Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juznieogarniam !

Moj facet w ogole nie ma ochoty na seks...

Polecane posty

Gość juznieogarniam !

Nie powiem, ze nasz seks byl kiepski bo zawsze bylo swietnie i on sam tak mowil, czasem od progu potrafil juz sie do mnie dobrac albo w najmniej oczekiwanych momentach aa teraz ?? od miesiaca albo i dluzej on w ogole nie chce nic. Na dodatek stwierdzil, ze jestem seksoholiczka no alee wiadomo jestem kobieta, potrzebuje seksu od czasu do czasu tymbardziej jak nie maa tego seksuu tak dlugo. Co mam robic na nim nawet nie zrobi wrazenia nawet seksowna bielizna jemu sie nie chce ii tyle. juz trace cierpliwosc.. Czy problem jest we mnie czy w nim ?? Ps. Juz kiedys tez tak byloo ale mu przeszlo no i znow jest celibat

Gość elzbieta0111
pewnie woli walić konia niż bzykać się z toba, leń i ciamajda z niego, jakby cię koczhał to poszedłby do lekarza z tym

Gość wp.plp
kazda kobieta pisze seksowna bielizna itp itd a tu chodzi ze twoim zdaniem seksowna a na twego nie dziala.... zaloz szpilki, ponczochy wtedy podziala... sama bielizna nieczego nie zdziala... wiem to ze swojego przypadku .. zona mowi kupilam seksowna bielizne dla ciebie zaklada wchodzi a na mnie to nie dzialalo.. lubie innego rodzaju bielizne.. wiec