Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodapsycholog

Czy 20 lat różnic to dużo ?

Polecane posty

Jak myslicie czy 20 lat różnicy między kobietą a mężczyzną to bardzo dużo, oczywiście facet jest starszy ! Weźmy przykład kobieta 20 lat, facet 40 lub kobieta 30 a facet 50 !

Gość ze 2 3 miesic
nie stawiamy spacji przed znakiem interpunkcyjnym.

bardzo duza.. i jak si dogaduja to albo ona przedojrzała jak na swoj wiek albo on głupiejeje i stara sie jej dorownac np imprezy tance molodicane odzywki itp a kazdy powinien zachowywac sie na swoj wiek

Gość takie pytanko zadam
to bardzo duża różnica wieku, moja babcia miała męża starszego o 10 lat gdy on już kompletnie zdziadział ona nadal czuła się w pełni sił, aktywna, żywotna.....myślę że w ostatnich latach ich małżeństwa wstydziła się go bo miał problemy z chodzeniem i od lat już jego głowa nie byla za sprawna...ot taki zramolały staruszek kobiety mimo że starzeją się szybciej (mam na myśli wygląd) to najczęsciej są o wiele zdrowsze, sprawniejsze fizycznie i umysłowo i przeżywają swoich partnerów średnio o 10 lat ty masz szansę dożyć 80tki a on umrze gdy będziesz miała 70 lat ? moze nawet wcześniej

Gość Depp Blue Sea...
jeśli sie kochacie różnica wieku nie ma znaczenia. Powiem nawet więcej. Więcej jest rozwodów rówieśników niż par z różnicą wieku. Moim zdaniem między kobietą a mężczyznom nawet powinna być taka różnica minimum 7 lat bo w momencie gdy zacznie sie razem starzeć on Cie kopnie w dupe dla młodszej. Elo !

Gość koloseum
Między mną i moim - dwadzieścia.....dziewięć (29!). Otoczenie reaguje mieszanie, czasami alergicznie, ale nam już rok mija (znamy się od prawie dwóch, na początku "nie ma mowy o związku przy takiej różnicy, no proszę Cię...") Ja 22 (on-nie wykładowca ani nic z tych rzeczy:).

Gość jagódka22 22
rozumiem 7, 5, 10, nawet 15, ale 17 i wiecej..to głupota 20 i 40? to roznica pokolen jak corka i ojciec..