Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccieekaawaa

Skuteczność butelek antykolkowych tych z rurką w środku - prosze o opinie

Polecane posty

Gość ccieekaawaa

Pytanie do mam ktore karmily badz karmia swoje dzieci butelkami z rurka odpowietrzajaca w srodku np Tommee Tippee. Czy Wasze dzieci mialy kolki????

Gość ccieekaawaa
nikt nie uzywal tych butelek?????

Jednyna sluszna antykolkowa butlka to dr Browns. Polecam! Nie wiem czemu nie sa bardziej popularne. Pewnie kwestia reklamy. Ale dobrego produktu jie trzeba reklamowac...

Gość jugo
ja miałam zwykłe tt i właśnie te z rurką. dziecko na szczęście nie miało kolek i szybko tych z rurką przestałam używać. denerwowało mnie strasznie czyszczenie tego ustrojstwa, a ponadto mleko płynęło duuuużo wolniej. zwykłe tt też mają smoczek antykolkowy ze specjalnym zaworkiem.

Gość nie polecam dr Browns
Mój synek miał mega kolki, po przeczytaniu pozytywnych opini na temat butelki antyk. dr browns kupiałam i się bardzo zawiodłam. Mleko mu wyciekało, wogóle nie miała swojego działania. Nie polecam, najgorszy zakup.

ja mam dr browns - jest troche zabawy z czysczeniem, ale moja mała nie miała kolek. nie wiem czy to dzięki butelkom czy taka poprostu jest. a co do wyciekania mleka - trzeba dobrze zamontować ten żółty krążek - wtedy nie wycieka. na allegro kupowałam po dwadzieścia pare zł szt.

Gość mam tt antykolkowe
i "zwykłe". Zwracalam uwagę, czy jest różnica-u mnie nie ma żadnej. Kolki jak są, to bez względu na butelkę.

tak jak skiti - jdyne i sluszne sa dr brown's. mialam tez tommie tippie wiec moge porownac. do tego logopeda odradzal TT bo wbew pozrom smoczek nie jest fajny dla zgryzu dziecka - za krotki. dr. brown's ma ok.

Jak dla mnie porażka! Moja córka nie dawała rady z tego pic. Mleko praktycznie nie przechodziło przez dziurkę przez co mała denerwowała się przy jedzeniu i płakała. To była butla tommee tippee