzieci jak tak można ?

Gość l..d..m.
Chyba mają w dupie twoje "wywody" :D

Gość moj kot jest rudy
nie, ale nastolatki mają niekiedy za sobą gorącą miłość i oddanie.. a ty.. i ja.. mamy przed sobą wizję pustego życia bez miłości. buziaczki słonko

kuzwa mam tak spierdzielone zycie :( bo mam meza ktory i tak wszystko dla mnie robi, nie ma to tamto, ide sie zrelaksowac na plaze z psami ;) a Ty, siedz dalej na forum panno z mieszkaniem i samochodem :D

l..d..m. - pewnie że dosralam , nie wątpie w to idźcie żony do kuchni bo mąż czeka głodny a jak sie zdenerwuje to na was nakrzyczy :D

Gość l..d..m.
Fajne masz koleżanki skoro mąż na nie krzyczy i są jego sługami :D

Gość autorko tak ci jest zajbiście
że aż musisz jad wylewać na związki i rodziny :D buahahha już Ci wierzę phi ...przy takiej ilości zgryrozoty, musisz być baaaaro nieszczesliwa,

a jaka kobieta w Polsce osiągnęła to co ja mam ? znasz takie ? wszystkie liczą na pinążki męża albo emerytura mamy szukają pomocy przy dziecku bo same nie dają rady

Gość autorko tak ci jest zajbiście
mieszkanie i samochód to takie osiągniecie? musisz z jakiejś strasznej patologii pochodzić, ze tak ci się wydaje :P