Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

nie chcę mieć męża i dzieci , mam 29 lat za to mam mieszkanie, samochód

Polecane posty

Gość l..d..m.
Nie ma argumentow tylko powtarza stereotypy ...

Gość jedziesz stereotypami
KONTRABANDA chyba tak, bo autorka jest sama jak palec, to co osiągnęła, nie zawdzięcza pracy ani wykształceniu, tylko przypadkowi, musi więc czymś zrekompensować kijowe samopoczucie żałosne, eh

Gość KONTRABANDA
22 letna studentko :) odmienne zdania stwarzają okazję do ich wymiany . Jeśli wszyscy byliby tego samego zdania - czy możliwa byłaby dyskusja ?:) a że na poziomie jaki jest ... to inna para kaloszy .

Gość frgrgr
każdy żyje tak jak lubi:) mnie jest miło kiedy wracam do domu z delegacji i czeka na mnie córeczka i mąż.

Gość a ja mam. 30 lat
Ja tam jadem nie pluję, bo mam głęboko w d*** co ludzi emyśla o moim życiu i ja mam w d*** życie innych ludzi ;-) Ja zyję tak, zebym była szczęsliwa, a święty spokój jest dla mnie najcenniejszym dobrem i nie wyobrażam sobie ludzi szwędających się po domu czy wiecznie czegoś ode mnie chcących, np. dzieci.

Gość KONTRABANDA
nic nie wiesz o miłości szacunku autorko dlatego pleciesz takie głupoty . Ale wszystko jeszcze przed tobą :)

Gość precz z kretynkami
KONTRABANDO ja się bardzo cieszę, że są różne fronty tej rozmowy, ale z tego co zauważyłam wszystkie jesteście kobietami, pewnie troszkę starszymi niż ja, a czytam to forum jakby wypowiadało się jak to mówi moja siostra "gimgówno" :D przede wszystkim co to za gadanie że 30 letnia kobieta to stara dupa? :D nie wiem, większość żyje w średniowieczu że średnia żywota wynosi 35 lat? :D Kobiety spokojnie, złość piękności szkodzi :D

Gość diviannna
dajcie spokoj dziewczynie, ona poprostu pogodzila sie z tym ze nie ma nikloga i wmowila sobie ze jejst jej dobrze bo nie wie ze z druga polowka moze byc swietnie, wspolczuje ci ze nigdy nie zanznalas milosci, czulosci

Gość Kura domowa...
A ty podziękuj szefowi za miskę ryżu- taka sama zależność.

Gość precz z kretynkami
takie dojrzałe a się tak dają podpuszczać nawzajem :D ten naród zginie :D

Gość l..d..m.
I idz sprzątaj hangar.... a nie.... przecież nie mial kto nabrudzic

Gość a ja mam. 30 lat
ja się po prostu dziwię, ze kobiety mają taką potrzebę, zeby zakłądac rodzinę :-D wiem, ze jestem w mniejszości, ale naprawdę nie potrefię zrozumieć tego pragnienia, zeby kogoś w domu mieć... mnie duzo bardziej ranią/raniły oschłe słowa, czy głupie kłótnie o nic niż samotne wieczory. Pracuję cały dzień i tylko marzę o tym, zeby przyjść do domu i nikogo nie oglądać , z nikim nie rozmawiać i zeby nikt ode mnie niczego nie chciał, uwielbiam swoje samotne wieczory i tyle

Gość precz z kretynkami
aliksandro :D widzę że temat założony tylko i wyłącznie po to żeby prowokować :classic_cool:

Gość l..d..m.
Jak sie ma taka prace ze ma sie wszystkiego dość , no ale na hangar i auto trzeba pracować ;)

Gość precz z kretynkami
a ja mam 30 lat a gdzie pracujesz :) jeżeli zbyt intymne pytanie jak na forum publicznie to nie odpowiadaj :)

Gość l..d..m.
To brak zajęcia wieczorami, nawet prowokacja sprawia wtedy radość ;)

Gość KONTRABANDA
ale i twój nik - precz z kretynkami - niewiele odbiega od tego co piszą gimgówna ? prawda ?:) tak to już tutaj jest ,ze każdy osądza rzeczywistość tylko poprzez swoje doświadczenia najczęściej jeszcze m ocno ją generalizując a wieć - albo jesteś bogata albo biedna , albo masz super męża albo łajdaka , albo jesteś boginką seksu albo oziębłą rybą ... nic po środku :) a prawda jest taka ,ze większość dorosłego życia upływa nam właśnie po środku . Ale żeby o tym wiedzieć trzeba m ieć parę lat więcej niż gimgówna ii być w małżeństwie dłużej niż pół roku :)

Gość a ja mam. 30 lat
Pracuję w służbie zdrowia, wiecej nie powiem ;-) Moim zdaniem to wszytsko jest zależne od charakteru, ja odkąd pamietam nie lubiłam spędów rodzinnych i kolezeńskich, nawet jako dziecko wolałam sama siedzieć w domu i swiętem były dla mnie dni, kiedy rodzice wychodzili na imieniny do rodziny , bo wtedy miałam pare godzin tylko dla siebie :-D

l..d..m. - sprzatam sobie codziennie ,nie martw się nie prowokuję, piję sobie drinka i śmieję się z męzatek :D idźcie ulożyć majty męża w szufladzie i musicie zaspokoić potrzeby seksualne waszego mezczyzny , idźcie i nie piszcie tu bo wasz Pan nie będzie czekał :D

