Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ari28

Dieta zegarowa przedłużona (500 kcal) - najlepsza ze wszystkich możliwych diet!

Polecane posty

Gość owocowaJusta
ja wiemz autopsji tyle, że trzeba się dobrze ze sobą czuć. mi wystarcza gotowane jedzenie, sport a zamiast słodyczy lody bez dodatków albo jakiś sorbet z Grycana ;)

Gość Motylek ;)
Witam ;) chcialam napisac o tej diecie ;) od wczoraj ja stosuje i jest genialna :D kilogram w dol po jednym dniu ;) polecam osoba zdrowym! trzeba miec silna wole bo czuc glod ;) ale nie jest zle ;) napisze jutro ile po 2 dniu spadlo ;)

Gość Mili:)
Witam widzę ,ze zrobiło się tutaj bardzo nie przyjemnie:( a nie powinno tak być,ktoś rzucił temat a reszta objechala strasznie a nie wtym rzecz ,nawet jesli macie cos przeciwko to mozna kulturalnie i z ciekawym zasobem slów wyrazić swoje danie a nie w tak prostacki sposob,uwazam ze temat jest ciekawy i od jutra zaczynam stosowac tą diete i jest to moj swiadomy wybor ,jednoczesnie zobowiązuję się kazdy dzien przedstawic tu i opisac kazdy utracony mam nadzieje kilogram,na dzien dziejszy mam 73 kg,pozdrawiamserdecznie Mili:)

Gość gość
Stosowałam dietke przez 6 dni udało mi sie schudnąć 4 kg najgorsze były dla mnie 3 pierwsze dni zlewałam się potem a pierwszej nocy trochę zrobiło mi się słabo ale polecam od tej pory mało jem i nie odczuwam głodu jak kiedyś.

Gość gość
Dieta mało kaloryczna fakt, ale trzeba myśleć w kółko o jedzeniu by pilnować godzin.

Gość gość
Racjonalna dieta to 5 posiłków dziennie i 1200-1400 kalorii

Gość Tatiana69
3 kg w 3 dni:-) od ukończenia 40stki i po rzucaniu palenia moj metabolizm stanął i nie mogę schudnąć ani grama, choć sie nie objadam, nie używam cukru, nie jem słodyczy i sie ruszam - ciagle tyje. Przeciągam diete do tygodnia, by osiągnąć idealne 58 kg. Nie odczuwam juz głodu, pracuje normalnie, a mała przerwa na owoc, czy zjedzenie jajka jest zawsze możliwa. Super sprawa jesli chce sie zrzucić kilka kg

Gość tonia48
dieta 500 kalorii na okres dłuższy niż 2-3 dni jest niezdrowa, ale kilkudniowe ograniczenie się w jedzeniu jest bardzo pożyteczne - jest taka dieta, lub raczej sposób odżywiania - dwa dni 500 kalorii, w inne jesz "normalnie", ale bez ekscesów, chudniesz około 1.5 kg w dwa tygodnie, spróbowałam i to działa. czyli 5 dni normalnie, a w np w poniedziałek i wtorek co 2 godzinki troszeczkę, i to muszą być małe odstępy, bo nie funkcjonujesz

Gość gość
K***a konkretna dieta bez kitu moze lepiej przejsc na 250 kalori:) to bedzie jeszcze lepszy efekt w 3 dni a o 12 dniach to juz wogole nie wspomne haha :) Powiem tak naprawde bez zartów 1000kcal dziennie to jest bardzo malo i malo kto wytrzymuje takie rygory bez kitu, ktos napisal ze jakby przeszedl z 1000 na 1500 to przybral, mysle ze jest to gruba przesada. Zeby schudnac to przedewszystkim trzeba sie ruszac, cwiczyc cokolwiek zeby spalic kalorie lepiej jest wiecej zjesc nasycic sie i to zbic cwiczeniami, a nie sie glodzic przez pare tygodni czy tam dni a potem, cala lodowka peka po takiej glodowie. To wszystko w tym temacie

Gość ari28
Napiszę jeszcze, że taką dietą najlepiej nie stosować dłużej niż przez 6, 7 dni, gdyż minimalna ilość węglowodanów i tłuszczy spowoduje brak energii. Jednak jej efekty są znacznie szybsze od chociażby diety kopenhaskiej.

