Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

typy sylwetek

Polecane posty

Witam, dzisiej zajmiemy sie opisem kobiecych sylwetek. wymienie te co znam ja, podziele je na dwie gruby, pierwsza ogolniejsza, druga bardziej szczegolowa.. I grupa A, I, X II GRUPA Gruszka jablko klepsydra marchiewka banan kolumna I te co zapomnialam to mi przypomnijcie to je opisze.

Nie bez powodu zajmuje sie opisem sylwetek. Jestem stylistka, doskonale znam sie na tym co dobre I nie. Dlatego jesli macie jakies pytania modowe to rowniez prosze pytac.

Gość wkurzonanamaaaakssaAAAAA
a wymiary 83/60/88 to wg Ciebie jaka sylwetka?

Wielki tylek jak szafa trzydrzwiowa, male cycki I mala glowa. Majtki zadne na nia nie pasuja, a jak cos wcisnie to zaraz sie pruja. Uda szerokosci samej dupy, ciezko jej wejsc nawet do chalupy. Lydki tak samo potezne jak krowa, to PAANI GRUSZKA-owocowa. za chwile modele, ktore moga nosci gruszki

Zlosnico same wymiarry niewiele mowio, bo zalezy jakie masz ramiona I lydki I uda. Podejrzewam, ze jestes kolumna.

Krotkie rece, krotkie nogi ledwo odstajesz od podlogi. Brzuch wielkosci slonia dupy, tez nie wchodzisz do chalupy. Rraczej bliscy Cie turlaja, choc sie z Ciebie nasmiewaja. Wielki tylek, cyce do podlogi wygladasz jakbys miala trzy grube nogi. Jestes tlusta jak kielbasa, nawet jak chodzisz na obcasach. Pewnie sie domyslasz tera coz jest z ciebie za cholera? Jestes jablko droga Pani, zycie chiba masz do bani..

To ideal jest kobiety, dla faceta to podniety, waska talia jak u osy, piekne gladkie, dlugie wlosy. Cyce duzo nie zwisaja, raczej w gorze sie trzymaja, dupa tez ma miejsce swoje I chlop wie gdzie wstrzelic naboje. Ramiona nie waskie I nie szerokie, ta laska przypomina fokie, tylek rowny z ramionami, te kobiety sa boginiami. A teraz wszystkie grube maciory, sprawdzaja swe zwisajace wory, no I co grube babeczki? Nie pasujecie do tej laseczki, bo to klepsydra drogie panie, nie zaslugujecie na nie.

Waska dupa, szerokie ramiona to jakis pan? A nie to ona. Baba od tylu jak chlop wyglada, przypomina detektywa jamesa bonda,. Chude nogi jak patyczaki, a miedzy nimi kudlate krzaki. Do tego lokcie jak iu atlety, zero w tej babie jest podniety. Na glowie szopa az do sufitu, usta wklesniete jak kawal odbytu, rece dlugie do kostek siegaja , dzis babochlopem je nazywaja. To sa marchiewki, nie jakies tam pomidory, choc maja pod oczami podgnite wory,

A w dupie was mam, to juz przesada. Ja do was pisze a tu nikt nie gada. Gowno wam w dupy I zryjta kopy, wy obesrane kalem cyklopy. Won

Gość jahhahaa smieszne
hahaha ja czytam dawaj

Dla jednej osoby mam pisa? To sie chiba nie oplaca? Wole szersza publikie, bo tak szkoda moich nerwow.

Gość kika0002
gratki.....dawaj dalej

Myslalam, ze masz mojo fotkie, az sie wystraszylam. Ale kolor wlosow inny. Tak zgodze sie to ideal.

Mala glowa, male bary, za to rozwalone wary. Plecy w ksztalcie kregoslupa, ni to facet, ni to dupa. Garb wielkosci koziej dupy, zamiast cycow jakies strupy. Dupa plaska jak lyzka drewniana, , trohcie glupia trochie cwana. Glowa dluga, bardzo waska, marzy by chodzic w podwiazkach, ale nozek nie ma wcale, tak sie nie slin Ty pedale. Ta kobieta wykrzywiona przypomina wam melona? Nie! To banan w swym kubraku, lepiej unikaj takich chlopaku.

Gość takie pytanko zadam
co to za typ sylwetki: szerokie ramiona płaska klatka piersiowa (małe cyce) wcięta talia okrągłe biodra grube uda, masywne łydki za małe cycki na klepsydrę, za szerokie ramiona na gruszkę biodra i biust porównywalne w obwodzie w talii 25 cm różnicy od bioder te szerokie ramiona do niczego nie pasują, ni pies ni wydra

Dluga jak kolek, waska jak rura taka to wlasnie fajna figura. Dupa gdzies w gaciach, cyce w staniku, choc nie zapiekna chcialbys fiku miku. Zero u niej tali, zero jakiejs osy, dlugie do kolan przetluszczone wlosy. Czasami szukasz u tej baby wciecia, chcialbys by byla do wziecia, ale brzuch zalal jej wszystko co miala pokaznego, daj se wiec spokoj przystojny kolego. Dlugie ma nogi proste jak drut nikt o niej nie powie kobieta cud. Ramiona rowne z cala figura, z latwoscia by przeplynela przemyslowa rura, mozna o niej mowic szprycha, sztacheta, jak dobrze poklepiesz to bedzie podnieta. Juz pewnie wiesz co to za osoba chcesz ja przeleciec bo ci sie podoba. Tak to kolumna, ta waska baba, lubi se zezrec czasem kiebaba.

Porzeczka bylo minelo, nie ma co rozpamietywac. Rzucilam szkole, poszlam robic do sklepu z odziezo I tu mam zycie! Robie to co lubie.

Gość małapati
86/64/93

Gość małapati
Ja robokopem? Powiedz coś więcej o tym typie ;d

Czarna porzeczko my sie chyba musim,y znac skoro wiesz, ze przychodza do nas biedne klientki, sama cholota I biedota, a do tego chco rozmiarow z kosmosu! 48 hahaha toc to slonica w ciazy mniejszy nosi. mala pati, a mozesz sie troszkie opisac? Bo nie mam metrowki przy sobie I cienzko powiedziec. Najlepiej jakbyscie mi zdjecia figur przeslaly.

Nie pati, nie ty, ciebiie jeszcze nie namalowalam. Opis do tej co pytanko zadawa.

Gość małapati
Nogi długie, szczupłe. Ramiona pokrywają mi się z biodrami ale klepsydrą nie jestem bo wymiary góry z wym. dołu się nie zgadzają.

Tluste lydki rowne z udem to graniczy przeciez z cudem! Ale raczej w zlym znaczeniu, to nie smaczne podniebieniu. Dupa plaska, rowna z szyjo, jezu swiety, oh maryjo, czy to czlowoiek czy drukarka? Pralka czy moze zmywarka? Kwadratowe ma ramiona, gdzie podzialy sie wymiona? Jakies krosty jej odstaja, nawet ciutek nie zwisaja, ale baba, ale locha, obrzydliwa to babocha. Taka brzydka jak kaszanka, ni to chlop ni kolezanka. Wstydu tylko Ci przyniesie, lepiej gdzies ja zostaw w llesie I uwazaj na jej dasy, hej ta baba ma tez wasy! To nie zorro I nie chlop to poprostu ROBOKOP!