Gość l..d..m.
Ale po co jej 3 pokoje i wielkie auto, żeby sobie ego podreperować ? ;)

Gość Kura domowa...
30 latko może nie spotkałaś jeszcze fajnego faceta. Ja jak miałam 20 lat mówiłam, że nie chce mieć męża, białej sukni i nawet jak będę z kimś to jak coś mu nie będzie pasowało to go kopnę w dupę. I po 12 latach wspólnego życia stanęłam w białej sukni... A co do zależności - mi mój mąż nigdy nic nie żałuje, nie muszę się prosi o pieniądze i nigdy mi nie wytyka tego. Wręcz musi ze mną walczyć bym zmieniła np samochód, na siłę mnie namawia. Jakbym miała takiego tyrana, to bym uciekła i to bardzo dzybko.

Gość koteczka_na_obcasach
ja tez nie mam meza ani dzieci, mam 31, i raczej nie bede miala bo nie chce, ale tez nie widze powodu krytyki osob ktore wybraly inaczej, kazdy robi to co lubi

Gość a ja mam. 30 lat
l..d..m chodzi o komfort życia :-O a co? skoro jest sama to ma mieszkać w szpie, albo w piwnicy??? Moze Ty potrzebujesz mieć męza żeby do kogoś mieć szacunek, ja mam szacunek do samej siebie i zasługuję na wygodn eżycie i Autorka pewnie też. Nie rozumiem po co te przytyki

Gość KONTRABANDA
a ja rozumiem i potrzebę samotności i potrzebę rodziny . Ludzie są tak rożni i tak rózne maja potrzeby . Ale ja też osadzam świat to co sie na nim dzieje przez pryzmat swojego życia i trudno mi nawet sobie wyobrazić ,ze miałabym żyć bez męża i rodziny :)

aliksandro, nie wierzę w to co piszesz i 1. albo kłamiesz, ze tyle osiągnęłaś 2. albo kłamiesz, ze tak o tym myślisz. Bo jeżeli masz to co mówisz to znaczy, ze jesteś mądra a to z kolei przeczyłoby temu co piszesz. Mądry człowiek nie kpi, nie obraża, nie krytykuje nie znając tematu - bo co możesz wiedzieć o małżeństwie? Ps. ja mam 29 lat męża, własny duży dom, który kopiliśmy wspólnie pracując we wspólnym przedsiębiorstwie. I tylko dziecka mi brakuje ale się bardzo staramy.

Gość precz z kretynkami
KONTRABANDO faktycznie mój nick ma w sobie coś z "gimgówna", ale jest związany z moim prywatnym stosunkiem co do niektórych osób spotykanych w internecie (nie precyzuję których :D) aliksandro nie oceniam Cię, ale widzę że baaaaardzo się nudzisz, i musisz ponabijać się z innych kobiet, które mają odmienne zdanie, więc nie będę ci przeszkadzać w tej arcy ciekawej zabawie, tylko nie zachłyśnij się tym drinem głośno śmiejąc bo nie ma ktoś Cię uratować ;) ciao Kobiety :classic_cool:

Gość a ja mam. 30 lat
Kuro domowa to nie ejst kwestia odpowiedniego faceta, spotkałam juz takiego najważniejszego i... świadomie zrezygnowałam :-O nie umiem CI tego wyjaśnić racjonalnie, po prostu im jestem starsza tym bardziej przeraża mnie związek, bo to ogromne zobowiązanie. ROk temu spotkałam cudownego faceta, chemia itp. ale im stawał się mi bliższy tym bardziej sie oddalałam, aż w końcu urwałam kontakt i..poczułam że mi cholernie ulżyło :-O chociaż czasami myślę o nim i zatęsknię to jednak teraz jestem szczęsliwsza niż jak sie z nim spotykałam. Ja por psotu jestem stworzona do samotnosci :-D a wiek pozwolił mi juz to zrozumieć i juz się nie miotam, już jestem spokojna i zadne zaczepki mnie nie ruszają :-)

Gość KONTRABANDA
ale szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem twierdzenia autorki ,ze życie k obiety w małżeństwie jest godne litości . bo ? bo jest zależna od męża ? wolę być zlaezna od kogoś kto mnie kocha , j est ojcem moich dzieci , niż obcego człowieka , jej szefa . To mit ,ze od nikogo nie jest zależna . Ze muszę robić to czy tamto ? jestem dorosła i tylko w dzieciństwie wierzyłam , że rzeczy robią się same - a robiła to Mama :) Robię coś dla męża ale i on robi wiele dla mnie :)

Gość koteczka_na_obcasach
oj ja uwielbiam koty, napewno na starosc bede miala conajmniej dwa :)