Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stracilem nadzieje

Przez trądzik nie wychodze z domu

Polecane posty

Gość stracilem nadzieje

Jestem pełnoletni, nie mam wykształcenia(jedynie gimnazjum skonczone). Teraz nikt nie pomysli o mnie, ale po prostu kompleksy, dokuczanie. lenistwo przyznaje też swoje dołożyło, ale jak z taka geba byc zadowolony. Miałem sprawę w sądzie o demoralizacje(wagary). Czemu ten problem jest tak bagatelizowany? Dlaczego każdy osobe narzekajaca na cere wyobraża sobie jaka panienke z 3 krostkami na krzyż. Próbowałem różnych kremów (wsadzcie je sobie wiecie gdzie..), na głodówce nie wytrzymałem, jedynie lewatywa o jakas 1/3 pomogła aż sam sie zdziwiłem, ale pryszcze jak były tak były,nadal czoło sie poci. Nie wiem od czego, ale zauważyłem, że jak chleb bialy zjem to potem wyskakuja białe pryszcze... ale one ciagle sie pojawiaja, choc po lewatywie nie sa już białe lecz czerwone. Tak było raz, teraz nawet i tego nie robie :( to było tak, że ze szpitala mi mama przyniosła jeden. Z kasą tez kiepsko, w ogóle z domu nie wychodzę, a jak już to do nocnego, inaczej za dnia nie pokażę się wśród ludzi. Zawaliłem wszystko, jak widze te swoje kilkadziesiat krost i kilka dziur cała motywacja przechodzi a w necie ciągle mowa o diecie, herbatkach. Wy chyba nie rozumiecie jaki to odcisk zrobiło na psychice, nawet psychodermatolodzy tak twierdzą.

Gość stracilem nadzieje
takie czyste buzie macie, przegladam profile ludzi na nk, ich znajomych i na każdej, NA KAŻDEJ miniaturce czysta buzia, nawet u najwiekszych tłuściochow. Głupie chu*e

Gość ;);):)
też mam problem z trądzikiem, chodziłam wytrwale do dermatologa ale to tylko pogorszyło mi stan skóry a lekarka zamiast mi zrobić badania to przepisywała jakieś drogie maści po których piekła mnie skóra, albo na ulotkach było napisane że maść jest na jakąś bakterię a nie miałam na nią żadnych badań :/

Gość ceka232
tez mam ten problem i wiele dziewczyn ma ale mają latwiej bo moga umalowac sie podklad mocno kryjacy i prawie nie widac , najgorzej latem ;/ ja 2 lata temu wyleczylam antybiotykami ale teraz znow zaniedbałam i znnw musze isc do dermatologa bo bez makijazu ani rusz a ja nie chce sie malowac ....piękna cere mialam jak bylam na diecie warzywno owocowej pamietaj to byl najlepszy moj okres w zyciu