szokująca patologia na kafe 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 po pierwsze primo nie wchodze na kafe co dzien a max raz na tydzien po drugie primo zmieniam prace po trzecie primo znajde sobie faceta a po czwarte primo znowu zaczne realizowac swoje pasje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca patologia na kafe 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 ktos ze mna?:) moze stworzmy grupe wsparcia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kristinko Ty już siurała? Napisano Wrzesień 19, 2012 po piąte primo bravo bravissimo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wzlot Napisano Wrzesień 19, 2012 nie wytrzymasz i zobaczysz, że popuścisz w postanowieniach oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zejakcoznowu Napisano Wrzesień 19, 2012 A ja mam nadzieję, że zmieniłaś zdanie i nawet nie przeczytasz mojej odpowiedzi, bo już tutaj nie wchodzisz, tylko zmieniasz swoje życie już od teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca patologia na kafe 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 ach dziekuje za brava ale pytam czy ktos sie dolaczy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca patologia na kafe 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 wzlot wytrzymam! zobaczysz!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ileeeeeeeeee mash Napisano Wrzesień 19, 2012 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca patologia na kafe 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 mam 29 lat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiolaanh 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 po 1 primo trzeba znalesc ta prace po 2 primo znalesc odpowiedniego faceta po 3 primo trzeba miec na to zrealizowanie pasji wszystkie te 3 rzeczy sa tak samo trudne jak to zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wzlot Napisano Wrzesień 19, 2012 a gdzie faceta znajdziesz ? tu są fajni , no popatrz Master111 prawiczek21laT DZIENNIKARZE tu zaglądają i ksiądz prawnicy też bywają i lekarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca patologia na kafe 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 po 3 primo mam na realizowanie pasji!!! po 1 primo od jytra intensywnie bede szukac!! po 2 primo od jutra intensywnie bede szukac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca patologia na kafe 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 no chyba mnie jeszcze tak nie pojebalo by wiazac sie z kolesiem ktory siedzi na kafe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jap[ Napisano Wrzesień 19, 2012 po 6 primo masz facetga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiolaanh 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 po 1 primo bardzo sie ciesze po 2 primo zycze nowych doswiadczen po 3 primo szczescia z partnerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mika20ok Napisano Wrzesień 19, 2012 Ja się dołącze. Mam 24 lata właśnie zmieniam prace. Szukam faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooonaaa22llll Napisano Wrzesień 19, 2012 A prawnik to od razu mega zajebiscie??? Bo mam takich przyszlych pod nosem a szukam po imprezach..Tak nieco odbiegajac od tematu za co [przepraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca patologia na kafe 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 po 6 primo wlasnie nie mam faceta :( i dziekuje za wsparcie tymi slowami pokrzepiona zegnam sie z wami dzisiaj i do zobaczyska w przyszly (sic!) weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca patologia na kafe 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 dlaczego nie mozesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca patologia na kafe 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 dobra, ide wziac prysznic i jade nakupic slodyczy na najblizsze poltora tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krytyk kafe Napisano Wrzesień 19, 2012 po pierwsze primo - sram na to po drugie primo - gówno mnie to obchodzi po trzecie primo - wypierdalaj sooko :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po piąte primo Napisano Wrzesień 19, 2012 nie zamierzasz ogolić łiły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach