Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwazam zeeeeeee

Uważam, że Polki wcale nie są najładniejsze na świecie

Polecane posty

Gość uwazam zeeeeeee

są po prostu przecietne, nic specjalnego w np Niemczech tez jest duzo bardzo duzo ladnych kobiet ( prawdziwych Niemek a nie imigrantek) Polki ogolnie mają ''nalane'' twarze, takie duze jak księzyk w pelni, niewidoczne kosci policzkowe, czesto podwojne podbrodki, szerokie nosy jak u murzynek ale znacznie mniejsze. No i wiekszosc Polek ma okropne włosy, wstretne brzydkie niezdrowe farbowane kudly- Polki są na numerem jeden razem z Francuzkami pod wzgledem zuzycia farb do wlosow. Wystarczy zmyc makijaz z seksi mlodych lasek, zdjac te lansiarskie ciuszki a zobaczycie zwyczajną dziołche która bardziej pasuje do orki i pługa . Przykro mi ale ktos to musial powiedziec. Ratuje was to..ze nie jestescie spasione jak laski w Anglii

Gość Blondas_Krk
Najładniejsze są Brazylijki.One nawet się nie malują bo i tak są śliczne!

Gość fffffffffffffdgdfg
brazylia to obecnie numer jeden w operacjach plastycznych zaraz za usa... tam normą jest prezent na 10-12 urodziny w postaci operacji plastycznej nosa, uszu, 15 latką powiekszają piersi

ale wy jestescie tepe strzaly. Przeciez nie mozna zebrac calego narodu, który liczy ok ilestam dziesiat milionów ludzi i wrzucic do jednego worka. No ale niedoksztalceni juz tak maja, ze lubia sobie wszystko do jednego wora wrzucic

Gość gfjhgjkgh
Beatka s-k- odezwala sie ta piękna :O knur rozplodowy

Gość polki są ładne
ale najpiękniejsze to już nie

Gość Kataszynkaaa
to prawda, jak jest się w klubie, w metrze, w sklepie- to 99% lasek jest przeciętnych...byłam ostatnio na wymianie w niemczech i poslziśmy na dyskoteke...czułam się tam jak kopciuszek! dziewczyny, niby niemki takie brzydkie, itd...ale ile tam było LASEK! może to nie były rodowite niemki, tylko jakieś włoszki czy czeszki, ale szok- poubierane jak z wybiegu mody, piękne włosy... w hiszpanii to już całkiem odlot, jakie tam są laski;p

Gość jgiukyikolop
Niemki są ladne ale to inny typ urody niz Polki. One mają ostrzejsze rysy twarzy, są bardziej wyraziste typowa Helga ;), Polki mają miekkie rysy twarzy, takiej dziewuszki ze wsi. Wszystko zalezy od gustu, wedlug mnie bardzo ladne kobiety są na Bałkanach ale to tylko moja damska opinia :P faceci pewnie wolą inne