Gość paulaaaaaaaaa
diete stosowalam przez 3 dni z malymi zmianami (bylo 200 gram jogurtu naturalnego i 200 gram ryby ) najgorszy jest drugi dzien , w 3 czujesz , ze juz mozna to ciagnac dalej :) schudlam 2 kg nie dalo rady wiecej ,ale i tak jestem zadowolona wazylam 54,5 kg przy 161 , a teraz 52,5. Obecnie przeszlam na diete stabilizujaca 1200 kalorii , zeby utrzymac wage , a moze nawet i kg schudnac :) dodatkowy plus z tej diety jest taki , ze wyklucza sol z posilku , co sprawia , ze nie zatrzymuje sie woda w organizmie,a w moim przypadku moj celulit w ciagu 3 dni stal sie malo widoczny!!!:) Polecam diete w czasie wolnym i dla osob , ktore nie zamierzaja sie rzucic po niej na jedzenie albo wrocic do normalnego trybu zycia. Pamietajcie jak juz przechodzicie na diete to nie mozna wrocic do swojego trybu zycia z przed diety ! ograniczcie weglowodany , porcje jedzenia , jedzcie czesciej , pijcie duzo wody , to na pewno utrzymacie efekty :) Polecam zielona herbate:)!!!

Gość gość
OGARNIJTA SIE

Gość gość
bardzo ciekawa dieta jeżeli skuteczniejsza od kopenhaskiej. Ale na krótką metę

Gość Mikaaa88
Witam, czy ktos tu jeszcze zaglada?

Gość stasnowcza
Przed stosowaniem tej diety oczyściłam organizm najpierw zupą kapuścianą .Zrobiłam to po to aby przyzwyczaić swój organizm do szoku jakim jest dieta zupę jadłam 7 dni po siedmiu dniach byłam na diecie zegarowej przez 2 tygodnie potem stosowałam dietę zupą z przepisu z niemieckiej gazety zupa ta jest smaczna i pożywna z mielonym mięsem ,cukinią ........ jeśli będziecie zainteresowani mogę podać przepis zupę jadłam 7 dni ,po tym czasie znowu stosowalam diete zegarową .Na dzień dzisiejszy jestem zadowolona z efektów mojej pracy ,przyzwyczaiłam swój organizm tylko do tych diet i stosuje je na przemian . Schudłam już 15 kg. i nie zamierzam na tym pozostać .Dzisiaj postanowiłam być na oczyszczeniu 1 dzień i pić tylko wodę i odtłuszczone mleko ,jutro zaczynam dietę owocowo -warzywna .Doszlam do wniosku że przeskakując z diety na dietę mam coraz większą motywację do odchudzania i nie mam jak do tej pory efektu jo jo na dietach jestem już 90 dni . Rada , nim zaczniesz diete przygotuj swój mózg i organizm że dasz rade rozmawiaj o tym z rodziną żeby cie wspierala i polnowala przed podjadaniem , wiem że na początku jest to trudne i nieznośne jak ktoś zwraca ci uwage aby nie podjadac ale dzisiaj dziękuje tym osobą bo wiem że robią to dla mojego dobra czuję się rewelacyjnie . Obecnie warzę 95 kg . i lecę w dól chcę osiągnąć wage 70 kg . trzymajcie za mnie kciuki ja za was też będę trzymała ,Pozdrawiam gorąco i życzę wytrwałości i powodzenia . MI się udaje więc wam się też uda.

Gość Mikaaa88
Dzis start, poki co czuje sie swietnie, zastanawia mnie tylko jedna rzecz- wyczytalam gdzies, ze pomiedzy posilkami mozna wlewac w siebie tyle wody i zielonych/czerwonych herbat, ile dusza zapragnie.... Ale jak patrze na ten plan posilkow to wyglada to tak, jakby kawa i herbaty byly wliczone w posilki a poza tym absolutnie nic- nie wiem czy ktokolwiek zrozumie, co mam na mysli :P tak czy tak, codziennie bede zdawac relacje, pozdrawiam

Hejka :) Jestem Ania! Przez całe życie miałam problem, byłam troche hmm "za duża" a że jestem bardzo leniwa to ćwiczyć mi się nie chciało, wiec zostawały tylko diety... przeszukałam przez ostatnie 3 lata większość internetu, stosowałem wiele różnych diet ale bez większych efektów, ale miesiąc temu znalazłam super diete! Jest ona tutaj: http://dieta-luks.pl/44865