Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia chłopca na literkę K

Kendall czy Kenzo? jakie imię dla synka?

Polecane posty

23:23 [zgłoś do usunięcia] ulshem Kongo po Kongijsku jest Kongo przez K nie przez C Od kiedy idioto masz język Kongijski?

Gość KRistinka
W Warszawie przy jednej z głownych ulicy wisi wielki bilbord z reklamą tych prezerwatyw :O dawno czegoś takiego nie było...jestem w szoku :O przypomniały mi się reklamy papierosów (lata 90-te!) jedne miały świetną kampanię nie wiem czy pamiętasz, takie różne hasła?

Gość Kristinko Ty już siurała?
Wtedy wolno było prawie wszystko reklamować. Były zajebiste reklamy alkoholi (bezalkoholowych) - np. "Piwo dobrze zmrużone" :D Albo hasło: "z prezerwatywą uNImil sobie życie.." Za to za każdym razem, gdy widzę reklamę żubra: Rano kawka, wieczorem... dopowiadam: Czkawka :D

Gość KRistinka
to byłoby fajne :D ja reklam alkoholi nie widuje już... oprócz kryptoreklamy w wiadomościach nt zatrutego alko z Czech :) p.s łamie Cie w kosciach?

Gość KRistinka
Dlaczego wtedy wolno było wszystko reklamować? Miało to związek z : a) liberalną polityką b) nie byciem w Unii c) zacofaniem kraju :D d) radością ludzi z powodu tylu dóbr, usług i towarów czy e) brakiem popytu na alkohol i papierosy? :D o albo f) lansowaniem używek, które nie były popularne w owych czasach

Gość KRistinka
jaka Franca? tak z ciekawości i dobroci serca żem zapytała a Ty mi od razu jakieś podejrzenia 😭 akurat 2 dni temu zaczęło mnie łamać, dzisiaj moja mama źle sie czuła a teraz kol mi napisała,że ma dreszcze i boli ją wszystko :D

Gość KRistinka
więc myslałam,że i Ty jesteś chory :D (miałam taką nadzieję :classic_cool: i że spytasz mnie" skąd wiedziałaś' ) ale nie wyszło 😭