Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacia82

Polka i Nieniec..czy to możliwe?

Polecane posty

Gość sylvia 007
nie bede chodzic do kosciola bo oni kiedys palili kobiety na stosie! JAK MOZNA UFAC TAKIM LUDZIOM:

Gość lilkaaaaa
niemcy mają lepsze fiuutki :) rozmiarowo podobne do polskich, ale kochankami są lepszymyi - czekają aż kobieta dojdzie, nie myslą od początku o sobie, i są tacy męscy, zdecydowani... są lepsi w łóżku niż polacy. wg mojej opinii. miałam kilku polaków i kilku niemców jestem za tymi drugimi. zresztą niemiec to ma gest, zaprosi to tu to tam, tu droga restauracja, opera, wystawy, teatr... w polsce żaden facet nie wie chyba co to opera, a jeśli już któryś był to w ramach wycieczki szkolnej :/ tak więc dziewczyny szczęście jest blisko. i śpieszmy się bo urok niemców zaczynają dostrzegać sąsiadki zza wschodniej granicy :) konkurencja nam się robi.

Gość mnhbj
niemcy są super w łóżki polecam !!!!!!!!!!!!!!

Gość upupupupup.........
ktos jeszcze się wypowie? pewnien Niemiec mnie podrywa i sama nie wiem co robic...

a kto wam powiedzial ze niemiec jak jest dorosly to moze isc na swoje i panstwo mu za wszystko zaplaci??? takie stereotypy caly czas sa przekazywane w PL.Wcale tak nie jest, no chyba ze pojdzie do jugendamtu i nagada ze rodzice to kanal a on chce sie uczyc, to wtedy mlodemu niemcowi pomoga inaczej nie ma szans.Az tak rozowo to tutaj nie ma :D znam baaaardzo duzo niemcow, wszyscy sa zachwyceni polskimi tradycjami :D nie wyobrazam sobie zeby moj facet ( niemiec) ublizyl mi w jakis sposob lub obrazil Polske...dostal by po gebie, reka sama by sie rozhustala :D nie spotkalam sie nigdy z pogarda z ich strony( zazdroszcza wyksztalcenia, znajomosci jezykow, inteligencji, to na pewno).ja mojemu mowie jak mnie juz tak naprawde wk...zdenerwuje:ty to masz hitlerowski charakter :P normalnie to niemiec zabil by na miejscu, ten moj sie smieje tylko :D tworzymy fajny zwiazek, oparty na tolerancji( tzn, ja toleruje to co chce, on musi wszystko :P ).

Gość huihuih
no coz, jesli bedzie satysfakcjonowal cie zwiazek i facet, ktory nie szanuje Ciebie i Twojej ojczyzny, rodziny, no to zycze powodzenia:O Ja bym takiemu przemadrzalemu narcyzowi strzelila chyba w gebe:O