Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

nie chcę mieć męża i dzieci , mam 29 lat za to mam mieszkanie, samochód

Polecane posty

Gość Kura domowa...
30 latko skoro tak czujesz się szczśliwa, to ok:)

Gość koteczka_na_obcasach
przestancie pisac o podawaniu wody czy herbaty na starosc - to jest glupie Ja sobie bede nalewac najwyzej whisky :)

Gość a ja mam. 30 lat
:-) jasne a co do szklanki wody... to jest żenujący argument. Na co dzięń widzę w szpitalu ludzi po wylewach, zawałach, którzy sa opuszczani przez soej dzieci, które tylko patrzą jakby tu i gdzie oddac matkę czy ojca do zakładu leczniczego czy hospicjum. Czasem chorzy mają dobre rokowania i przysługuje im rehabilitacja, wystarczy tylko się nimi zaopiekowac i minimalnie pomóć, to jednak kochane dzieci wolą odac matkę czy ojca do hospicjum :-O

Gość weqweqwe
OMG wy wszystkie jesteście skrajnie załosne, ogarnijcie się... :(

do kretynki - piszę po raz ósmy - nienawidzę kotów znowu jakas sfrustrowana męzatka wyzywa i chwali się jakie ma pałace i bogactwa bo jest żoną męża :D:D żałosne

Gość a ja mam. 30 lat
Niejedna już osoba mówiła, ze prędzej by się śmierci spodziewała niż tego,ze dzieci tak ją/jego potraktują, że całe życie robili wszytsko z myślą o nich a teraz mają podziękowanie. Statystyka: słyszę podobny tekst od ok. 3-4 osób DZIENNIE.

Gość KONTRABANDA
jacy rodzice - takie dizci , cóż w tym dziwnego ?

Gość Kura domowa...
Ostatni mój wpis w tym temacie: napisałam w odpowiedzi na ten topik, by łamać stereotypy. Wszystkim się wydaje że kury domowe są zaniedbane, zmęczone usługiwaniem mężowi, po podstawówce i czynią co noc" swoją powinność". Są też takie jak ja: ładne, po studiach, znające języki, uśmiechnięte i mają fajnego męża. I seksują się z męem z przyjemności...

Gość a ja mam. 30 lat
nie wymądrzaj się :-O skąd wiesz jacy ludzi tak mówią????? :-O nie przeginaj

Gość zulfikarrria
tylko kretyn wierzy z e dzieci i wnuki zaopiekuja sie nim na starosc-ja nie wierze i jestem bezdzietna

Gość koteczka_na_obcasach
moja ulubiona rasa kotow to syberyjskie niebieskie, i te pomaranczowe co wygladaja jak Garfieldy - kto wie jaka to rasa?

kura domowa - a co twój mąz na to że siedzisz caly wieczór i noc przed kompem , nie czuje się zaniedbywany ? tak spędzasz wieczory ? wiesz, ja moge tak se lezeć i pisać ale ty ? :D

Gość KONTRABANDA
czym skorupka za m łodu nasiąknie .... generalizowanie ,ze WSZYSTKIE dzieci oddają rodziców do domów spokojnej starości czy hospicjów jest tak samo głupie jak to ,że wszyscy rodzice sa tacy sami . co bardzo dobrze widać własnie tutaj na kafie - większość rodziców dzieci hoduje , nie wychowuje . Matki latają z pracy do domów i jeszcze jednaj pracy bo mąż zarabia tylko na opłaty - cytat z kafe , dzieci rosną same sobie , mało kto z nimi rozmawia , mało kto uczy miłości i odpowiedzialności a efekt ?

Gość Kura domowa...
Aliksandra - jesteś prostaczką, i tyle.

Gość a ja mam. 30 lat
Kontrabanda i to jest święta prawda, jakie to smutne. Po co w takim razie mają te dzieci pojąc nie mogę... ja nie mam czasu ani ochoty żeby wychowywac dziecko i uczyć go poznawać świat, wiec tego dziecka nie mam, ale inni skoro sie decydują powinni chyba wiedzieć, ze wychowanie dziecka to nie hodowla :-O

Gość nie dosc ze prostaczka
to analfabetka "se leżeć" To "se" leż.

Gość luska z liverpoolu
wiesz autorko czytajac twoje wpisy mam ci tylko jedno do napisania: ludzie szczesliwi, spelnieni, zadowoleni ze swojego zycia nie czuja potrzeby plucia jadem i wylewania swoich frustracji na takim podrzednym forum jakim jest kafeteria. Nie wiem kogo chcesz oszukac, ale szczesliwa to ty napewno nie jestes. Za to sfrustrowana i pelna agresji.

Gość KONTRABANDA
poczytaj o tym jak postrzegane są na kafie i nie tylko kbi=ety wychowujące dzieci , nie pracujące zawodowo , Ludziom wydaje ise , ze praca z dziećmi podobna jest do hodowli gęsi - nakarmić , maja mieć sucho , a im starsze usamodzielniać się i nie zawracać rodzicom głowy . Na ciężka i znojną pracę , na naukę opieki , okazywania jej , na przebaczanie , na troskliwość , na współpracę dla dobra rodziny , na patrzenie na siebie nie przez pryzmat pieniędzy ale pokrewieństwa i wynikających z tego praw i obowiązków - brak czasu . bo jak " siedzisz z dzieckiem " to jesteś pasożytem , ktorego utrzymuje mąż . I stąd później dzieci bez serca , których sumienie nie gryzie ...

ale meżatki się przejęły proszę bardzo :D wyzwiska , obelgi i jak tam kumoszki ? takie dobre żony z was ? a męzuś co robi ? podrywa 18 latki na czacie na innym kompie ? oł jej :D

Gość nie dosc ze prostaczka
no nie wiem kto tu kogo wyzywa ale w odwracaniu kota ogonem na pewno jestes dobra ale to potrzebne w marketingu....

Gość KONTRABANDA
jęsli masz świadomość ,ze dzieci mieć nie chcesz - bardzo dobrze . Nie ma obowiązku posiadania dzieci i człowiek , który świadomi taka decyzje podejmuje jest w o wiele lepszej sytuacji niż rodzice sprowadzający na świat dzieci bez zastanowienia lub " bo co ludzie p powiedzą ".

och...jestem prostaczka :D popłaczę się....... tylko inteligentne mają zaszczyt wyjść za mąż i mieć faceta bycie żoną to duma :D

Gość zauważyliście
że nie odpowiada na te posty co jej "nie pasują" ? ;) jedyny argument " co mężuś robi albo czy skarpetki wyprane" Zwykła debilka.

Gość KONTRABANDA
no mój mężuś siedzi przy drugim biurku a skarpetki nie tylko ,ze wyprane ale nawet juz pozbierane i poroznoszone do bieliźniarek;D

Gość Kura domowa...
Aliksandra geniuszu marketingowy ile zarabiasz, że taka dumna z siebie jesteś?

Gość zauważyliście
Nie mam pytań. Dziękuje.

zarabiam różnie , na pewno kilka tysięcy , w sierpniu zarobiłam 5300 zł ale nie jestem zadowolona

Gość KONTRABANDA
jak spędzasz święta alksandro ? albo dni wolne od pracy ?

Gość Kura domowa...
No widzisz, a ja za pranie skarpetek wydaje miesięcznie ok. 2-3 stówy dziennie.